sigla SenzoFit
lifting corporal

Typhoon este un dispozitiv foarte puternic care dă rezultate în combaterea celulitei și ajută la slăbirea localizată

Ce este Typhoon 2.0 și cum ne ajută el?

de ce curele de slăbire sunt insuficiente și despre cum folosim cea mai modernă metodă de eliminare a celulitei și a grăsimii fibrozate

     Cura de slăbire ținută greșit face mai mult rău decât bine. Restricțiile alimentare impuse fără discernământ nu fac altceva decât să ducă la arderea masei musculare, la consumarea colagenului din organism și la îmbătrânirea și laxitatea țesutului conjunctiv. Indiferent câte cure de slăbire am ține, celulita și depozitele de grăsime fibrozată nu vor dispărea, deoarece cauzele apariției celulitei și a grăsimii fibrozate nu țin doar de Kg în exces pe care unele dintre noi le au. Cauzele apariției celulitei și a grăsimii fibrozate sunt multiple:


     Celulita apare din cauza unei combinații de factori, inclusiv schimbări hormonale, genetică, fluctuațiile de greutate și stilul de viață. Iată câteva dintre principalele cauze:


 • Schimbări hormonale: Hormonii joacă un rol semnificativ în dezvoltarea celulitei. Estrogenul, insulina, hormonii tiroidieni și prolactina sunt toți implicați în procesul de formare a celulitei.
 • Genetica: Predispoziția genetică poate afecta viteza metabolismului, distribuția grăsimii subcutanate și circulația sanguină, toate acestea pot influența șansele de a dezvolta celulită.
 • Dieta: O dietă bogată în grăsimi, carbohidrați, sare și prea puține fibre poate contribui la formarea celulitei.
 • Stilul de viață: Sedentarismul, fumatul și purtarea de îmbrăcăminte foarte strâmtă pot afecta circulația sanguină și pot contribui la apariția celulitei.
 • Fluctuațiile de greutate: Creșterea și scăderea rapidă în greutate pot afecta elasticitatea pielii, ceea ce poate face celulita mai vizibilă.
 • Acumularea de toxine: acumularea de toxine în organism poate contribui la formarea celulitei.

epilare definitiva cu laser in Iasi
slabire rapida la SenzoFit

De ce apare si ce este grăsimea fibrozată ?

cauzele apariției celulitei fibrozate, problemă ce afectează din ce în ce mai multe femei tinere

     Depozitele de grăsime fibrozată, cunoscute și sub denumirea de celulită fibrozată, apar din cauza unui proces complex care implică grăsimea subcutanată și țesutul conjunctiv. Acest tip de celulită este mai dur și mai ferm la atingere, având o structură fibroasă. Iată principalele motive pentru apariția acestor depozite de grăsime fibrozată:

 • Modificări în structura țesutului conjunctiv: Fibrele de colagen din jurul celulelor adipoase pot deveni rigide și pot trage în jos suprafața pielii, creând aspectul de "coajă de portocală" asociat cu celulita. Odată cu îmbătrânirea, țesutul conjunctiv poate deveni mai rigid și mai puțin elastic, făcând celulita mai vizibilă.
 • Circulație sanguină deficitară: O circulație slabă poate limita oxigenarea și nutriția țesuturilor, ducând la deteriorarea colagenului și la acumularea de toxine, contribuind la formarea celulitei fibrozate.
 • Acumularea de grăsime: Creșterea numărului și mărimii celulelor adipoase în anumite zone ale corpului poate exercita presiune asupra țesutului conjunctiv, conducând la apariția celulitei.
 • Inflamație: Inflamația cronică poate afecta țesutul conjunctiv și poate contribui la formarea țesutului fibros în jurul celulelor adipoase.
 • Factori hormonali: Hormonii precum estrogenul pot influența depozitarea grăsimii și structura țesutului conjunctiv, fiind un factor contributiv la dezvoltarea celulitei.

Cum ne ajută dispozitivul Typhoon 2.0 să luptăm împotriva celulitei fibrozate și a pielii lăsate

combinația de tehnologii din aplicatoarele Typhoon 2.0 poate fi aplicată fix pe zonele afectate: sparge si drenează zonele fibrozate

     Typhoon 2.0 în comparație cu Typhoon 1.0 vine cu update-uri importante pe partea de soft, de design al aplicatoarelor și de intensitate a tehnologiilor utilizate.

     Dacă doriți să citiți mai multe informații despre ce înseamnă Typhoon, la ce este folosit și cum functionează puteți da click aici.

     Pentru a vedea îmbunătățirile pe care Typhoon 2.0 le are față de varianta inițială puteți continua să cititi acestă pagină.

     Typhoon 2.0 vine cu 3 tipuri diferite de radiofrecvență, fiecare dedicată altei probleme, după cum urmează:

 • Radiofrecvența de 1.5 MHz: Această frecvență este relativ scăzută și, prin urmare, poate pătrunde mai adânc în țesuturile pielii. Este utilizată pentru tratamentele care țintesc țesuturile mai adânci, cum ar fi straturile mai profunde ale dermei și țesutul subcutanat. Aceasta poate fi eficientă pentru slăbirea localizată.
 • Radiofrecvența de 5 MHz: Aceasta este o frecvență intermediară, care pătrunde la o adâncime moderată în piele. Este bine echilibrată pentru a trata atât straturile superficiale, cât și pe cele mai profunde ale pielii, fiind eficientă pentru o varietate mai largă de aplicații, de la îmbunătățirea texturii pielii până la reducerea celulitei.
 • Radiofrecvența de 8 MHz: Această frecvență este mai înaltă și este destinată tratamentelor superficiale ale pielii. Deoarece undele de radiofrecvență nu pătrund foarte adânc, această setare este adesea utilizată pentru îmbunătățirea aspectului straturilor exterioare ale pielii, cum ar fi reducerea ridurilor fine și îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Rezultat Typhoon 2.0
tratament abdoment și fesieri
Rezultat Typhoon 2.0
tratament anticelulită și slăbire picioare
Rezultat Typhoon 2.0
tratament abdomen

     O altă inovație cu care vine noul dispozitiv este aplicatorul cu sfere și infraroșu. Dacă prima versiune a dispozitivului nu avea acest manipul, acum avem posibilitatea să facem și masaj generalizat pentru contracturi, cât și un drenaj limfatic foarte puternic pe zona pe care aplicăm tratamentele cu vacuum și radiofrecvență. Rolele au două sensuri de mișcare care se interschimbă automat, astfel suprafașa de lucru este mare. Deasemenea, viteza rolelor este reglabilă în funcție de tipul de drenaj sau masaj pe care dorim să-l aplicăm.

     Actiunea mezosferelor pe suprafața corpului îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Masajul mecanic îmbunățește circulația sanguină locală, ceea ce contribuie la o mai bună oxigenare și nutriție a pielii.

     Tratamentul ajută la descompunerea depozitelor de grăsime și la îmbunătățirea aspectului celulitei, datorită masajului profund care stimulează drenajul limfatic.

     Prin stimularea producției de colagen și elastină, pielea devine mai fermă și mai tonifiată. Masajul oferit de sferele mecanice este relaxant și reduce tensiunea musculară. Prin îndepărtarea celulelor moarte și stimularea regenerării, tratamentul ajută și la uniformizarea tonului pielii.

     Pe ce zone ale corpului este recomandat sa folosim Typhoon?

 • zona coapselor spate pentru eliminarea celulitei
 • zona abdomenului pentru slăbire localizată sau redarea tonusului pielii
 • pentru zona flancurilor pentru reducerea depozitelor de grăsime
 • pentru zona brațelor pentru pielea flască
 • pentru zona gambelor pentru reducerea dimensiunilor

Rezultat Typhoon 2.0
tratament brațe
Rezultat Typhoon 2.0
tratament anticelulită și slăbire picioare
Rezultat Typhoon 2.0
tratament abdomen

Recomandări pentru efectuarea procedurilor de remodelare corporală cu Typhoon 2.0

câteva sfaturi de urmat pentru ca rezultatul procedurilor cu Typhoon 2.0 să vă ofere rezultatele finale pe care le doriți

     Tratamentele cu Typhoon 2.0 se recomandă a fi efectuate cu aceeași cadență ca și cele cu varianta 1.0, adică sunt necesare 2 sedințe pe săptămână timp de minim 4 saptamani. La noi, Typhoon se combină înainte sau după cu drenaj limfatic și tonifiere musculară prin EMS. Dacă nu doriți să efectuați procedurile de EMS este alegerea dumneavoastră, dar trebuie să ne dați o declarație că dumneavoastră sunteți cea care refuzați efectuarea acestei proceduri. Drenajul limfatic și tonifierea musculară prin EMS este esențială în amplificarea rezultatelor cu orice tip de aparat de remodelare corporală.

     Este foarte important ca pe durata procedurilor cu Typhoon 2.0 să aveți o alimentație echilibrată și să vă țineti corpul mereu hidratat. Se recomandă consumul a minim 2L de apă zilnic și reducerea dacă nu chiar eliminarea completă a consumului de : alcool, zahăr și grăsimi.

     Orice procedură cu Typhoon 2.0 dislocă o cantitatea mare de grăsime care ajunge în ficat și rinichi. Cu o hidratarea corectă ajutăm rinichii să elimine această grăsime, iar cu o alimentațe corectă ajutăm ficatul să proceseze această grăsime fără a o depune pe altă zonă a corpului.

La Senzofit orice pachet de 8 ședințe de Typhoon 1.0 are incluse două analize corporale computerizate, una la începutul pachetului și una la sfârșit. Analiza corporală computerizată realizată ne ajută să vă monitorizăm evoluția. Dacă dumneavoastră nu veți respecta cadența de 2 sedințe pe săptămână timp de 4 săptămâni sau nu veți dori să efectuați ședintele de EMS așa cum sunt ele prevăzute în pachete, a doua analiză corporală nu se va mai efectua. Analizele corporale sunt gratuite în aceste pachete, deci refuzul de a le efectua nu scade prețul pachetului.

epilare definitiva cu laser in Iasi
Remodelare Typhoon 2.0

Remodelare Typhoon 2.0

proceduri de remodelare corporala cu Typhoon 2.0 combinate cu proceduri de tonifiere musculara si drenaj limfatic

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Typhoon 2.0 x 4 sedinte pentru 1 zona 1200   744 lei
promo: - 38%
coapse fata <sau> coapse spate <sau> abdomen <sau> flancuri
Card image cap
cantitate procedura
4 X Typhoon 2.0 x 1 zona
4 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
Typhoon 2.0 x 4 sedinte pentru 2 zone 1900   1178 lei
promo: - 38%
coapse fata si spate <sau> abdomen si flancuri
Card image cap
cantitate procedura
4 X Typhoon 2.0 x 2 zone
4 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
Typhoon 2.0 x 8 sedinte pentru 1 zona 1900   1178 lei
promo: - 38%
coapse fata sau spate sau abdomen sau flancuri
Card image cap
cantitate procedura
8 X Typhoon 2.0 x 1 zona
8 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
Typhoon 2.0 x 8 sedinte pentru 2 zone 3100   1736 lei
promo: - 44%
coapse fata si spate <sau> abdomen si flancuri
Card image cap
cantitate procedura
8 X Typhoon 2.0 x 2 zone
8 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
;

Dorești o programare?

completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru stabilirea unei ședinte!

combate celulita

încearcă o ședință de remodelare corporală in Iași cu Typhoon 2.0

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences