sigla SenzoFit
tratament curatare cu hidradermabraziune

SenzoFit - tratamente faciale cu Hidradermabraziune:

curatare faciala cu hidradermabraziune si microdermabraziune

hidradermabraziune sau microdermabraziune

Hidradermabraziune sau microdermabraziune, care sunt diferențele si asemănările dintre cele doua proceduri de curățare a tenului ?

     Pielea de pe fata si gat este o oglinda a stării noastre de sănătate. Din acest motiv oricine își dorește o fata cat mai curata si un ten cat mai neted. Clima din Romania si popularea contribuie zi de zi la deteriorarea tenului si la accentuarea aspectului de piele îmbătrânita. Hidradermabraziunea si microdermabraziunea sunt doua proceduri non invazive care nu necesita timp de recuperare dar care pot crea o mare diferența pentru vitalitatea si aspectul fetei. Rezultatele unei ședințe de hidradermabraziune sunt similare cu cele ale unei ședințe de microdermabraziune, dar exista câteva diferențe intre felul in care functioneaza cele doua tehnologii.

     Hidradermabraziunea si microdermabraziunea au următoarele rezultate:

 • Uniformizează textura si culoare pielii de pe fata si gat
 • Estompează cicatricile de la acnee
 • Curata porii in profunzime si reduce dimensiunea porilor
 • Estompează ridurile fine
 • Îndepărtează punctele negre
 • Tenul devine mult mai luminos
 • Efect vizibil de lifting si tonifiere
 • Efect de exfoliere faciala

Anti acnee cu hidradermabraziune
curata si calmeaza zonele inflamate
Curatare in profunzime
scoate punctele negre, inchide porii dilatati, exfoliaza fata
Ideal la orice varsta
efect anti-aging elimina ridurile fine
hidrafacial

Ce este microdermabraziunea?

     Microdermabraziunea este un procedeu de exfoliere faciala cu ajutorul unui dispozitiv cu un cap special prevăzut cu pulbere de diamant. Pulberea de diamant este foarte abraziva si in același timp extrem de fina, astfel ca in contact cu pielea aceasta îndepărtează celulele moarte si îmbătrânite lăsând piele tânără din straturile mai profunde sa ajungă la suprafața. De asemenea excesul de celule care apare in cazul cicatricilor post-acneice este îndepărtata si tenul este uniformizat. Procedura nu este invaziva, in urma ei rămâne o ușoara roșeața care dispare treptat in următoarele 24-48 de ore, timp in care este recomandat sa nu va expuneți la soare. Alte efecte secundare nu exista iar rezultatele sunt vizibile imediat.


Ce este hidradermabraziunea ?

     Hidradermabraziunea la fel ca si microdermabraziunea este o procedura de exfoliere a pielii de pe fata si gat. Hidradermabraziunea in loc sa folosească cristale de diamant, folosește o combinație de oxigen si seruri speciale. Dispozitivul de hidradermabraziune este prevăzut cu un cap special care poate crea vacuum si in același timp poate crea un „vortex” care centrifughează serurile la viteze foarte mari ducând astfel la îndepărtarea stratului superior al pielii.


     Hidradermabraziune este o procedura mult mai plăcută si fără nici un efect advers, exceptând o ușoara irosire a zonei tratate, roșeața ce dispare in câteva ore după tratament.

curatare faciala microdermabraziune
hidrafacial

Intre hidradermabraziune si microdermabraziune, care procedura este mai buna ?

     Răspunsul poate fi dat pentru fiecare individ in parte in funcție de nevoile unice ale pielii acestuia. Persoanele cu piele sensibila sunt mult mai potrivite pentru terapia cu hidradermabraziune si mai ales cele cu acnee sau cuperoza. In același timp microdermabraziunea este un procedeu cat se poate de sigur si nedureros cu rezultate foarte bune pentru obținerea unui ten neted, luminos si cu aspect întinerit.


Combate acneea cu succes
curata si calmeaza zonele inflamate
Curatare in profunzime
scoate punctele negre, inchide porii dilatati, exfoliere faciala
Curata in profunzime orice tip de ten
scoate punctele negres si uniformizeaza

Precauții in urma procedurilor de hidradermabraziune sau microdermabraziune.

     Începând cu lunile de toamna, pe toate perioada iernii cat si pe timp de primăvara ambele proceduri sunt cat se poate de recomandate. Deoarece atât hidradermabraziunea cat si microdermabraziunea implica un anumit nivel de exfoliere al pielii este recomandat sa evitați expunerea directa la soare timp de 24-48 de ore după procedura. De asemenea este foarte important sa folosiți un ser de demachiere si creme de hidratare si sa consumați o cantitate suficienta de apa. Majoritatea persoanelor au nevoie de mai multe ședințe de hidradermabraziune sau microdermabraziune pentru obținerea rezultatelor dorite.


     Daca nu știți care dintre cele doua proceduri sa le alegeți, un consultant SenzoFit va poate ajuta oricând cu o consultație gratuita si cu sfaturi in vederea alegerii celei mai bune proceduri pentru tenul dumneavoastră.

curatare faciala microdermabraziune
hidrafacial

Cum si cand se fac tratamentele de hidradermabraziune?

     Tratamentele de hidradermabraziune daca sunt efectuate cu 2-3 zile înainte de un eveniment va vor oferi un ten luminos si hidratat. Aceste tratamente sunt recomandate sa fie repetate la 2-3 săptămâni ca tratamente de întreținere. Tenurile mixte si grase, încărcate, cu pori mari si congestionați, cu puncte negre si tenurile acneice sunt cele care vad cele mai bune rezultate in urma tratamentelor de curățare prin hidradermabraziune. Exfolierea faciala cu hidradermabraziune confera imediat tenului un aspect intinerit.


     Un tratament complet de hidradermabraziune sau microdermabraziune cuprinde:

 • Demachiere
 • Tonifiere
 • Tratament curățare cu hidradermabraziune sau microdermabraziune
 • Aplicare masca hidratanta
 • Aplicare crema de final

Rezultate imbunatatite prin combinarea cu oxigen hiperbaric

- cum combinam tratamentul de hidradermabraziune

     SenzoFit recomanda combinarea ședințelor de hidradermabraziune cu ședințe de oxigenarea cu oxigen hipobaric realizate cu ajutorul dispozitivului Astrodome Facial. Infuzia de oxigen si seruri de la OxygenCeuticals in pielea proaspăt exfoliata are un rezultat deosebit de calmare si regenerare faciala. In plus, Astrodome O2 Facial este primul LPE (Light Pulse Energy – energie luminoasa pulsata) din lume care are si terapie cu lumina NIR (near infrared) si terapie cu vapori de oxigen + anioni. Combinatia dintre terapia LPE, NIR si aburii anionici permite cea mai adanca penetrare in straturile pielii ceea ce are care beneficii regenerare celulara si intinerirea pielii.

     Un ten curățat si hidratat este secretul unui aspect întinerit. Pielea de pe fata are tendința de deshidratare, si odată deshidratat tenul începe sa dezvolte riduri si sa capete un aspect îmbătrânit. Cu cat tenul dumneavoastră va fi mai bine hidratat cu atât veți avea un aspect mai tânăr.

     Combinația dintre tratamentele de hidradatare cu Astrodome si curățare cu hidradermabraziune este ideala pentru orice persoana, deoarece tenul odata curățat va incorpora mult mai ușor si într-o cantitatea mai mare serurile specifice Astrodome. Aceste seruri sunt specifice unuia dintre cele 3 obiective:

 • Anti-aging, strălucire si fermitate
 • Pentru acnee si pete, efect de sterilizare si curățare
 • Pentru ten sensibil, calmare post procedura

fara fata iritata sau uscata
tratament cuperoza SenzoFit

Descopera tratamentul de curatare cu Hidradermabraziune

     Incepute la timp, tratamentele faciale te vor proteja de efecte imbatranirii si redau aspectul intinerit

 • calmeaza acneez severa
 • curatare in profunzime
 • uniformizeaza tonurile pielii
 • calmeaza iritatiile cutanate
 • atenueaza ridurile fine

Hidradermabraziune Faciala pentru un ten curat!
PRET:
350 227 lei / 1 sedinta hidradermabraziune
-35% reducere   
rezerva serviciul455 295 lei / 1 sedinta hidradermabraziune + oxigenare
-35% reducere   
rezerva serviciul2730 1474 lei / 6 sedinte hidradermabraziune si oxigenare cu Astrdome Facial
-46% reducere   
rezerva serviciul


Promotie valabila pana la 21-Apr-2024.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences