sigla SenzoFit
Anti-aging facial

Despre drenajul limfatic cu BTL 6000 lymphastim si rolul foarte important al acestuia in procedurile de remodelare corporala

consilier nutritie

Ce este drenajul limfatic?

     Drenajul limfatic reprezintă o metodă terapeutică cu tradiție și dovedită clinic, ca ajuta la detoxifierea organismului si eliminarea lichidelor in exces.

     Pressoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM este cea mai avansata metoda de aplicarea a drenajului limfatic, având potențialul de a subția aspectul zonelor tratate (deoarece acestea rețin mai puțin lichid) și de a detoxifia organismul.

     Presoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM poate reduce aspectul celulitei și poate elibera fluidul în nodurile limfatice care se poate acumula după anumite proceduri de remodelare corporala sau tratamente.

     Dispozitivul BTL Lymphastim se bazează pe principiul presoterapiei pneumatice ghidate de un algoritm dezvoltat pe baza studiilor clinice efectuate de BTL. Algoritmul are capacitatea de a ghida felul in care dispozitivul distribuie presiunea pe zona tratata astfel incat sa realizeze cea mai complexa punere in miscare a sistemului limfatic. Spre deosebire de un drenaj limfatic efectuat manual unde efectuarea corecta a acestuia tine de cel care il realizeaza (maseur, fizioterapeut), in cazul drenajului limfatic realizat cu BTL 6000 LYMPHASTIM modul de aplicare va fi mereu acelasi si rezultatele finale vor fi mereu cele scontate.

Ce este mai bun, drenajul limfatic efectuat cu BTL 6000 LYMPHASTIM sau drenajul efectuat de un maseur sau fizioterapeut?

     BTL 6000 LYMPHASTIM foloseste o serie de manșoane speciale cu camere multiple suprapuse (tehnologie patentata de BTL) care oferă un masaj profund ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp.

     Daca un maseur are nevoie sa cunosca si sa identifice canalele limfatice si sa aibe capacitatea de a urma aceste canale in timpul drenajului limfatic, dispozitivele BTL realizeaza acest lucru datorita algoritmilor patentati ce au la baza studii clinice efectuate in ultimii 15 ani. Un maseur are doar doua maini cu ajutorul carora poate realiza procedura de drenaj, in timp ce dispozitivul BTL 6000 LYMPHASTIM dispune de 24 de camere pneumatice independente controlate separat. Ar fi echivalentul a 12 maseuri care efectueaza drenaj limfatic asupra unui singur client.

     Calitatea drenajului realizata de o persoana fizica tine foarte de mult de starea acesteia, cat este de odihnita, cat este de atenta si dedicata efectuarii procedurii. Aceasi procedura efectuata de aceeasi persoana in doua momente diferite poate avea rezultate diferite datorita factorului uman.

     BTL 6000 LYMPHASTIM va executa de fiecare data dreanjul limfatic de aceeasi calitate deoarece factorul influentabil uman este eliminat din aceasta ecuatie. Mai mult decat atat, nici un terapeut nu are capacitate sa puna presiune simultat pe atat de multe zone pe cat o face dispozitivul BTL si in consecinta nici un terapeut nu poate determina aceeasi activare a sistemului limfatic cum o face BTL 6000 LYMPHASTIM .

proceduri asistate de sisteme informatice
consilier nutritie

Beneficiile drenajului limfatic

consilier nutritie
  1. Reduce balonarea și umflarea. Retenția de fluide ne poate afecta pe toți. Fie că este în jurul abdomenului sau al picioarelor, retentia de lichid poate rezulta în umflături și balonare pe care sistemul tău limfatic ar putea avea nevoie de ajutor pentru a le elimina. Un masaj de drenaj limfatic ajută la ușurarea tuturor acestor fluide, împingându-le către ganglionii limfatici unde pot fi eliminate. Acesta este unul dintre motivele pentru care s-ar putea să te simți mai ușor și mai energizat după tratament. Dacă te confrunți cu picioare grele, acesta este un beneficiu mare.
  2. Descompune celulita și celulele de grăsime. Celulita este tintita în timpul tratamentului de drenaj limfatic, presoterapia în timp contribuie la netezirea pielii cu aspect de coajă de portocală. Acest proces vizează de asemenea descompunerea celulelor de grăsime, unele persoane raportând că le-a ajutat să slăbească mai repede.
  3. Dă pielii un aspect strălucitor. Pielea masată adesea strălucește pentru că gesturile manuale îți stimulează circulația sângelui, dar nu am observat doar o strălucire îmbunătățită pe brațe, picioare și decolteu. Unii dintre clienții noștri de drenaj limfatic observă că și pielea lor arată mai luminoasă - din nou, ca rezultat al stimulării circulației sângelui.
  4. Optimizează rezultatele după procedurile de remodelare corporala cu Low Level laser, radiofrecventa, vacuum. Dacă ai urmat un tratament de remodelare corporala (cum ar fi TShape sau EMSculpt ), programarea pentru drenaj prin presoterapie post-procedură poate ajuta la îmbunătățirea rezultatelor conturate.
  5. Ușurează tensiunea din corp O procedura de drenaj limfatic prin presoterapie poate fi cu adevărat relaxant. Creșterea fluxului limfatic face adesea minuni la atenuarea tensiunii din întregul corp. Așadar, dacă te simți stresat, te poți întinde și lăsa dispozitivul să alunge stresul, toate acestea în timp ce primești beneficiile de mai sus.
Beneficiile drenajului limfatic sunt extinse, în principal în transportul și eliminarea fluidelor care stagneaza la nivelul tesuturilor, dar de asemenea:
  • Stimulează circulația sângelui și regenerarea țesuturilor
  • Direcționează și crește fluxul limfatic, promovând o eliminare mai rapidă a excesului de fluid interstițial
  • Reduce umflarea și retenția de apă Îmbunătățește sistemul imunitar datorită eliminării importante a toxinelor
  • Minimizează apariția celulitei prin reducerea cantității de fluid care presează împotriva fibrelor încrucișate de sub piele
  • Promovează relaxarea corporală și mentală Furnizează o senzație generală de ușură în corp Energizează.

Cum se face drenajul limfatic prin presoterapie?

     Presoterapia, este un tratament non-invaziv care implică aplicarea presiunii aerului - alternând între compresie și decompresie - pe anumite părți ale corpului. Aceasta ajuta la stimularea sistemului limfatic, care ajută la eliminarea toxinelor din corp și stimularea circulației sângelui. Presiunea este aplicată cu un dispozitiv de presoterapie specializat. Presoterapia are atât utilizări cosmetice, cât și medicale.

proceduri asistate de algoritmi testati prin studii clinice
consilier nutritie

Cand este recomandat drenajul limfatic?

consilier nutritie

     Presoterapia de la BTL 6000 LYMPHASTIM oferă o alternativă la drenajul limfatic manual, realizat prin masaj fizic. Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator și este raspunzator de sanatatea si functionarea sistemului imunitar. Sistemul limfatic este format dintr-o rețea de vase limfatice care transportă fluidul limfatic. Fluidul limfatic este format din celule albe din sânge, grăsimi și bacterii care se acumulează în tot corpul in urma proceselor fizioligice cum ar fi digestia. Sistemul limfatic nu are un motor (asa cum este inima pentru sistemul sanguin) si atunci punerea in functiune a acestuia se bazează pe contractia mușchilor pentru a drena (pune in miscare) acest fluid. Persoanele sedentare, care nu fac miscare regulata au tendinta de a dezvolta o circulatie slaba a sistemului limfatic ceea ce duce la o incarcare cu toxine a organismului. Dacă cineva are o circulație slabă sau edem, de exemplu, presoterapia poate ajuta la drenarea acestui fluid.

     Drenajul limfatic este recomandat oricarei persoane care urmeaza proceduri de slabire sau remodelare corporala. Ajuta in special la detoxifierea organismului si accelereaza procesul de regenerare si curatare al organismului. Drenajul limfatic fie el efectuat prin presoterapie cu BTL 6000 LYMPHASTIM fie prin EMS este absolut obligatoriu dupa fiecare procedura de TShape sau Typhoon.

Cand trebuie evitat drenajul limfatic prin presoterapie?

     Pressoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM este sigură pentru adulții de toate vârstele. Cu toate acestea, dacă ești gravidă, dacă ai avut recent o intervenție chirurgicală sau dacă ai alte probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă, diabet sau febră, este indicat sa ceri acordul unui medic pentru efectuarea acestor proceduri. Dacă ai suferit cerent o fractura sau ai osteoporoză sau altă afecțiune osoasă, ar trebui să te consulți și cu un medic pentru a te asigura că acest tratament nu este prea intens.

drenajul limfatic cu BTL 6000 plymphastim este o procedura extrem de sigura dar cu mici contraindicatii
consilier nutritie

Drenajul limfatic slabeste?

consilier nutritie

     In urma procedurilor de remodelare corporala cum ar fi: radiofrecventa, infrarosu, laser, ultrasunete etc. concentratia de toxine de la nivelul organismului nostru creste. In special pe zonele pe care aplicam procedurile amintite la nivelul tesuturilor creste concentratia de toxine rezultate din distrugerea celulelor de grasime. Aceasta masa celulalra amorfa rezultata in urma procedurilor de remodelare trebuie sa fie eliminata de pe zonele tratate, iar singura metoda de eliminare este cu ajutorul drenajului limfatic. Canalele limfatice sunt cele care preiau toxinele si care le transporta spre ficat si rinichi.

     In lipsa unui drenaj limfatic efectuat corespunzator masa celulara rezultata in urma remodelarii va ramane stationata pe zona tratata si in interval de 48-72 de ore va fi incorporata de celulele adiacente acesteia reducandu-se astfel rezultatele finale are procedurilor.

     Doar procedurile de drenaj limfatic nu slabesc, insa aceste proceduri sunt esentiale in orice combinatie de proceduri dedicate slabirii. Proceduri precum TShape sau Typhoon genereaza cresterea toxinelor pe zonele tratate, iar indepartarea acestor toxine prin intermediul drenajului limfatic accelereaza foarte mult aparitia rezultatelor scontate. Drenajul limfatic ajuta foarte mult la scaderea in greutate prin eliminarea retentiei de lichide pe care unii dintre dumneavoastra o au.

BTL 6000 Lymphastim in comparatie cu celelalte dispozitive existente pe piata

     De ce procedurile efectuate de pe un dispozitiv BTL 6000 LYMPHASTIM au un pret mai ridicat? In primul rand tehnologia BTL are in spate studii clinice efectuate de producator in ultimii 15 ani. Algoritmii de ghidare a pernelor penumatice sunt dezvoltati in mai bine de 10 ani de cercetare. Spre deosebire de BTL, majortiatea celorlalti dezvoltate de astfel de dispozitive preumatice nu pot prezenta nici un fel de studiu si nici o garantie a faptului ca aparatura lor chiar poate sa puna in miscare sistemul limfatic.

     BTL pune la dispozitie diferiti algoritmi in functie de nevoile si dorintele fiecarui client. Dispozitivul BTL vine cu programe speciale predefinte cum ar fi: eliminarea celulitei, detoxifiere, eliminare retentie de lichide etc.

     Trebuie tinut cont de faptul ca efectuarea corecta a unui drenaj limfatic cu ajutorul unui dispozitiv pneumatic tine cont de foarte multi factori: timpul de umflare a camerelor, presiunea maxima a camerelor, ordine de umflare/dezumflare a cemerelor, timpi cat camerele mentin preunea etc. . BTL este singurul dispozitiv de pe piata care este ghidat de algoritmi ce tin cont de toti acesti parametri.

drenajul limfatic cu BTL 6000 plymphastim este o procedura extrem de sigura dar cu mici contraindicatii
consilier nutritie
Lista de preturi pentru pachetele de detox si drenaj limfatic
Drenaj limfatic si detox

Drenaj limfatic si detox

proceduri de drenaj limfatic prin presoterapie cu BTL 6000 Lymphastim

preturi si reduceri valabile pana la 30-May-2024
Drenaj limfatic cu BTL Lymphastim 90   85 lei
promo: - 5%
procedura de drenaj limfatic
cantitate procedura
1 X Drenaj limftic prin presoteratie
.
Drenaj Limfatic x 10 sedinte 750   675 lei
promo: - 10%
10 sedinte de drenaj limfatic
cantitate procedura
10 X Drenaj limftic prin presoteratie
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences