SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Ce este VShape III?

cea mai moderna metoda de slabire si eliminare a celulitei

Ce este si cum functioneaza VShape III

     VShape 3 este cea mai nouă soluție pentru remodelarea corporală, non-invazivă și deloc dureroasă. Tratează celulita și aspectul de piele „lăsată”, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Dovada succesului o arată cele peste 5 milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume. După câteva ședințe constante, poți elimina până la peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1,5 cm în zona coapselor. VShape 3 are și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen nou.

     Tehnologia de ultimă oră VShape 3 combină lumina infraroșie, energia radiofrecvență bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, a celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.

un corp fara celulita este un corp admirat

CE TRATEAZĂ VShape 3?

     VShape 3 acționează pe mâini, coapse, gambe, posterior, abdomen și bărbie. Acesta are multiple beneficii, fără durere rezultate rapide:

  • Eliminarea celulitei
  • Reducerea circumderinței abdomenului și a coapselor
  • Reduce laxitatea pielii și aspectul total al acesteia
  • Conturează plăcut corpului

un corp fara celulita este un corp admirat

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE PENTRU REZULTATELE DORITE?

     Silueta începe să prindă contur încă după prima vizită. Pentru un efect îndelungat însă, acest aspect se va discuta cu specialistul clinicii, pentru a se stabili gradul celulitei sau al problemelor vizate. De obicei, între 4 și 8 ședințe, la o distanță de o săptămână, duc aproape la dispariția completă a celulitei, a centimetrilor nedoriți și a aspectului bătrânicios al pielii.

un corp fara celulita este un corp admirat

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE A UTILIZA VShape 3?

     Procedura este una sigură, însă există câteva contraindicații și aspecte la care trebuie să fii atent înainte de a începe să folosești VShape 3. Înainte de a începe tratamentul cu lumină infraroșie, pacientul trebuie să ia o pauză de două săptămâni de la expunerea la soare sau solar. De asemenea, dacă zonele prezintă venectazii (vasele superficial vizibile), nu este recomandată folosirea vacuumului. În cazul persoanelor care suferă de afecțiuni cornice, trebuie să ai aprobarea medicului.

un corp slab este un corp admirat

Combinatia de succes impotriva grasimii si a celulitei VShape & EMS

      - In urma aplicarii unei proceduri VShape, reusim sa distrugem o parte din celulele de grasime, insa ele raman localizate in proportie de 85% in zona in care au fost sparte. Daca nu facem drenajul acestora din acele zone, ele vor fi inglobate intr-un interval de 24-48 de ore de celulele din jurul lor, si astfel procedura VShape va avea rezultate nesemnificative.

     - Cum fac drenajul masei celulare rezultate in urma VShape? Cel mai indicat mod de drenaj este prin electrostimulare la nivelul intregului organism. Aparatura EMS permite contractia musculara a tuturor grupelor principale de muschi. In acelasi timp, aparatura EMS poate genera 2 tipuri de impuls:

  • Impuls METABOLIC (la fiecare 0.5 secunde aparatul determina contractia in paralel a grupelor principale de muschi – lucru imposibil de obtinut prin masaj sau exercitii clasice)
  • Impuls BodyFit (aparatul intra intr-un ciclu de 8 secunde, format din 4 secunde contractie musculara si 4 secunde repaus)

un corp fara celulita este un corp admirat

Mai multe detalii despre fiecare procedura

     Pentru mai multe detalii legate de tehnologia VShape si despre avantajele utilizarii acesteia puteti accesa sectiunile de mai jos

;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte de proba!

incearca o sedinta de proba

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE

Copyright SenzoFit 2020

<