-->
sigla SenzoFit

SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Este sigura epilarea cu laser? Siguranta epilarii cu laser.

siguranta tehnicii de epilare cu laser

Mai sigur nu se poate

     Epilarea laser este ultima tehnologie in materie de epilare si, ca orice tehnologie noua, este normal sa ridice o serie de intrebari cu privire la sanatatea si integritatea corporala a clientilor atat in timpul cat si dupa sesiunile de epilare cu laser.

     In prezent pe piata exista mai multe tehnici de epilare cu lumina printre care cele mai cunoscute sunt epilarea cu IPL (lumina intens pulsata) si epilarea cu Laser.

     Dintre toate metodele de epilare bazate pe lumina, cea mai sigura este cea cu laser pentru ca este singura tehnica de epilare care actioneaza doar asupra foliculului de par fara a afecta in absolut nici un fel celulele din jurul acestuia.

epilarea cu laser nu prezinta riscuri
siguranta epilarii cu laser
epilare cu laser

NU exista efecte secundare!

Singurul efect pe care il are fasciculul laser este acela de concentrare a caldurii la nivelul folicului de par aflat in stare Anagena (adica plin cu pigment). Asa cum laserul nu are nici un efect asupra foliculilor aflati in stare Catagena sau Telogena, la fel nu are nici un efect asupra celorlalte celule aflate la nivelul pielii. Pentru mai multe detalii vizitati sesiunea “cum functioneaza epilarea laser”.

LASERUL:

  • Nu produce modificari la nivelul pielii
  • NU EXISTA RISCUL APARITIEI NICI UNEI FORME DE CANCER!
  • Nu poate produce arsuri la nivelul pielii pentru ca nu afecteaza in nici un fel celulele din piele inafara foliculilor de par plini cu pigment
  • Nu poate lasa nici un fel de cicatrice pe piele

un corp epilat este un corp atragator

Aparatura certificata CE

     Laserul este singura tehnica de epilare care se poate aplica persoanelor bronzate si care nu produce efecte adverse in timp.

     Datorita faptului ca unda laser actioneaza doar asupra foliculului de par aflat in stare Anagena, epilarea cu laser este cea mai sigura si cea mai rapida metoda de epilare definitiva!

     Efectul epilarii cu laser este echivalent cu 10% din efectul pe care l-ati avea daca ati efectua o sedinta de 3 minute la solar.

epilarea cu laser nu prezinta riscuri
epilarea cu laser este sigura
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de epilare laser

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit

Copyright SenzoFit 2022suna la SenzoFit
contact SenzoFit