sigla SenzoFit
depilare defintiva cu laser

Epilare definitivă cu laser cu inteligență artificială în Iași

De ce să folosim inteligența artificială în epilarea definitivă cu laser?

     Acum 5 ani dacă am fi zis cuiva ca la Senzofit avem lasere cu Inteligenta Artificiala incorporată ar fi sunat atât de science fiction încât lumea ar fi râs de noi sau nu ne-ar fi crezut. Dar datorită evoluție tehnologiei, azi putem spune ca SenzoFit a adus în Iași primul laser care are integrat un modul de I.A.


     Inteligența artificială (IA) este utilizată în procesul de epilare definitivă cu laser în mai multe moduri pentru a îmbunătăți eficiența, siguranța și personalizarea tratamentului. Iată aplicațiile acesteia:


     Analiza Pielii și a Părului: Noul laser 4k ProMax foloseste Inteligenta Artificiala pentru a analiza tipul de piele și de păr al clienților, oferind informații foarte importante despre setările optimale ale laserului. De exemplu, poate determina grosimea, culoarea și densitatea părului, precum și culoarea și sensibilitatea pielii.


     Personalizarea Tratamentului: Pe baza analizei, IA recomandă setări personalizate ale laserului pentru a maximiza eficacitatea tratamentului, reducând totodată riscul de arsuri sau alte efecte secundare.


     Monitorizarea Progresului: Cu ajutorul IA, se monitorizeaza schimbările în creșterea părului de-a lungul mai multor sesiuni de tratament, permițând ajustări fine ale parametrilor laserului pentru rezultate îmbunătățite.


     Prevenirea Efectelor Secundare: IA este utilizată pentru a identifica zonele de piele care pot fi mai susceptibile la efecte secundare, cum ar fi iritația sau pigmentarea, și pentru a ajusta tratamentul în consecință.

epilare definitiva cu laser in Iasi

Ce face de fapt noul laser 4k ProMax?

epilare definitiva cu laser in Iasi

Dacă știți deja ce presupune procedura de epilare definitivă cu laser și doriți doar să aflați informații despre noile lasere cu AI de la SenzoFit, atunci parcurgeți în continuare această pagină. Dacă nu știți ce presupune epilarea cu laser și doriți să aflați exact procesul din spatele acestei proceduri, atunci apăsați aici pentru a merge la pagina cu explicații.

     Noile lasere 4K ProMax eficientizează și simplifică și mai mult procedurile de epilare definitivă cu laser. Datorită sondei inteligente pe care aceste aparate o au și, pe care o folosim în timpul procedurilor de epilare definitivă, aparatul se configurează singur în funcție de caracteristicile fiecărei zone pe care lucrăm. In procesul de epilare definitivă cu laser unul dintre factorii foarte importanți este determinarea cu precizie a parametrilor după care trebuie setat aparatul în funcție de culoare pielii, culoare firului de par, grosimea firului de păr.

     Până în prezent acești parametri erau determinați de operatorul aparatului laser și introduși manual în aparat. Odată cu noua generație de lasere 4k ProMax inteligența artificiala este cea care își determină singură parametrii eliminand astfel posibilitatea apariției erorii umane.

Câteva explicații suplimentare despre noua tehnologie de epilare definitivă cu laserele 4K ProMax

     Procedura de epilare definitivă cu laser presupune eliminarea foliculului de păr de la nivelul pielii cu ajutorul unei unde laser. În funcție de culoarea pielii și a pigmentului din foliculul de păr avem nevoie de o anumită intensitate și o anumită lungime a undei laser pentru a obține distrugerea foliculului de păr. Deasemenea calitatea (precizia) undei laser este dată de dioda care emite undă și lentila care o focalizează.


     Noua generație de lasere 4k ProMax folosește lentile Zeiss de cea mai bună calitate iar diodele sunt produse un SUA. Dispozitivele de epilare definitivă cu laser 4K ProMax sunt aprobate FDA și CE și sunt cele mai sigure dispozitive existente în acest moment pe piață. Eliminarea erorii umane cu ajutorul inteligenței artificiale și îmbunătățirea diodelor și a lentilelor au transformat dispozitivele 4k ProMax în vârful de gamă al aparaturii dedicat epilării definitive.


     În momentul de față la Senzofit aveți posibilitatea să optați pentru 3 tipuri diferite de dispozitive de epilare definitivă cu laser. Avem:

  1. lasere clasice cu 3 lungimi de undă
  2. lasere 4k cu 4 lungimi de undă
  3. lasere 4k ProMax cu 4 lungimi de undă, inteligența artificială, lentile Zeiss și diode SUA


     Prețurile unei proceduri de epilare definitivă cu laser variază în funcție de tipul de aparat pe care optați să o efectuați.


Comparație între dispozitivele de epilare definitivă cu laser de la Senzofit

Laser clasic 3 lungimi de undă Lasere 4k cu 4 lungimi de undă lasere 4k ProMax cu 4 lungimi de undă
Lungimi de undă 3 4 4
Putere aplicator 2400 3000 4000
Răcire -5 grade -15 grade -18 grade
Configurare manuală manuală automată cu IA
Grad de disconfort al procedurii pe o scară de la 1 la 10, unde 10 este cel mai incomod comparabil cu epilarea cu ceară 8 4 2
epilare definitiva cu laser in Iasi

Cu alte cuvinte tabelul de mai sus se traduce în felul următor: ultima generație de lasere 4K ProMax datorită noilor diode, a lentielor și noului design al aplicatorului oferă o experiență plăcută total nedureroasă și cu rezultate maxime oricărui client.


     Noile lasere pot să țintească și să elimine din piele folicului de păr ai caror încărcare cu melanina este de la minim 50%, spre deosebire de generațiile clasice de lasere care aveau nevoie de o încărcare de minim 80%. Acest lucru se traduce prin faptul că putem sa actionăm pentru un spectu mai larg de foliculi de păr și putem acționa și pe părul mai deschis la culoare.


     Se știe că firul de păr cu cât este mai negru și mai gros cu atât este mai bine țintit și eliminat de unda laser. Acum datorită laserelor 4k ProMax putem lucra pe firele de păr mai deschise însă nu și pe fire de culoare complet albă.


     Diferența de bani pe care o achitați pentru o ședință de epilare defintivă pe laserele 4K ProMax se traduce prin: plus de confort, plus de siguranță, plus de eficacitate


Cele mai performante lasere pentru cei mai pretențioși clienți

     Cu cât vă știți mai sensibilă la durere cu atât vă vom recomanda mai mult să apelați la procedurile de epilare cu laser pe dispozitivele 4K ProMax.


     Deasemenea cu cât firele dumneavoastra de păr sunt mai subțiri și mai deschise la culoare dinnou vom recomanda mai mult procedurile pe acest nou dispozitiv.


     Dacă vă știți că aveti părul gros, închis la culoare și suportati un prag mediu de disconfort fizic atunci este doar alegerea dumneavoastra pe care aparat doriți să lucrati. Rezultatele finale probabil vor fi la fel de bune pe oricare dintre cele 3 modele de lasere. Dar dacă doriți cea mai confortabilă procedură posibilă și cu rezultate garantate indiferent de culoarea și grosimea firului de par (cu exceptia părului complet alb și a parului velus) atunci singura optiune posibilă va fi reprezentată de lasere 4K și în special de 4k ProMax cu inteligență artificială.


Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

epilare definitiva cu noua generatie de lasere 4K PROMAX cu inteligenta artificiala, cu lentile ZEISS si diode produse in SUA

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Epilare definitiva mustata - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata 4k PROMAX
.
Epilare definitiva perciuni sau pometi - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni sau pometi 4k PROMAX
.
Epilare definitiva barbie - 4K PROMAX 135   108 lei
promo: - 20%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Axila - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare cu laser axila 4K PROMAX
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
.
Epilare definitiva Abdomen - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen 4k PROMAX
.
Epilare definitiva linie bikini - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Fesieri - 4K PROMAX 250   200 lei
promo: - 20%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri 4k PROMAX
.
Epilare definitiva facial integral - 4k ProMax 250   200 lei
promo: - 20%
epilare facial integral
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial 4k PROMAX
.
Epilare cu laser antrebrate - 4K PROMAX 275   220 lei
promo: - 20%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate 4k PROMAX
.
Epilare definitiva inghinal total - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picior scurt - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Brate Integral Femei - 4K ProMax 450   360 lei
promo: - 20%
epilare brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picioare integral - 4K PROMAX 599   479 lei
promo: - 20%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Full Body - 4K PROMAX 1250   937 lei
promo: - 25%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) - 4K PROMAX x6 4830   3139 lei
promo: - 35%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
6 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Full Body - 4K PROMAX x 6 7425   4455 lei
promo: - 40%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
Deoreace costurile de exploatare a noilor lasere sunt semnificativ mai ridicate, acestea se reflectă în prețul final al ședintelor. În cazul în care procedurile de epilare defintiva 4K ProMax vi se par prea costisitoare, puteți apela la epilarea defintivă cu laserele 4k Clasice sau cu cele cu 3 lungimi de undă ale cărei preturi le puteți consulta aici:
Absolut toate procedurile de epilare defintivă la Senzofit Iași beneficiază de garanția calitătii. La noi dacă nu vezi rezultate îți primești banii înapoi. Vezi mai multe detalii apăsând pe butonul de mai jos.
;

Dorești o programare?

completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru stabilirea unei ședinte!

combate celulita

încearcă o ședință de epilare cu laser 4k PROMAX în Iași

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences