SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Cum remodelam corpul la SenzoFit?

cea mai moderna metoda de remodelare corporala

     Dobandirea formei si a aspectului fizic mult dorit este un proces care presupune un cumul de proceduri si care actioneaza din profunzime spre exterior. Remodelare corporala la SenzoFit incepe de la nivelul musculaturii pe care o tonifiem, apoi la nivelul stratului adipos pe care il subtiem si drenam (obtinand astfel slabirea si eliminarea celulitei) si in final la nivelul pielii careia ii redam elasticitatea si fermitatea.

CE INSEAMNA REMODELARE CORPORALA?

     Remodelare corporala non-invaziva inseamna sa lucram cu corpul dumneavoastra prin metode ce EXCLUD operatiile sau inghitirea de medicamente si sa reusim sa ii schimbam forma.

     Remodelarea corporala se obtine prin combinarea a 4 tipuri de proceduri diferite:

 1. Slabire (daca este cazul)
 2. Eliminarea celulitei (daca este cazul)
 3. Recastigarea elasticitatii pielii
 4. Tonifierea (eventual cresterea) masei musculare

     Tesutul adipos este format din celule de grasime legate intre ele prin fibre de colagen. Cresterea in volum a acestor celule de grasime si slabirea tesutului conjunctiv (format din fibre de colagen) face ca aceste celule sa inceapa sa apese in piele si sa dea un aspect denivelat al pielii (aspect de coaja de portocala).

un corp fara celulita este un corp admirat

CORP PLACUT VEDERII SI LA ATINGERE

     In functie de fiecare organism in parte, remodelarea corporala implica una sau mai multe proceduri din cele amintite mai sus. De exemplu:

 1. Pentru un organism slab si fara celulita, remodelarea corporala inseamna doar tonifiere care o obtinem prin EMS BodyFit (tonifierea si ridicare fundului, conturarea picioarelor, tonifiere bratelor si a abdomenului). Aplicam doar punctul d.
 2. Pentru un organism slab, dar cu celulita, vom aplica proceduri Typhoon de eliminare a celulitei in paralel cu EMS Metabolism pentru drenare, dupa care aplicam EMS BodyFit pentru tonifiere. Aplicam b) si d).
 3. Pentru un organism care a slabit recent si care prezinta efecte secundare specifice oricarei cure de slabire (piele lasata pe brate si burta, masa musculara atrofiata), vom aplica in primul rand proceduri de recapatare a elasticitatii pielii combinate cu proceduri de tonifiere a masei musculare. Aplicam c) si d).
 4. Pentru un organism gras trebuie sa aplicam toate procedurile a), b), c) si d).

un corp fara celulita este un corp admirat

REMODELAREA ESTE CHEIA SUCCESULUI

     Am dat mai sus doar cateva exemple ca sa intelegeti cat de complex poate fi tratamentul estetic pentru fiecare tip de pacient in parte. Din acest motiv, pentru a afla ce se preteaza organismului dumneavoastra va recomandam sa faceti o programare la centrul nostru “Epil & Shape” si un specialist in domeniu va va oferi consiliere gratuita. In urma consultatiei vom putea sa va facem o recomandare personalizata.

     Typhoon = RF (radio frecventa) + IR (infrarosu) + Vacum

     EMS = electrostimulare musculara

     Prin combinarea procedurilor Typhoon cu EMS obtinem orice rezultat intr-un timp mai scurt si cu mai putin efort din partea dumneavoastra.

un corp fara celulita este un corp admirat

MENTINEREA REZULTATELOR PE TERMEN LUNG

     In mod normal, dupa cateva pachete de proceduri Typhoon + EMS ajungem la forma dorita. Din acest moment, cel mai important este sa mentinem forma pentru care am muncit.

     Cum mentinem forma obtinuta?

 • Simplu: oferim corpului nostru necesarul de miscare saptamanal prin intermediul a 20 de minute de atrenament EMS.

     EMS poate deveni un stil de viata modern, adica nu trebuie sa ne modificam in nici un fel programul de viata si tot ce avem de facut este sa facem in fiecare saptamana 20 de minute de antrenament.

1 sedinta/ saptamana este suficienta pentru a ne mentine corpul in forma!

un corp slab este un corp admirat

NU ITI VA MAI FI RUSINE CAND ITI EXPUI CORPUL

     Un corp remodelat este un corp cu care nu iti mai este rusine. Vei scapa de complexele pe care le-ai dobandit de-a lungul perioadelor in care ai avut grasime in exces sau celulita. Corpul inestetic este de domeniul trecutului. Acum ai posibilitatea sa capeti o noua forma si sa iti revina INCREDEREA IN TINE!

     Remodelarea la SenzoFit se obtine astfel:

 • Pas 1: aplicam proceduri Typhoon + EMS pentru o perioada scurta de timp.
 • Pas 2: mentinem rezultatul obtinut la pasul 1 cu doar 20 de minute de antrenament EMS pe saptamana.

un corp slab este un corp admirat
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE

Copyright SenzoFit 2021

<