despre noi

Senzofit - Centru de remodelare corporală, slăbire și tonifiere prin electrostimulare.

Într-o lume în care timpul niciodată nu este îndeajuns, noi suntem soluția revoluționară pentru dumneavoastră.
Timpul înseamnă bani și tocmai din acest motiv va oferim posibilitatea să arătați bine cu doar 20 de minute de activitate fizică pe săptămâna.
Ce ați zice dacă ați putea să înlocuiți 4 ore de exerciții la sala de sport cu doar 20 de minute la Senzofit?
Dacă vi se pare interesant, să știți că punem la dispoziția dumneavoastră ultima generație de aparatură în materie de electrostimulare musculară. Aparatură pe care o gășiți la Senzofit este produsă în Germania și certificată la nivel mondial.

     SenzoFit înseamnă să fii într-o formă de Senzație prin Fitness făcut timp 20 de minute pe săptămâna.

     În mod normal mergem la sala de sport de 3 sau 4 ori pe săptămâna. Facem acest lucru pentru că, în timpul unui antrenament tradițional, nu putem să ne antrenăm toate grupele de mușchi simultan. În timpul antrenamentelor SenzoFit aparatură noastră va permite să lucrați cu toate grupele musculare în paralel. În același timp aparatură EMS va amplifică contracțiile musculare, astfel, 20 de minute sunt suficiente pentru a echivala cu 4 ore la sala de sport.

     La SenzoFit va antrenați în paralel toate grupele musculare și ardeți în 20 de minute aceleași calorii pe care le-ați arde în 4 ore de sala de sport tradițională.

20 de minute pe săptămâna și ești în formă!

     În centrul SenzoFit din Iași gășiți aparate noi de ultima generație! Aparatură Miha BodyTech este produsă în Germania și recunoscută la nivel mondial pentru rezultate deosebite obținute în materie de tonifiere, remodelare (anti-celulitic) și slăbire. SenzoFit pune la dispoziția dumneavoastră tehnologia viitorului.

Dacă poți răspunde cu DA la una din întrebările de mai jos, atunci trebuie să ne faci o vizită:
  • Mersul la sală este prea obositor?
  • Mergi la sală, dar nu se văd rezultatele?
  • Iti place sa faci mișcare, dar nu ai timp?
  • Nu mai ești în formă și vrei să îți revii într-un timp cât mai scurt
  • Vrei rezultate maxime cu un efort minim?
Cu noi rezultatele se văd repede și bine.
Aplicăm principiul “Împreună Reușim”... ce înseamnă asta?
      Că să deveniți membru Senzofit trebuie, în primul rând, să va doriți să schimbați ceva la dumneavoastră. Noi punem la dispoziția fiecărui membru un antrenor personal care va coordonează activitatea pe perioada în care va aflați în sala și va da indicații despre ce trebuie să faceți și, mai ales, să nu faceți după ce părășiți sala noastră. Cu cât veți urmă mai îndeaproape indicațiile antrenorilor noștri, cu atât rezultatele se vor vedea mai repede. Pentru a obține rezultate maxime prin antrenamentul EMS, va recomandăm să urmați sfaturile legate de alimentație pe care antrenorii noștri vi le vor da. Prin asta să NU înțelegem că intrați la cură de slăbire. NU este vorba despre impunerea unui regim alimentar! SUNT DOAR RECOMANDĂRI, fără restricții de cantitate!
     Pentru a profită la maxim de cele 20 de minute de antrenament, pe perioda în care va aflați în incinta SenzoFit antrenorul dumneavoastră personal va fi mereu lângă dumneavoastră și va va supraveghea în continuu pentru că exercițiile pe care le efectuați să fie corecte și rezultatele obținute să fie maxime.
LA CE REZULTATE SĂ MĂ AȘTEPT?
Cu siguranță va întrebați ce așteptări ar trebui să aveți după 1 luna de zile de fitness prin electrostimulare la SenzoFit... ei bine... așteptările dumneavoastră trebuie să includă următoarele:
INSCRIE-TE PENTRU O ȘEDINȚA DE PROBĂ
NUME:
EMAIL:
TELEFON:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Abonamente
Recomandări nutriție
Contul meu
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Copyright Senzofit 2019