programeaza o sedinta

Daca ai devenit curios de ceea ce se intampla la Senzofit , tot ce trebuie sa faci este sa vii la o sedinta de proba la noi. Costul primei sedinte de proba este redus cu 50% din pretul unei sedinte normale. Sedinta de proba la Senzofit costa 35 lei. Incearca si tu!

Pentru a te programa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos. Lasa-ne numele tau, numarul de telefon si adresa de email si, in cel mai scurt timp, un membru al echipei noastre te va contacta pentru a stabili impreuna ora si data pentru sedinta ta de proba.
Iti reamintim ca totul se intampla in doar 20 de minute. In drum spre casa, in drum spre serviciu, in drum spre scoala te poti opri pe la noi sa iti reintri in forma. Suntem in zona centrala a orasului tau tocmai pentru ca tu sa poti ajunge la noi cat mai repede si mai simplu posibil.
INSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚA DE PROBĂ
NUME:
EMAIL:
TELEFON:
Ai trimis cererea de contact?

Ai apasat butonul "TRIMITE CERERE CONTACT"? FELICITARI!

Ne-ai trimis datele tale! Inseamna ca ai ales sa intelegi ca nu infometarea si statul zeci de ore la sala sunt cheia succesului!

In secolul vitezei si al tehnologiei, forma fizica se poate obtine simplu si rapid... trebuie doar sa ai putina vointa si sa vrei sa incerci lucruri noi...

Te asteptam sa fii FIT, te asteptam sa devii SenzoFit!
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Abonamente
Recomandări nutriție
Contul meu
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Copyright Senzofit 2019