sigla SenzoFit

SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Cum slabim la SenzoFit? Cea mai moderna metoda de slabit rapid.

slabesti rapid si elimini celulita

     recomandam ca fiecare sedinta de Typhoon sau T-SHAPE sa fie urmata imediat de o sedinta de drenaj limfatic prin EMS sau BodyTone prin EMS pentru rezultate finale cat se poate de bune. Nu este suficient sa spargem celula de grasime daca aceasta ramane localizata si nu este drenata.

Metode moderne de slabire si remodelare

     Pentru a vorbi despre felul in care obtin slabirea, trebuie sa definim mai intai conceptul de “a slabi”. A slabi inseamna sa elimin o parte din tesutul adipos (format din celule de grasime) care se gaseste la nivelul corpului meu. Acest lucru presupune ca organismul meu sa poata consuma o parte din propriile celule.

     Cum fac organismul sa arda celulele grase? Organismul nostru are nevoie de energie, in medie un barbat are nevoie de 1400Kcal/zi si o femeie de 1200Kcal/zi. In momentul in care dau organismului un aport energetic mai mic decat minimul necesar, el va incepe sa consume din rezervele proprii.

un corp slab este un corp admirat
vreau sa slabesc
slabeste rapid

De ce slabesc atat de greu? Cum pot sa incep sa slabesc constant?

     Celulele de grasime sunt mai greu de procesat de catre organism si, in momentul in care ne infometam, corpul nostru va avea tendinta sa consume intai celulele musculare (muschii) si abia apoi va incepe sa consume din stratul de grasime! De ce? Pentru ca celula de grasime are o structura mai rezistenta si este mai greu de spart si de procesat de organism!

     CURA DE SLABIRE ARDE MAI INTAI MUSCHII SI ABIA APOI DETERMINA ARDEREA CELULELOR GRASE!

     Daca in timp ce tinem cura de slabire scadem in greutate nu inseamna neaparat ca slabim. Scaderea in greutate inseamna pierderea unei parti din masa organismul, dar daca ceea ce pierdem este masa musculara in loc de grasime, asta NU inseamna ca slabim!


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp slab este un corp admirat

Solutii pentru slabit

     Trebuie sa determinam intr-un fel organismul sa pastreze masa musculara si sa consume masa adipoasa (grasimea). Exista doua proceduri diferite care pot determina acest lucru:

  • Sa spargem articifial celulele de grasime, astfel organismul va avea tendinta sa consume si sa elimine masa acestor celule gata sparte.
  • Sa oprim consumul masei musculare prin stimularea ei. ATENTIE: suprastimularea (cum ar fi exercitiile in sala de forta) creste foarte tare senzatia de foame si nu da rezultate pe termen lung.

     Cum sparg celula de grasime? – cu ajutorul tehnologiei Typhoon sau T-SHAPE actionam la nivelul celulelor de grasime cu 3 factori:

  • IR(infrarosu) – intensifica circulatia la nivelul pielii, incalzeste celula de grasime si ii mareste volumul
  • RF(radiofrecventa) – vibreaza celula de grasime si o sparge
  • Vacuum – tonifica pielea si ii mareste elasticitatea

un corp slab este un corp admirat
slabire rapida
vreau sa slabesc

Tehnologia SenzoFit - arde grasimea si contureaza muschii

      - In urma aplicarii unei proceduri Typhoon sau T-SHAPE, reusim sa distrugem o parte din celulele de grasime, insa ele raman localizate in proportie de 85% in zona in care au fost sparte. Daca nu facem drenajul acestora din acele zone, ele vor fi inglobate intr-un interval de 24-48 de ore de celulele din jurul lor, si astfel procedura Typhoon sau T-SHAPE va avea rezultate nesemnificative.

     - Cum fac drenajul masei celulare rezultate in urma procedurilor? Cel mai indicat mod de drenaj este prin electrostimulare la nivelul intregului organism. Aparatura EMS permite contractia musculara a tuturor grupelor principale de muschi. In acelasi timp, aparatura EMS poate genera 2 tipuri de impuls:

  • Impuls METABOLIC (la fiecare 0.5 secunde aparatul determina contractia in paralel a grupelor principale de muschi – lucru imposibil de obtinut prin masaj sau exercitii clasice)
  • Impuls BodyFit (aparatul intra intr-un ciclu de 8 secunde, format din 4 secunde contractie musculara si 4 secunde repaus)

un corp slab este un corp admirat

Cu SenzoFit slabesti intr-un mod sigur

     Înainte sau după fiecare sedinta de Typhoon sau T-SHAPE, aplicam 20 de minute de EMS in modul METABOLISM. Astfel, drenam continutul celulelor grase si crestem rata metabolica, iar organismul va consuma fix acest continut celular.

     La 48 de ore de la fiecare sedinta de Typhoon sau T-SHAPE aplicam ems BodyFit. Prin aceasta procedura stimulam masa musculara si blocam organismul sa o mai consume. Stimularea electrica a masei musculare determina organismul sa opreasca consumarea acesteia si sa treaca la consumarea tesutului adipos.


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp slab este un corp admirat
cum sa slabesti
metode de slabire

3 PASI SIMPLI SPRE SUCCES!

     RECAPITULARE:

  • Cu Typhoon sau T-SHAPE spargem celulele de grasime si marim elasticitatea pielii
  • Cu EMS Metabolism – drenam celula sparta si crestem rata metabolica ca organismul sa o consume
  • Cu EMS BodyFit – oprim arderea masei musculare si determinam arderea celulor grase ramase in organism

     Astfel obtinem slabirea, spargem celula de grasime si o drenam. Procedura are efect pe termen lung si rezultatele incep sa fie cu adevarat vizibile dupa circa 3-4 saptamani, timp in care s-a efectuat cate 1 sedinta de Typhoon/T-SHAPE + 1 sedinta ems Metabolism + 1 sedinta ems BodyFit saptamanal.


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp slab este un corp admirat

FARA EFORT - SIMPLU - RAPID - SIGUR

     SINGURUL EFORT PE CARE DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA IL DEPUNETI ESTE SA URMATI CATEVA INDICATII DIN SECTIUNEA: RECOMANDARI NUTRITIE

     Nu trebuie sa va infometati, slabirea cu tehnologiile noastre nu inseamna infometare, inseamna sa mancam cat avem nevoie, dar sa respectam cateva reguli de combinare a alimentelor. MAI SIMPLU DE ATAT NU SE POATE!

     Typhoon sau T-SHAPE in combinatie cu EMS = slabire sanatoasa in adevaratul sens al cuvantului! Prin combinarea acestor doua tehnologii diferite, reusim sa eliminam din corp fix ceea ce trebuie eliminat si anume CELULELE DE GRASIME.

un corp slab este un corp admirat
metode de pierdere in greutate
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences