sigla SenzoFit
plasma pen fractionat

Cum scapi de acneea activă cu ajutorul procedurilor cu plasma pen fracționat?

ce este plasma pen fractionat

Ce este micro-plasma fracționată sau plasma pen fracționat?

     Vorbim aici despre singurul tip de tratament cu rezultate "anti acnee" ce ne permite să acționăm peste acneea activă, adică peste acele coșuri de pe față care sunt în curs de evoluție. Procedurile de plasma pen facționat se efectuează cu același dispozitiv ca și cele de plasma pen clasic doar că se folosește un alt aplicator. Spre deosebire de plasma pen clasic care concentrează întreaga energie a dispozitivului într-un punct unic, aplicatorul de plasma pen fracționat disipă această energie pe mai multe puncte concomitent. Ne permite astfel să aplicăm procedura pe o zonă mai mare simultan și cu aceeași intensitate disipată în mod egal pe fiecare punct de aplicare. Procedura de plasma pen fracționat este mai putin invazivă decât cea de plasma pen clasic și acest lucru ne permite să o putem efectua pe întreaga perioada a anului, indiferent de sezon.


     Procedura de plasma pen fracționat poate fi folosită în primul și în primul rând în tratarea acneei active, dar, în afară de acneea activă pe care dă rezultate spectaculoase se mai poate folosi și în:

  • acnee activă pe față sau "coșurile de pe față"
  • estomparea petelor pigmentare
  • rejuvenare / lifting facial
  • revitalizare
Efectele energiei plasmei ajunsă la nivelul pielii includ:
  • Sterilizare
  • Stimulează producția de colagen și fibroblaste
  • Cresc elasticitatea și regenerează prin activarea procesului de vindecare naturală

     acneea de pe față cunoscută popular si sub termenul de "cosuri pe față" este o inflamație a pielii generată de cele mai multe ori de glandele sebacee. Procedurile cu plasma pen fie că sunt ele în formă fracționată sau în formă clasică încep să fie din ce în ce mai folosite. Procedurile de plasma pen fractionat sunt folosite in tratarea si calmarea acneii active in timp ce procedurile cu plasma pen clasic trateaza cu foarte mult succes cicatricile post acneice si petele post acneice. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că procedurile clasice cu plasma pen necesită un timp mai mare de recuperare deorece sunt mai invazive in timp ce procedurile cu plasma pen fracționat necesita un timp foarte scurt de recuperare de ordinul orelor. În acelasi timp este nevoie de un număr mai mare de plasma pen fracționat decat de plasma pen clasic pentru aceleași rezultate finale.


plasma pen clasic plasma pen fracționat
timp mare de recuperare 7-10 zile timp scurt de recuperare 24 de ore
este necesar un numar scăzut de ședințe efectuate, maxim 1 ședință la 3 / 6 luni este necesar un numar mai mare de ședințe 1-2 lunar
recomandat pentru:
plaoape căzute, riduri profunde, vergeturi, cicatrici proeminente acnee activă, riduri fine, piele flască

Tratamentul acneei active cu ajutorul tehnologiei de micro-plasmă fractionată sau plasma pen fracționat.

tratamente pentru cosuri

Ce este micro-plasma fracționată sau plasma pen fracționat?

     Acneea activă sau "coșurile active" se referă la leziuni inflamatorii ale pielii care sunt în curs de evoluție sau sunt recent apărute. Acest tip de acnee include pustule, noduli, chisturi și papule, care sunt cauzate de inflamația și infecția porilor pielii. Aceste leziuni se pot dezvolta ca răspuns la acumularea de sebum și la bacteriile din pori, precum și ca rezultat al blocării foliculilor piloși. Procedurile de plasma pen fractionat sunt printre singurele proceduri care se pot efectua cu rezultate anti anceice foarte bune. Aceste proceduri calmeaza "coșurile de pe față" si reduc inflamația.

     Când se referă la "acnee activă", majoritatea oamenilor se gândesc la leziunile inflamatorii în desfășurare, spre deosebire de cicatricile post-acnee sau de semnele reziduale ale unor leziuni vindecate, care pot include pete roșii sau pigmentare.

     Acneea activa poate fi trata acum cu ajutorul procedurilor de plasma pen fractionat. Mai exact: Recent, micro-plasma fracționată a fost introdusă ca o modalitate cu dublă funcție în dermatologie. Poate produce un efect micro-ablativ promovând re-epitelizarea rapidă a pielii, alături de un efect care stimulează regenerarea și remodelarea fibroblastelor dermice.

     In cazul acneei active este singura procedura cu care putem sa intervenim si care are rezultate foarte bune intr-un timp scurt. In cazul acneei active nu putem interveni cu nici un alt dispozitiv datorita prezentei pustulelor la nivelul pielii, insa plasma pen fractionat datorita faptului ca este o procedura minim invaziva si cu un contact minim (aplicatorul planeaza mai mult asupra tegumentului si are contact cu acesta doar in punctele de descarcarea ale arcelor plasmatice) ne permite sa lucram pe orice zona a pielii inclusiv pe zona pustulelor.

aspect vindecat
tratamente pentru acnee
Rezultate foarte bune anti acnee activa
fara acnee
Reduce spre zero acneea activă
scapă de coșuri
Rezultate foarte bune anti acnee
fără coșuri inestetice pe față

Rejuvenare și lifting cu plasma pen fracționat

Ce înseamnă rejuvenare facială?

     „Rejuvenare facială” este procedura ce poate fi efectuată cu plasma pen fracționat și care are ca scop îmbunătățirea și restaurarea aspectului tineresc al pielii feței. Acest tratament poate aborda diverse probleme, cum ar fi ridurile, petele solare, laxitatea pielii, cicatricile sau alte imperfecțiuni.


     Rejuvenarea facială poate fi realizată atât cu procedurile de microneedling cât și cu procedurile de plasma pen fracționat. Spre deosebire de procedurile de microneedling care nu pot fi efectuate decât pe perioada sezonului rece, porcedurile de plasma pen fractionat pot fi efectuate pe toată perioada anului

     Ambele proceduri au la baza același principiu: creeare controlata de micro leziuni la nivelul pielii, lucru ce declanseaza procesul de regenerare naturala a organismului. În cazul microneedling-ului leziunile sunt creeate cu ace în timp ce în cazul plasma pen fractionat sunt creeate cu micro arce plasmatice.

     Procedurile de plasma pen fractionat au rezultate foarte bune pe tenul gras si pe tenul cu pori deschisi (ajuta la reducerea in dimensiuni ai acestora). Deasemenea pe tenul imbatranit si ridat induce procesul natural de reelasticizare al pielii.

un ten curat fără imperfecțiuni
ce este plasma pen fractionat

Revitalizarea feței cu plasma pen fracționat

ce este plasma pen fractionat

Ce inseamna revitalizare faciala?

     Odată cu trecerea anilor tenul nostru capătă un aspect îmbătrânit și ridat. Datorită contactului în continuu cu factorii de mediu cît și datorită procesului natural de îmbătrânirea fața noastră devine tot mai ridată și își schimbă culoare. Unele zone pot să sufere pigmentări sau depigmentări anormale datorită reactiei diferite la radiația UV. Cu ajutorul procedurilor de plasma pen fracăionat avem acum posibilitatea să inducem un proces de întinerire la nivelul tenului nostru. Combinând proceduril de plasma pen cu proceduri de Astrdome Facial și de DuoLift obținem un ten întinerit cu riduri estompate.


     În funcție de recomandarea cosmeticienelor noastre, pe baza analizei faciale computerizate pe care o efectuăm prima dată când veniți la noi, este posibil să vă recomandăm o procedură de curățare profundă înainte de procedura de plasma pen.

     Deasemenea după efectuarea procedurilor de plasma pen fracționat este foarte important să efectuați proceduri de oxigenare și hidratare a tenului. Deți nu ne dăm seama, majoritatea dintre noi au un ten deshidratat datorită expunerii excesive la factorii de meniu cât și datorită modului de viață. Un ten deshidratat este un ten care se ridează mult mai ușor și îți schimbă culoare.

     Combinația dintre plasma pen fractionat + DuoLift + Astrodome oferă tenului cumulul complet de proceduri de care are nevoie pentru a intra într-un proces de întinerire / revitalizare. Duolift-ul facial asigură elasticizarea fibrelor de colagen de la nivelul pielii, Astrodome ne asigură hidratarea și oxigenarea celulelor iar plasma pen asigură declanșarea procesului de regenerare celulară.

Regenerare faciala Plasma Pen

Regenerare faciala Plasma Pen

Proceduri cu plasma pen ce pot fi aplicate pentru pleope cazute, cearcane, riduri din coltul ochilor, riduri de pe frunte, obraji lasati, lifting pentru zona gatului, eliminare barbie dubla.

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Plasma pen fractionat - clasic 360   237 lei
promo: - 34%
ideal pentru acnee activa si rejuvenare faciala cu infuzare de seruri Dermedics
.
Plasma pen fractionat - cu seruri OxygenCeuticals 500   355 lei
promo: - 29%
procedura plasma pen anti acnee activa si rejuvenare cu infuzare de seruri de la OxygenCeuticals
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences