-->
sigla SenzoFit

SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Garantia calitatii - banii inapoi dupa primele 4 sedinte

daca dupa primele 4 sedinte de epilare cu laser nu sunteti multumit/a de rezultate, puteti cere returnarea banilor

     Pentru ca preturile practicate de noi pentru sedintele de epilare definitiva cu laser au starnit diferite reactii in randul dumneavoastra, unii considerand ca un pret redus inseamna un serviciu de slaba calitate, am hotarat sa ne luam acest angajament.
      Daca aveti impresia ca preturile noastre sunt prea mici si acest lucru va da neincredere in calitatea serviciilor noastre, noi va garantam ca va returnam banii daca dupa 4 proceduri de epilare definitiva cu laser nu se vede diferenta.
     Toti clientii pe care i-am avut pana in prezent ne-au spus ca au vazut diferenta chiar dupa prima sedinta! In mod normal este nevoie de 6-8 sedinte (in functie de organism) pentru a obtine indepartarea definitiva a pilozitatii de pe o anumita zona a corpului si de 8-10 sedinte pentru zona fetei. Din acest motiv, consideram ca 4 sedinte sunt suficiente pentru a vedea o diferenta majora intre starea initiala (in urma cu 4 luni) si starea actuala a zonelor pe care s-a aplicat procedura laser.

Pasii care trebuie urmati pentru a beneficia in viitor de returnarea banilor:

  1. Inainte de prima sedinta de epilare cu laser la SenzoFit, trebuie sa lasati parul sa creasca pe fiecare zona pe care doriti sa o epilati. Apoi faceti o poza a fiecarei zone pe cre urmeaza sa aplicam procedura cu laser si veniti cu aceste poze la prima sedinta sau le trimiteti la adresa de email: garantia_calitatii@senzofit.ro impreuna cu numele dumneavoastra si numarul de telefon . Pozele le pastrati atat dumneavoastra cat si noi.
  2. Veniti la 4 sedinte de epilare cu laser dupa cum va recomanda consilierul nostru (este nevoie de o pauza de 30-35 de zile intre fiecare doua sedinta consecutive de epilare).
  3. Daca la 15 zile dupa a-4a sedinta de tratament sunteti nemultumit/a si considerati ca nu se vad rezultate, lasati parul sa creasca pe zonele pe care doriti returnarea banilor si veniti la noi pentru a face o comparatie intre starea prezenta si stare din urma cu 4 luni a fiecarei zone. In cazul in care intr-adevar nu sunt rezultate, banii vi se returneaza integral pentru toate cele 4 sedinte efectuate!

* Nerespectarea intervalelor de timp dintre sedinte, asa cum sunt specificate la punctul 2 sau cum vor fi ele indicate de tehnicianul nostru, va duce la pierderea dreptului de retur al banilor.

PRETURI PACHETE EPILARE LASER
Epilare laser axila
model comparatie
Epilare fata
model comparatie
Epilarea picioarelor
model comparatie
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de epilare laser

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit

Copyright SenzoFit 2022suna la SenzoFit
contact SenzoFit