SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Cum eliminam celulita la SenzoFit?

cea mai moderna metoda de slabire si eliminare a celulitei

CE ESTE CELULITA?

     Pentru a intelege cum elinam celulita trebuie sa intelegem ce este aceasta. Corpul nostru are o structura in straturi:

  • primul strat exterior este reprezentat de piele,
  • sub piele se gaseste tesutul adipos
  • sub tesutul adipos sa gaseste tesutul muscular (muschii).

     Tesutul adipos este format din celule de grasime legate intre ele prin fibre de colagen. Cresterea in volum a acestor celule de grasime si slabirea tesutului conjunctiv (format din fibre de colagen) face ca aceste celule sa inceapa sa apese in piele si sa creeze un aspect denivelat al pielii (aspect de coaja de portocala).

un corp fara celulita este un corp admirat

ASPECT INESTETIC DE COAJA DE PORTOCALA

     Datorita faptului ca fibrele tesutului conjunctiv (fibrele de colagen) sunt intinse la maxim, acestea isi pierd in timp elasticitatea si nu mai au capacitatea sa tina celulele de grasime strans legate intre ele.

     RECAPITULARE:
Pe scurt, celulita apare ca urmare a 2 factori:

  • Cresterea in volum a celulelor de grasime
  • Pierderea elasticitatii testului conjunctiv

un corp fara celulita este un corp admirat

CE ESTE DE FACUT?

     Pentru eliminarea celulitei trebuie actionat pe doua fronturi.

     1. In primul rand trebuie eliminate celulele de grasime supracrescute. Acest lucru se obtine prin proceduri VShape. Cu ajutorul a 3 factori: RF(radiofrecventa) + IR(infrarosu) + Vacum, reusim sa spargem celulele de grasime supradimensionate, dar continutul acestor celule ramane localizat la nivelul pielii. Odata sparta celula de grasime trebuie drenata din locul in care se afla si asta o facem cu electrostimularea musculara cu impuls metabolic timp de 20 minute. Impulsul EMS Metabolic presupune ca la fiecare 0.5s se obtinem o contractie in paralel a tuturor grupelor musculare principale. Doar prin EMS putem obtine acest tip de contractie la o frecventa atat de ridicata.

un corp fara celulita este un corp admirat

SOLUTII CARE DAU REZULTATE

     2. Dupa ce am eliminat celulele de grasime supradimensionate, trebuie sa redam elasticitatea tesutului conjunctiv dintre celule. Simpla eliminare a grasimii de sub piele nu va face piele sa isi recapete forma neteda. Pentru un aspect neted avem nevoie ca tesutul conjunctiv sa isi recapete elasticitatea pe care a pierdut-o datorita intinderii excesive. Elasticitatea testului conjunctiv este data de COLAGEN. COLAGEN-ul este o enzima generata de organism. Cum determinam organismul sa genereze colagen? Prin sedinte de EMS BodyFit. In timpul celor de 20 de minute de EMS BodyFit stimulam simultan toate grupele musculare, ceea ce determina echilibrarea hormonala si secretia de colagen in organism.

un corp slab este un corp admirat

Rezultate vizibile cu proceduri corecte!

     *Pe langa echilibrarea hormonala a organismului, sedintele de EMS BodyFit realizeaza tonifierea masei musculare! Astfel, pe langa faptul ca pielea isi va recapata elasticitatea si se va strange, masa musculara se va tonifia si veti obtine un corp conturat. Pielea va fi din nou elastica si se va intinde pe muschii tonifiati!

     *Dupa prima sedinta de VShape combinata cu 1 sedinta de EMS Metabolism si 5 sedinte de Ems BodyFit rezultatele trebuie sa inceapa sa se faca observate.

un corp slab este un corp admirat

REZUMATUL PROCEDURILOR

     RECAPITULARE: - efectuam 4 tipuri de interventii asupra celulelor grase, a tesutului conjunctiv dintre celule si a masei musculare.

  • Spargem celula de grasime
  • Drenam celula de grasime
  • Echilibram hormonal organismul ca sa genereze din nou colagen si recastigam elasticitatea pielii si a tesutului conjunctiv
  • Tonifiem masa musculara si intindem pielea

     Astfel obtinem eliminarea celulitei: spargem celula de grasime si o drenam. Procedura are efect pe termen lung si rezultatele incep sa fie cu adevarat vizibile dupa circa 3-4 saptamani, timp in care s-a efectuat cate 1 sedinta de VShape + 1 sedinta ems Metabolism + 1 sedinta ems BodyFit saptamanal.

un corp slab este un corp admirat

FARA EFORT - SIMPLU - RAPID - SIGUR

     *Curele de slabire nu sunt eficiente in eliminarea celulitei. Cura de slabire fara o procedura ajutatoare are ca efect principal scaderea in greutate prin arderea masei musculare si NU a tesutului adipos! O cura de slabire eficienta trebuie tinuta in paralel cu proceduri specifice care sa permita corpului sa elimine grasimea si sa reintre intr-o forma tonifiata!

     *dupa o cura de slabire un alt efect negativ pe care il vedem este acela ca piele incepe sa se lase pe tot corpul (datorita pierderii elasticitiatii acesteia). Fara proceduri specifice, pielea nu isi poate recapata singura elasticitatea!

un corp slab este un corp admirat
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte de proba!

incearca o sedinta de proba

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE

Copyright SenzoFit 2020

<