sigla SenzoFit
analiza faciala SenzoFit

Cu ajutorul analizei faciale computerizate identificăm din timp problemele ce urmează să apară la nivelul feței: melasme, pete pigmentare, cuperoză, riduri.

analiza faciala computerizata la Senzofit

De ce este bine să facem o analiză facială asistată de un analizator și nu doar cu ochiul liber?

     Fie că ne place sau nu, cu toții avem probleme la nivelul tenului. Expunerea la radiațiile UV care sunt din ce în ce mai puternice cît și la factorii de mediu cum ar fi: vânt, praf, temperaturi ridicate sau scăzute, contribuie în mod constant la accelerarea procesului de îmbătrânirea a tenului. Dar nu doar aceste aspecte contribuie la aspectul de ten îmbătrânit. Alimentația, programul de somn, diferite tratamente medicamentoase pe care le urmăm, cu toate își lasă amprenta asupra feței noastre.


     Dar cea mai mare problemă este aceea că atunci când aceste probleme încep să fie observate cu ochiul liber deja este târziu și efortul necesar estompării și tratării lor este mult mai mare. Problemele legate de ten cum ar fi: petele pigmentare, cuperoza sau hipervascularizarea, ridurile, toate apar mai întâi în straturile profunde ale pielii și abia apoi în timp încep să se manifeste în straturile superioare. Iar atunci când ajung sa fie observate cu ochiul liber deja este târziu pentru a putea să inducem efectul de revenire la aspectul initial.


Analiza facială, identificare melasme și pete pigmentare
vedere în profunzime
Analiza facială îți oferă o vedere clară a problemelor ce sunt declanșate
previne înloc să tratezi
Identificăm ușor tipurile de ten ale clienților
recomandări doar pe bază de analiză
analiza faciala

Depistarea din timp a problemelor tenului este primul pas în estomparea și tratarea acestora

     Cu cît probleme de ten sunt depistate mai devreme cu atât rezultatul final al tratamentelor faciale este mai bun. Cel mai bun exemplu în această directie este analiza petelor pigmentare și a cuperozei. Petele pigmentare sunt cauzate de o creștere excesivă a producției de melanină în celulele pielii numite melanocite. Această creștere se produce gradual, nu este una bruscă, initial ne putînd fi identificata cu ochiul liber. Petele pigmentare numite efelide (sau pistrui) apar în stratul epidermei superior, în timp ce petele pigmentare numite melasma apar în stratul epidermei inferior. Pentru faptul ca ele apar gradual dacă folosim un analizator facial care ne permite detectarea acestor probleme, putem să începem un tratament pentru această problemă înainte ca ea să devină vizibilă cu ochiul liber.

      La fel se întâmplă și în cazul cuperozei. Cuperoza este o afecțiune a pielii caracterizată prin roșeață persistentă sau vizibilă, în special pe obraji, nas, frunte și bărbie. Cuperoza apare în stratul dermului, care este situat sub stratul epidermei. Aceasta se datorează dilatării și ruperii vaselor de sânge mici, numite capilare, care se găsesc în derm. In momentul în care cuperoza devine vizibilă cu ochiul liber ea deja este bine dezvoltată în derm iar tratamentul de calmare si eliminare a cuperozei va trebui sa fie unul mult mai intens decât dacă descoperim problema din timp și o tratăm.

De ce să faceți o analiză facială la SenzoFit?

îți oferim o vedere in viitor a problemelor ce urmează să devină vizibile la nivelul feței tale

     Datorită echipamentului Observ 520x la SenzoFit reușim să identificăm problemele tenului, înainte ca aceastea să devină vizibile. Fie că este vorba de pete pigmentare, riduri, cuperoză, toate probleme care au declansare și evoluție în straturile profunde ale pielii pot fi acum depistate și se poate începe un tratament de calmare a acestor probleme înainte ca ele să se manifeste în stratul superior al pielii (epiderm) și să devină o problemă vizibilă.


     Deasemenea, analiza facială de la SenzoFit nu doar vă identifică probleme ascunse ale tenului, mai mult, vă tine un istoric al evoluției în urma tratamentelor pe care le efectuați la noi. Atât înainte cât și după fiecare pachet de tratamente faciale facem o analiză facială folosind Observ 520x. Imaginile sunt stocate în aplicația noastră și vă putem ulterior arăta evoluția exactă a fiecăre probleme prin teste comparative.


     Analiza facială este un procedeu non-invaziv și complet nedureror. Presupune efectuarea unui număr de 8 poze în lumini diferite: lumină solară, lumină ultraviolet, lumină cros polarizată, lumină paralel polarizată, lumină wood. Fiecare lumină are un nivel diferit de penetrare a pielii și ne permite să vedem în profunzime și să identificăm orice problemă ar fi declanșată la nivelul dermului. Lucru care ne este imposibil să-l facem cu ochiul liber.


     La SenzoFit folosim cel mai modern analizator facial și anume "Observ 520x". Dispozitivul în combinație cu soft-ul de înaltă performanță ne ajută să identificăm cu ușurință orice problemă pe care tenul dumneavoastră ar putea să o aibă.

diagnosticate la timp problemele tenului se tratează ușor
analiza faciala

Ce este analiza facială?

evaluare asistată de calculator a problemelor tenului declanșate în straturile profunde ale pielii și care nu sunt vizibile încă cu ochiul liber

     Analiza facială este o evaluare detaliată a pielii feței pentru a detecta problemele specifice ale pielii și pentru a determina cele mai bune opțiuni de tratament. Analiza facială poate fi realizată de specialiști în îngrijirea pielii, cum ar fi dermatologi, esteticieni sau cosmeticieni, folosind diferite tehnologii și metode. Aceasta implică o examinare atentă a pielii feței, inclusiv textura, culoarea, porii, ridurile, petele pigmentare, acnee, cuperoză și alte probleme. După analiza pielii, specialistul poate recomanda tratamente personalizate pentru a aborda problemele specifice ale pacientului, precum și pentru a îmbunătăți textura și sănătatea generală a pielii. Analiza facială poate ajuta, de asemenea, la prevenirea și tratamentul problemelor dermatologice, precum și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
     Analiza facială este o tehnică de procesare a imaginilor care implică identificarea și analizarea trăsăturilor feței unei persoane. Această tehnică se bazează pe tehnologii de recunoaștere facială care utilizează algoritmi de învățare automată pentru a identifica și a analiza caracteristicile feței, precum ochii, nasul, gura, sprâncenele, linia maxilarului și altele.


Ce este Observ 520x?


     Observ 520X este un dispozitiv de analiză facială de ultimă generație, creat pentru a oferi cele mai precise și detaliate analize ale tenului la nivelul epidermei și dermului. Folosind o tehnologie avansată de imagistică, Observ 520X poate detecta problemele ascunse ale pielii și poate determina cele mai bune tratamente personalizate pentru fiecare pacient. Acest dispozitiv este utilizat de specialiștii în îngrijirea pielii pentru consultarea facială, analiza tenului și tratarea problemelor pielii, inclusiv acneea, ridurile, petele pigmentare și multe altele. Cu Observ 520X, pacienții beneficiază de tratamente personalizate și eficiente pentru a le îmbunătăți aspectul și sănătatea tenului.


     Analiza facială poate fi utilă în cosmetică pentru a evalua sănătatea și aspectul pielii și pentru a identifica problemele de piele, cum ar fi acneea, petele de pigmentare, ridurile și alte imperfecțiuni. În plus, poate fi folosită pentru a identifica tipul de ten și pentru a recomanda produsele și tratamentele potrivite.
     În general, analiza facială în cosmetică implică următoarele etape:
 1. Evaluarea pielii - analiza facială poate fi utilizată pentru a evalua sănătatea și aspectul pielii. Se pot identifica probleme precum acneea, petele de pigmentare, ridurile și alte imperfecțiuni.
 2. Identificarea tipului de ten - analiza facială poate fi utilizată pentru a identifica tipul de ten al unei persoane, cum ar fi pielea uscată, grasă sau mixtă.
 3. Recomandarea produselor și tratamentelor - pe baza evaluării pielii și a identificării tipului de ten, se pot recomanda produse și tratamente potrivite, cum ar fi creme hidratante, produse pentru curățarea pielii sau tratamente pentru a reduce ridurile și petele de pigmentare.
     Pentru a realiza o analiză facială în cosmetică, se folosesc camere video sau fotografii pentru a obține imagini ale feței persoanei analizate. Apoi, algoritmii de recunoaștere facială sunt utilizați pentru a identifica și a analiza trăsăturile feței, cum ar fi textura pielii, petele de pigmentare sau ridurile. Pe baza analizei, un cosmetician sau un dermatolog poate recomanda tratamente și produse potrivite pentru fiecare problemă identificată.

     Există mai multe motive pentru care poate fi benefic să faci o analiză facială:
 1. Identificarea problemelor de piele: O analiză facială poate ajuta la identificarea problemelor de piele precum acneea, petele de pigmentare sau ridurile. Acest lucru poate fi util pentru a alege tratamentele și produsele potrivite pentru a le aborda.
 2. Identificarea tipului de ten: Identificarea tipului de ten poate ajuta la alegerea produselor și tratamentelor potrivite. De exemplu, o persoană cu piele grasă poate avea nevoie de produse care conțin ingrediente care reduc excesul de sebum, în timp ce o persoană cu piele uscată ar putea beneficia de produse care hidratează în profunzime.
 3. Evaluarea sănătății pielii: O analiză facială poate ajuta la evaluarea sănătății pielii și la identificarea zonelor problematice care necesită îngrijire suplimentară. Acest lucru poate ajuta la prevenirea problemelor de piele mai grave în viitor.
 4. Recomandarea produselor și tratamentelor: O analiză facială poate ajuta la recomandarea produselor și tratamentelor potrivite pentru fiecare problemă identificată. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și la creșterea încrederii în sine.
 5. Planificarea unui tratament personalizat: Pe baza analizei faciale, un cosmetician sau un dermatolog poate crea un plan personalizat de tratament pentru a aborda problemele de piele și pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii.

     În general, o analiză facială poate ajuta la identificarea problemelor de piele, la evaluarea sănătății pielii și la recomandarea produselor și tratamentelor potrivite. Aceste informații pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii și pentru a crește încrederea în sine.

     O analiză facială cosmetica poate ajuta la identificarea multor probleme de piele și poate furniza informații detaliate despre aspectul general al pielii. Unele dintre problemele pe care le poate identifica includ:
 1. Acnee: Analiza facială poate identifica acneea și poate indica gradul de severitate a acesteia. Acest lucru poate ajuta la selectarea produselor și tratamentelor potrivite pentru a aborda această problemă.
 2. Pete de pigmentare: Analiza facială poate identifica petele de pigmentare, cum ar fi petele solare sau melasma. Acest lucru poate ajuta la selectarea tratamentelor potrivite pentru a reduce apariția acestora.
 3. Riduri și liniile fine: Analiza facială poate ajuta la identificarea ridurilor și a liniilor fine, care pot fi cauzate de îmbătrânire sau de expunerea la soare. Acest lucru poate ajuta la alegerea produselor și tratamentelor potrivite pentru a îmbunătăți aspectul pielii.
 4. Piele uscată sau grasă: Analiza facială poate ajuta la identificarea tipului de ten și poate indica nivelul de hidratare sau de producție a sebumului. Acest lucru poate ajuta la selectarea produselor și tratamentelor potrivite pentru a menține echilibrul pielii.
 5. Textura pielii: Analiza facială poate ajuta la identificarea problemei cu textura pielii, cum ar fi textura neuniformă sau aspectul de piele îngroșată. Acest lucru poate ajuta la alegerea produselor și tratamentelor potrivite pentru a îmbunătăți textura pielii.

     În general, o analiză facială cosmetica poate ajuta la identificarea multor probleme de piele și poate ajuta la alegerea produselor și tratamentelor potrivite pentru a aborda aceste probleme și a îmbunătăți aspectul pielii.

     Analiza facială cosmetică implică evaluarea aspectului și sănătății pielii prin intermediul tehnologiei de analiză facială. Această tehnică poate fi utilizată pentru a identifica probleme de piele, cum ar fi acneea, petele de pigmentare, ridurile și alte imperfecțiuni și pentru a recomanda produsele și tratamentele potrivite.
În general, o analiză facială cosmetică implică următoarele etape:
 1. Evaluarea pielii: Analistul va evalua textura pielii, nivelul de hidratare, porii, petele de pigmentare, ridurile și alte imperfecțiuni.
 2. Identificarea tipului de ten: Analistul va identifica tipul de ten al unei persoane, cum ar fi pielea uscată, grasă sau mixtă. Această informație poate fi utilizată pentru a selecta produsele și tratamentele potrivite pentru fiecare tip de ten.
 3. Analizarea nivelului de sensibilitate a pielii: Analistul va evalua nivelul de sensibilitate a pielii și va identifica factorii care ar putea provoca reacții alergice sau iritații.
 4. Identificarea problemelor de piele: Analistul va identifica problemele de piele, cum ar fi acneea, petele de pigmentare sau ridurile.
 5. Recomandarea produselor și tratamentelor: Pe baza evaluării pielii și a identificării tipului de ten și problemelor de piele, analistul va recomanda produse și tratamente potrivite, cum ar fi creme hidratante, produse pentru curățarea pielii sau tratamente pentru a reduce ridurile și petele de pigmentare.

     Analiza facială cosmetică poate fi realizată în mai multe moduri, cum ar fi prin intermediul unui computer sau prin intermediul unui instrument specializat pentru analiza facială.

     Frecvența recomandată pentru efectuarea unei analize faciale cosmetice depinde de obiectivele individuale de îngrijire a pielii și de gradul de sensibilitate a pielii. În general, analiza facială poate fi efectuată o dată sau de două ori pe an pentru a monitoriza sănătatea pielii și pentru a identifica problemele potențiale de piele, dar această recomandare poate varia în funcție de fiecare caz.
     De exemplu, dacă aveți probleme de piele, cum ar fi acneea, petele de pigmentare sau ridurile, sau dacă vă confruntați cu o schimbare majoră în stilul de viață, cum ar fi o sarcină, o schimbare a dietei sau o expunere prelungită la soare, atunci ar putea fi recomandat să efectuați o analiză facială mai des, cum ar fi la fiecare 3-6 luni.
     În plus, dacă utilizați produse cosmetice sau tratamente noi pentru îngrijirea pielii, poate fi util să efectuați o analiză facială după 4-6 săptămâni pentru a evalua eficacitatea acestora.
     Este important să discutați cu un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina frecvența optimă pentru efectuarea unei analize faciale cosmetice în funcție de nevoile și obiectivele dvs. individuale.

     Dotat cu 9 moduri diferite de observație pentru a vizualiza și analiza sănătatea pielii de la stratul cel mai profund până la suprafață, OBSERV 520x permite cosmeticienelor împreună cu clienților lor să studieze detaliat imperfecțiunile pielii și să aleaga cel mai bun tratament pentru a restabili echilibrul pielii.


     Mai mult de atât, în afară de identificare problemelor cu Observ 520x avem și un istoric al evoluției clienților. Putând face o analiză nu doar a stării actuale cât și o analiză a evoluție fiecăre probleme pe care o identificăm.


     Cu ajutorul acestei abordări interactive combinată cu dovezi vizuale clar definite, noi putem să arătăm clientului exact probleme pe care le identificăm la nivelul tenului, astfel, clientul, atunci cand vede cu proprii lui ochi problemele cu care se confruntă în straturile inferioare ale pielii, poate să aleagă încunoștiință de cauză una sau mai multe proceduri care să ducă la calmarea sau chiar eliminarea problemlor înainte ca aceastea să devină vizibile cu ochiul liber.


     Foarte interesant este și faptul că datorită celor 9 moduri de analiză a pielii, cu care este dotat Observ 520x, putem să observăm evoluția ridurilor din stadiul incipient, inainte ca acestea să fie vizibile și să încercăm estomparea acestora.


     Porii dilatați sau încărcați sunt o altă problemă ce poate fi identificată cu ajutorul analizei faciale la SenzoFit.

orice problemă diagnosticată in fază incipientă se rezolvă mai ușor

De ce folosim Observ 520x?

cel mai detaliat analizator facial existent pe piață în momentul de față

     Motivele pentru care folosim Observ 520x la SenzoFit sunt multiple și includ:


 • Identificare problemelor declansate în straturile profunde ale pielii: derm și hipoderm înainte ca aceastea să se manifeste în epiderm (stratul superior vizibil cu ochiul liber)
 • Aducerea de dovezi vizuale care să susțină recomandarile de tratamente pe care le facem clienților nostri. Ne asigură noua ca specialiști transparența in fața clienților nostri.
 • Menținerea unui istoric al evoluție fiecăre probleme
 • Posibilitatea de a evidenția evoluția fiecăre probleme prin teste comparative


Cu ajutorul Observ 520x avem la dispoziție 9 moduri de analiză a pielii

analiza faciala

 • Lumina naturală - arată pielea așa cum se vede într-un mediu controlat cu lumină naturală
 • Analiza texturii - dezvăluie topografia texturală a pielii
 • Analiza pigmentarii - ilustrează neuniformitățile comune ale tonului pielii, cum ar fi deteriorarea solară, pigmentarea, melasma și variațiile generale de culoare
 • Analiza vascularizarii - ilustrează rețeaua de structuri microvasculare din piele care duc la roșeață și înroșire vizibilă a feței
 • Analiza in lumina paralel polarizata - oferă o vedere îmbunătățită a suprafeței pielii, a ridurilor fine, a micro-reliefului, a texturii și porilor
 • Analiza in lumina cros polarizata - reduce strălucirea suprafeței pentru o vedere bstrucționată a structurilor dermice, a condițiilor vasculare, inflamațiilor și pigmentării
 • Analiza in lumina UV - expune anomalii ale pielii la suprafață și în straturile profunde ale pielii, creând modele de fluorescență distincte
 • Analiza in lumina wood - ajustează spectrul de lumină pentru a dezvălui dimensiuni diagnostice, cum ar fi deshidratarea și tendința de îngrășare a pielii
 • Analiza la 369 grade - ilustrează zonele de volum de pe față, prezentând rezultatele pentru tratamentele de gestionare a vârstei și pentru umplerea dermală.


     Observ 520X este folosit pentru analiza facială detaliată și pentru a detecta problemele ascunse ale pielii, cum ar fi pete pigmentare, acnee, riduri și alte afecțiuni. Acest dispozitiv utilizează tehnologia de imagistică avansată pentru a oferi specialiștilor în îngrijirea pielii o perspectivă mai clară asupra tenului clienților. Prin utilizarea Observ 520X, specialiștii pot să ofere analize mai precise ale pielii și pot identifica cauzele profunde ale problemelor dermatologice ale pacientului. Acest dispozitiv ajută specialiștii să elaboreze tratamente personalizate și eficiente pentru fiecare pacient, pentru a-și îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii.


fă o analiză facială pentru a te asigura că tenul tău este sănătos
Prețul unei ședințe de analiză facială computerizată este:
250 125 lei / sedinta
-50% reducere   
rezerva serviciul

*fiecare pachet de tratamente faciale are incluse 2 analize faciale gratuite: una la începutul pachetului și una după efectuarea tuturor ședintelor din pachet.

Cu ajutorul observ 520x la SenzoFit putem identifica și trata următoarele probleme:

Tratamentul petelor pigmentare
vedere în profunzime
Calmarea iritațiilor și a cuperozei
cu AstroDome Facial
Estomparea ridurilor și lifting facial
cu DuoLift
Ridicarea pleoapelor căzute și eliminarea cicatricilor
cu Plasma Pen
Curațare în profunzime a porilor
cu hidradermabraziune
Proceduri de hidratare a tenului uscat
cu OxygenCeuticals
Tratamentul zonei ochilor și eliminare cearcăne
cu Iridium
Eliminarea barbiei duble non-invaziv
cu T-Shape
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences