sigla SenzoFit
catalog remodelare corporala

Ghidul complet al serviciilor de remodelare corporală de la SenzoFit.

     Tratamentele de remodelare corporală de la Senzofit reprezintă un cumul de proceduri efectuate pe aparatură de ultimă generație. Combinația de aparate pe care le folosim este unică în zona Moldovei. Chiar dacă unele dintre aparatele noastre pot să existe separat și în alte saloane rezultatele finale sunt diferite pentru că doar noi avem gama completă, lucru ce ne-a permis sa implementăm cele mai complexe protocoale dedicate remodelării corporale. Putem să intervenim pe o gamă foarte largă de efecțiuni și avem implementate protocoale de lucru pentru fiecare problemă cu care corpul dumneavoastra s-ar putea confrunta. Mai mult de atât putem să facem cele mai bune recomandări datorită analizatorului corporal pe care îl avem și care ne permite să facem analiză corporală detalită pe fiecare partea a corpului. La Senzofit plecăm de la rezultatele analizei corporale și identificăm cea mai bună combinație de proceduri dedicate problemelor pe care analiza corporală le-ar putea indica.

     Pe partea de remodelare corporală lucrăm doar cu personal calificat, absolvenți ai facultații de medicina cu specializarea kinetoterapie, astfel stim cu siguranță ca aparatura noastră este folosită corect și tehnica de lucru in timpul sedințelor de remodelare corporală este cea corectă (pentru că nu este totul să ai un aparat, trebuie să-l mai și folosești corect). Mai jos avem un ghid al serviciilor de la Senzofit, ghid ce vă permite să selectați o problemă si noi va dăm o soluție de rezolvare.

     Serviciile noastre acoperă inclusiv partea de nutriție care este foarte importantă în accelerarea procesului de remodelare corporală cât și în menținerea rezultatelor după încheierea pachetelor de proceduri.

anti-aging & remodelare faciala & lifting facial & curatare & rejuvenare
CATALOGUL SERVICIILOR CORPORALE:
Orice ai face nu reușești să slăbești?
Atunci când celulele de grăsime sunt supradimensionate cura de slăbire nu te ajută foarte mult să reduci Kg în exces. Ai nevoie de un ajutor care să impulsioneze eforturile tale de slăbire și să acționeze fix asupra acelor celule supradimensionate. Singurul tratament demonstrat știintific că reduce în dimensiuni celulele de grăsime este Green Laser Slim.
+ detalii Green Laser Slim
Te îngrași din cauza unui metabolism lent?
Metabolismul aerob este responsabil de consumarea celulelor de grăsime. Accelerarea acestui tip de metabolism duce la declanșarea procesului natural de slăbire. Acum cu ajutorul InfraBaldan putem sa luptăm cu metabolismele lente. Oricat de sanatos ai mânca, un metabolism lent duce la îngrășare.
+ detalii InfraBaldan 3.0
Probleme cu grăsimea localizată?
Ai grăsime localizată pe anumite părți ale corpului și nu reușești să scapi de ea? Oricât ai merge la sală grăsimea fibrozată nu va dispărea fără o intervenție externă. Cu ajutorul a 5 tehnologii aplicate in parelel reușim sa spargem depozitele de grăsime localizată și să le drenăm.
+ detalii T-Shape 2.0
Probleme cu celulita și aspectul de coajă de portocală al pielii?
Celulita este o problemă cu care se confruntă foarte multe femei de la vârste din ce in ce mai mici. Alimentația și regimul de viață fac ca această problemă să fie din ce în ce mai răspândită.
+ detalii T-Shape 1.0
Piele laxă pe anumite părți ale corpului?
Pielea laxă apare adesea după pierderea rapidă în greutate, sarcină sau ca o consecință naturală a îmbătrânirii. Este rezultatul pierderii elasticității și trebuie stimulată zona cu probleme pentru re-elasticizarea fibrelor de colagen și elastină cât și pentru secreția de colgen nou.
+ detalii Typhoon
Lipsa de tonus a masei musculare pe anumite zone?
In urma curelor de slăbire corpul pierde o parte importantă din masa musculară. Deși nu ne dorim într-o cură de slăbire aproape jumatate din greutatea pierduta reprezintă masă musculară. Din acest motiv, stimularea musculaturii este foarte importantă și imbunătățește foarte mult rezultatul procedurilor cu T-Shape, Typhoon sau InfraBaldan. Redăm tonusul musculaturii și capeți o formă atrăgătoare.
+ detalii EMSlim Neo
Ti-ai dori fesieri, brațe, coapse si abdomen mai bine definite?
Nu putem vorbi de remodelare corporală fără partea de tonifiere a masei musculare. Un corp tonifiat cu fesieri conturați, picioare bine definite, abdomen plat și brațe tonice este un corp pe care toți ni-l dorim însă nu toți avem timpul necesar să petrecem zeci de ore în sala de sport. Acum cu ajutorul EMS MihaBody putem obține aceste rezultate în doar 2 ședințe de 30 de minute săptămânal. Orice procedură de T-Shape, Typhoon sau InfraBaldan este obligatoriu precedată de o ședintă de de bodytone cu EMS combinată cu o ședință de drenaj limfatic prin EMS.
+ detalii EMS
Ai probleme cu foliculita?
Datorită metodelor clasice de epilare (ceară, lamă, zahăr, trimer etc.) din ce în ce mai multe doamne se confruntă cu foliculita sau cu alte iritații apărute în urma procesului de epilare. Acum darită tehnologiei de epilare definitivă cu laser problema foliculitei și a părului inestetic dispare încă de la prima ședință. Epilare cu laser nu doar că te scapă de părul nedorit dar îți redă aspectul fin și catifelat al pielii.
+ detalii epilare Laser
De ce ai nevoie de DETOX?
La începutul oricărui proces de slăbire este foarte important urmarea unui program de DETOX. Corpul nostru este încărcat cu toxine care ne îngreunează procesul de pierdere în greutate. Un corp detoxifiat este un corp care se echilibrează mai ușor din punct de vedere al grăsimii în exces. Cu ajutorul BTL Lymphastim avem un protocol de detox pe care îl recomandăm tuturor persoanelor la începutul unui pachet de slăbire fie ea localizată sau generalizată.
+ detalii Detox
Ai vergeturi sau cicatrici corporale?
Din cauza îngrășarii bruște sau a sarcinii pielea noastră dezvoltă vergeturi. Acum cu ajutorul procedurilor de plasma pen corporal putem să intervenim pe aceste semne inestetice și să le reducem semnificativ sau chiar să le eliminăm complet în anumite cazuri. Cu ajutorul plasma pen putem acum să lucrăm și pe cicatricile corporale apărute în urma intervențiilor chirurgicale sau a accidentelor.
+ detalii plasma pen
Ai impresia că mănânci corect dar oare chiar așa este?
Cu toții avem impresia că mâncăm corect, dar de multe ori acest lucru se întâmplă să fie greșit. Alimentația are un rol foarte importat în menținerea rezultatelor obtinute prin procedurile de remodelare corporală, ba mai mult decât atât, maximizează aceste rezultate. Sfaturile unui nutriționist fac de multe ori diferența dintre eșec și succes.
+ detalii plasma pen
Analiza corporală și monitorizarea rezultatelor.
Datorită analizatorului corporal de ultimă generație pe care il avem putem să facem analiza corporală pe fiecare parte a corpului și să determinăm: masa musculară, masa de grăsime, masa osoasă, nivel de hidratare, vârsta metabolica, rata metabolică. Mai mult de atât, rezultatele analizelor corporale sunt păstrate și putem urmări evoluția în timp a fiecărui parametru. Astfel putem monitoriza rezultatelor clienților noștri în urma procedurilor de slăbire sau remodelare corporală. La Senzofit nu lucrăm orbește, vedem exact ce se întamplă in corpul tău.
+ detalii analiză
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de EMSlim

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences