sigla SenzoFit
tratament dermapen

SenzoFit - rejuvenare faciala cu microneedling:

rejuvenare faciala cu microneedling prin mezoterapie cu microneedling

Ce este mezoterapia cu microneedling?

     Mezoterapia cu microneedling este un stimulator de colagen foarte bun pentru rejuvenarea oricărui tip de piele. Microneedling este un dispozitiv care folosește micro ace pentru a produce înțepături fine la nivelul pielii. Modul de funcționare a dispozitivului microneedling se bazează pe capacitatea organismului de regenerare. Atunci când pielea suferă o leziune superficiala organismul activează sistemul de autoregenerare pe acea zona producând astfel celule noi. Acesta tehnica are rezultate foarte bune pentru rejuvenare faciala, determinând producția de noi fibre de colagen si elastina. Colagenul este responsabil pentru fermitatea pielii si aspectul întins si neted al acesteia.
     Cu ajutorul procedurilor de microneedling îmbunătățim textura pielii, aceasta devine mai ferma iar ridurile încep sa dispară. Deasemenea cicatricile post-acneice sau de orice alta natura, in urma tratamentelor cu microneedling, intra intr-un proces de vindecare. Majoritatea clienților fac microneedling pe zone fetei sau a gatului, însă acesta poate fi aplicat cu succes si pe alte zone ale corpului cum ar fi abdomen sau coapse. Are rezultate bune si in tratarea vergeturilor. Mezoterapia cu microneedling este folosita pentru:

folosim microneedling pentru:
Reducerea cicatricilor fie ele post-acneice sau din alte surse Microneedling elimina cicatricile
folosim microneedling pentru:
Reducerea ridurilor si pliurilor pielii, efect de lifting
folosim microneedling pentru:
Reducerea hiperpigmentarii si a petelor solare
Microneedling elimina cicatricile

La procedurile de microneedling folosim seruri profesionale.

     In afara de leziunile micronice pe care dispozitivul microneedling le face si care determina pornirea procesului de regenerare, prin intermediul micro acelor sunt introduse in pielea dumneavoastra seruri speciale profesionale (care sunt alese in functie de nevoile tenului).
     
!!! Dispozitivul folosit de SenzoFit pentru microneedling face parte din gama profesionala si nu este comercializat decat catre cabinetele medicale si saloanele de cosmetica care pot dovedi ca au personal calificat pentru utilizarea acestor dispozitive. Nu confundati dispozitivele profesioanale cu cele care se gasesc la vanzare pe diferitele site-uri de comert electronic. La fel si serurile, acestea sunt tot din gama profesionala si sunt comercializate doar catre saloane si cabinete medicale.

Cate ședințe de mezoterapie cu microneedling sunt necesare?

     Majoritatea clienților au nevoie intre 4 - 6 ședințe cu microneedling pentru a vedea rezultate durabile, insa efectele sunt vizibile chiar după prima ședința. Recomandarea noastră este ca ședințele cu microneedling sa fie combinate cu ședințe de:

  • radiofrecvența pentru stabilizarea colagenului
  • Biostimulare LPE:
    • lumina albastra pentru acnee si cicatrici
    • lumina roșie pentru anti-aging
    • lumina violet pentru calmarea tenului iritat sau sensibil
  • Oxigen hiperbaric pentru accelerarea procesului de regenerare celulara

microneedling
Rezultate in combaterea cicatricilor de orice tip Microneedling elimina cicatricile
Rezultate in combaterea cicatricilor de orice tip Microneedling elimina cicatricile
Rezultate in combaterea cicatricilor de orice tip Microneedling elimina cicatricile

Cu ajutorul consultantilor nostri puteti stabili pachetul de proceduri necesar fiecarei probleme. Primul pas in rezolvarea problemelor dumneavoastra este sa faceti o consultatie GRATUITA la unul dintre specialistii nostri. De ce?

     Incercam sa fim cat mai transparenti fata de clientii si din acest motiv nu promitem sa va vindem solutii miraculoase. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca nu exista aparatul sau dispozitivul ideal care sa faca minuni din tenul dumneavoastra. Fiecare dispozitiv pe care il avem la SenzoFit rezolva intr-o anumita proportie o problema, astfel pentru rezultatele la care visati dumneavoastra trebuie deobicei sa apelam la un cumul de proceduri pe care sa le grupam si sa le repetam la anumite intervale de timp. Astfel, acest dispozitiv microneedling, poate fi folosit si singur impreuna cu produsele recomandate, insa da il cuplam cu procedurile pe DuoLift sau Typhoon si acestea le mai combinam si cu procedurile pe Astrodome rezultatele vor fi intr-adevar spectaculoase la final. Dar sunt cazuri in care DuoLift sau Typhoon este contraindicat si atunci il cuplam doar cu tratamente de oxigenare. Acesta este motivul pentru care la SenzoFit avem o gama atat de larga de aparatura dedicata tratamentelor faciale.

Tratamentele cu microneedling sunt ideal de combinat cu sedinte cu Duolift, Typhoon sau Astrodome Facial

     Astrodome Facial este un aparat ce combina terapia cu oxigen hiperbaric cu LPE (Light Pulse Energy) si lumina NIR (near infrared). Terapia cu oxigen accelereaza procesul de vindecare si regenerare. Calmeaza iritatiile de la nivelul pielii, calmeaza senzatiile de arsura sau de uscaciune si reda aspectul tanar si natural al pielii.
+ detalii ASTRODOME

     Typhoon este un dispozitiv ce combina vacuum, radiofrecventa si lumina infrarosie. Typhoon facial este una dintre cele mai importante si mai inovatoare tehnologii cu rezultate uimitoare in lifting-ul facial si tratarea pielii cu aspect flasc.
+ detalii Typhoon

     DuoLift este un dispozitiv ce combina radiofrecventa cu ultrasunetele se joase frecventa si biostimularea cu lumina. Stabilizeaza fibrele de colagen existente la nivelul pielii. Noutatea in domeniul tratamentelor faciale pe care DuoLift o aduce sunt ultrasunetele secventiale care reactiveaza si maximizeaza procesele metabolice.
+ detalii DuoLift

De ce este bine sa combin ședințele de microneedling cu radiofrecvența ?

     Înțepăturile fine in piele sunt cel mai bun activator al producției de colagen. Dar rezultatele acestei proceduri pot fi augmentate si accelerate prin combinație cu terapiile cu radiofrecvența si cu biostimularea cu LPE (Light Pulse Energy). Radiofrecvența este un stabilizator al colagenului la nivelul pielii. Astfel dupa o procedura de mezoterapie cu microneedling, la interval de 6-9 zile distanta se recomanda o procedura cu radiofrecvența, De ce? Pentru ca radiofrecvența va acționa asupra fibrelor noi de colane formate cat si asupra fibrelor de colagen care existau deja la nivelul pielii înainte aplicării micronideling -ului. Cu microneedling determinam doar producția de colagen, dar nu putem acționa si asupra fibrelor de colagen deja existente. Radiofrecvența combinata cu microneedling este cheia succesului in obținerea unor efecte pe termen lung, pentru ca radiofrecvența este cea care strânge si stabilizează fibrele de colagen atât cele noi generate cat si cele deja existente la nivelul pielii.

microneedling
Combate cicatricile si petele pigmentare
Combate cicatricile si petele pigmentare
Combate cicatricile si petele pigmentare
Microneedling elimina cicatricile

De ce este bine sa combin ședințele de microneedling cu sedinte de terapie cu oxigen hiperbaric si LPE (light pulse energy) ?

     In cazul tratamentelor pentru acnee sau a cicatricilor de orice natura, imediat după tratamentul cu microneedling putem aplica o procedura de biostimularea cu LPE si terapie cu lumina NIR (Near InfraRed) albastra, roșie sau violet. Biostimularea cu LPE Albastru este folosita pentru acnee si pete si are un efect de sterilizare si curățare in timp de Biostimularea LPE Roșu este folosita in accelerarea procesului de regenerare conferind fermitate si strălucire. In final in cazul tenurilor sensibile putem folosi lumina violet pentru calmarea zonelor tratate cu microneedling.

     In același timp se știe ca fără oxigen nu putem discuta despre procesul de regenerare celulara. Oxigenul este un element fără de care organismul nostru nu se poate regenera si nici nu poate produce celule noi. Terapia cu oxigen hiperbaric aplicata ulterior procedurilor de mezoterapie cu microneedling accelerează cu pana la 100% procesul de regenerare si recuperare. Surplusul de oxigen livrat la nivelul pielii ajunge parțial in celule si determina începerea procesului de regenerare. Oxigenul este un activator al metabolismului celular.

     Este bine cunoscut faptul ca sportivii de performanta in cazul accidentarilor fac terapie cu oxigen pentru a accelera procesul de vindecare. La fel si noi, folosim oxigenul hiperbaric pentru a accelera procesul de regenerare a tenului.

Care sunt preturile pentru tratamentele cu microneedling?

O singura sedinta de microneedling de cele mai multe ori este insuficienta. Recomandam pachetele cu 4 sedinte de microneedling in combinatie cu celelalte tehnologii pe care le avem.

estompare riduri

Tratament BASIC cu microneedling si seruri dedicate fiecarei probleme a tenului

Pachete cu 1 sau 4 sedinte de microneedling

pret tratament BASIC cu 1 sedinta:
400 340 lei / sedinta
-15% reducere   
rezerva serviciul


pret pachet BASIC cu 4 sedinte:
1600 1200 lei / 4 sedinte
-25% reducere   
rezerva serviciul

- un tratament complet cu microneedling care dureaza circa 1 ora. Promotie valabila pana la 30-May-2024.

estompare riduri

Tratament cu microneedling, seruri dedicate in combinatie cu proceduri DuoLift sau Typhoon

Pachet cu 8 sedinte

pret pachet cu 4 sedinte de microneedling si 4 sedinte de DuoLift sau Typhoon in functie de nevoie

pret pachet ADVANCED cu 8 sedinte:
3300 2310 lei / 8 sedinte
-30% reducere   
rezerva serviciul

- un tratament complet cu microneedling care dureaza circa 1 ora. Promotie valabila pana la 30-May-2024.

estompare riduri

Tratament cu microneedling, seruri dedicate in combinatie cu proceduri DuoLift sau Typhoon si Oxigen hiperbaric cu LPE

Pachet cu 12 sedinte

pret pachet cu 4 sedinte de microneedling + 4 sedinte de DuoLift sau Typhoon + 4 sedinte de ASTRODOME

pret pachet ULTRA cu 12 sedinte:
4600 3220 lei / 12 sedinte
-30% reducere   
rezerva serviciul

- un tratament complet cu microneedling care dureaza circa 1 ora. Promotie valabila pana la 30-May-2024.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences