sigla SenzoFit
slabeste si combate celulita

Green Laser Slim este tehnologia care: prin reducerea continutului de lipide al celulelor de grăsime te ajută să slăbesti într-un mod sigur și controlat

Ce este laserul verde Green Slim si cum slăbim cu ajutorul lui?

programele SenzoFit sunt un cumul de proceduri pe diferite dispozitive dedicate slabirii rapide și eliminarii celulitei. Ultima inovație în materie de proceduri de slăbit este prezentă in centrul nostru si ajuta la obtinerea unor rezultate foarte bune prin combinarea cu alte dispozitive de la noi.

      Green Laser Slim 10D este un LLL (Low Level Laser) care emite 10 unde laser verzi cu lungime de undă de 532 nm pe piele pentru a trata adipocitele hipertrofice. Tratamentul emulsifică țesutul adipos și eliberează grasimea în exces în spațiul interstițial. De acolo, masa celulară amorfă obținută este eliminată din corp în procesul natural de detoxifiere cu ajutorul sistemului limfatic. Este unul dintre cele mai avansate dispozitive de slăbire, care nu are nici o contraindicație. Poate trata și oferi rezultate foarte bune clienților cu indice de masă corporală până la 40.

Ce este IMC (indicele de masă corporală) cunoscut și sub prescurtarea de BMI și cum se calculează?

     IMC înseamnă Indice de Masă Corporală și formula de calcul al acestuia este:
IMC = greutatea în kilograme ( înălțimea în metri ) 2 adică greutatea supra înălțimea (exprimată în metri) la pătrat. Interpreatea IMC este:

  • Subponderal: IMC mai mic de 18.5
  • Greutate normală: IMC între 18.5 și 24.9
  • Supraponderal: IMC între 25 și 29.9
  • Obezitate gradul I: IMC între 30 și 34.9
  • Obezitate gradul II: IMC între 35 și 39.9
  • Obezitate gradul III (obezitate severă): IMC de 40 sau mai mare

slabeste si elimina celulita
cum sa slabesti
cum sa slabesti

Ce este Green Laser Slim?      Green Laser Slim 10D de la EmeraldTech® este un tratament pentru slabire localizată, aprobat de FDA, care ne permite să tratăm zonele cu grăsime în exces. Laserul Green Laser Slim se poate aplica pe majoritatea partilor corpului. Aplicat extern, laserul vizează excesul de grăsime prin emulsificarea țesutului adipos, folosind tehnologia laserului rece dezvoltată de EmeraldTech®.
Oferă o alternativă pentru tratamentul pierderii în greutate, dar și în centimetri, fără efectele secundare adverse asociate cu procedurile chirurgicale și alte proceduri de scădere în greutate, cum ar fi liposucția, criolipoliza (înghețarea grăsimii) și împachetările.

     Green Laser Slim foloseste un laser cu lungimea de undă 532nm si funcționează pe principiul fototermolizei selective. Cu ajutorul laserului verde, putem ținti membrana adipocitelor (celulele de grăsime) din corp. Când lumina laser verde este aplicată pe piele, aceasta este absorbită de cromoforii din cadrul adipocitelor, în principal de pigmentul numit melanină. Această absorbție cauzează un efect de încălzire localizată ce duce la permeabilizarea membranei celulare. O membrana celulara permeabila ne permite sa stoarcem efectiv celula de grasime si, astfel, interiorul acestor celule supradimensionate poate fi scos in exterior fara deteriorarea celulei. Mare atentie, procedurile cu GreenLaserSlim nu distrug celulele de grasime, ele reduc în dimensiuni aceste celule, ceea ce insemna ca rezultatul pe termen lung va fi unul durabil. In momentul in care organismul pierde o partea din adipocite (celule de grasime), va avea tendinta de a le depune la loc, dar daca numarul de adipocite este constant si variaza doar dimensiunea acestora, atunci organismul nu va mai incerca sa depuna celule noi de grasime si rezultatele scaderii in greutate vor fi durabile!
Masa de grasime obtinuta in exteriorul celulelor este apoi eliminata prin activarea sistemului limfatic. Este foarte important ca, înainte sau după procedura de GreenLaserSlim, pe zona tratata sa aplicam o procedura de drenaj limfatic si, ulterior, o procedura de activare a musculaturii ce se gaseste sub tesutul adipos de pe acea zona.


slabeste si elimina celulita

Ce asteptări să ai de la Green Laser Slim?      Majoritatea clienților care urmează tratamentele de slăbire cu Green Laser Slim solicita aceasta părocedura pe talie, coapse și șolduri, dar poate fi folosita și pe alte zone problematice cum ar fi brațele sau spatele, datorită faptului ca aceasta procedura poate fi aplicata pe orice zona a corpului.
     Tratamentul este simplu, fără efecte secundare cunoscute. Tot ce trebuie să faceți este să stați pe un pat pentru aproximativ 30 de minute, în timp ce 10 unde lasere sunt aplicate simultan pe zona țintă cu grăsime. După cel putin 8 sedințe, puteți vedea rezultate foarte bune în centimetri de pe zona pe care s-a aplicat procedura.

Ce trebuie să fac după tratament?      După fiecare procedură cu Green Laser Slim este obligatoriu sa respectam timp de 48 de ore regula celor 3 NU:

  • Nu zahar
  • Nu grasimi
  • Nu alcool

slabire rapida si remodelare corporala
slabeste cu emerald

     Cu alte cuvinte, 48 de ore dupa aplicarea procedurii de Green Laser Slim avem obligatie de a nu consuma grasime, zahar sau alcool, deoarece procedura cu acest dispozitiv incarca sistemul limfatic cu un mare surplus de grasime extras din celulele adipoase ale corpului. Acest surplus este dus in rinichi si ficat. In cazul in care noi venim cu extra plus grasime / zahar / alcool organismul nu va putea procesa ceea ce am extras deja din celulele de grasime si rezultatul va fi acela ca se va depune in alta zona a corpului. Nu vom face altceva decat sa mutam grasimea de pe o zona pe alta. Din acest motiv, daca respectati regula celor 3 NU timp de 48 de ore, dupa 8 sedinte rezultatele vor fi uimitoare. Datorita faptului ca timp de 48 de ore dupa tratamentul cu laser membrana celulara isi pastreaza permeabilitate, in cazul in care nu respectam regulile de mai sus, riscam sa inversam efectul procedurii si ce am scos in celula de grasime sa intre la loc in cele 48 de ore urmatoare tratamentului.


slabeste sigur si sanatos

     Daca tot faceti o investitie in corpul dumneavoastra, trebuie sa o faceti asumat si sa lucrati alaturi de noi. Noi va ajutam cu cele mai performante dispozitive, iar dumneavoastra ne ajutati cu respectarea indicatiilor oferite de catre noi. Astfel, fiecare dintre noi va fi multumit in final. Inca nu s-a inventat aparatul care va slabeste fara nici un mic efort din partea dumneavoastra, asa cum nu s-a inventat nici regimul in care sa mancati si sa depuneti muschi in loc de grasime. Rezultatul final al tratamentelor Senzofit este 70% datorita aparaturii de ultima generatie pe care o avem si 30% datorita implicarii dumneavoastra in respectarea unor reguli foarte simple si extrem de usor de urmat. Chiar daca nu respectati nimic din recomandarile noastre rezultate veti vedea, dar nu atat de bune si, in nici un caz, cele la care va asteptati in cazul in care urmati recomandarile.


De ce este superioara tehnologia de slăbire cu laser față de alte tehnologii existente pe piață?

motivele pentru care este mai bine să reduci in dimensiuni celulele de grasime decat sa le distrugi complet

cum sa slabesti

      Ca parte indispensabilă a sistemului endocrin uman, celulele de grăsime joacă un rol crucial în detectarea și răspunsul la schimbările în echilibrul energetic sistemic și în ciclul metabolic. GreenLaserSlim nu le distruge ca liposucția și criolipoliza. Poate părea rezonabil să distrugi celulele de grăsime în procesul de scădere în greutate, dar de fapt acest lucru este dăunător și are efecte secundare. Când celulele de grăsime sunt distruse, grăsimea viitoare va fi stocată și acumulată în alte zone și poate cauza acumulare asimetrică de grăsime.

      GreenLaserSlim deschide o nouă posibilitate în reducerea celulitei si a grasimii fibrozate sau în exces. Utilizând laserul de nivel scăzut, celulele de grăsime pot fi micșorate, iar apoi eliminarea lor este facilitată de sistemul limfatic al corpului când este combinat cu proceduri de drenaj sau de activare a metabolismului. Este un tratament non-invaziv și nu au fost raportate efecte secundare.

Cum folosim tehnologia de slabire cu laser?

la Senzofit se folosesc protocoale de lucru si combinam mai multe tehnologii pentru obtinerea unor rezultate foarte bune.

      Dupa cum stiti, clinica noastra are o gama foarte mare de tehnologii si implementam cele mai complexe protocoale de lucru. Pentru faptul ca reusim sa combinam tehnologiile, potentam rezultatul pe care fiecare dintre ele l-ar avea folosita de una singura. Pentru ca suntem responsabili si ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate pentru clientii nostri, la Senzofit nu aveti posibilitatea de a cumpara o singura sedinta dintr-o anumita procedura. La noi exista doar pachete care combina 2 sau mai multe tehnologii si care ne asigura noua faptul ca rezultatele finale vor fi cele mai bune.

      Avem 3 tipuri de pachete care combina Green Laser Slim. Unul dintre pachetele se axeaza pe slabirea localizata prin combinarea Green Laser Slim cu T-Shape si EMSNeo, al doilea pachet este combinatia dintre Green Laser Slim cu InfraBaldan, Electrostimulare si EMSNeo cu RF iar al treilea pachet este dedicat remodelarii faciale prin eliminarea barbiei duble si tonifierea muschilor fetei.

cum sa slabesti

Curios care sunt prețurile pentru pachetele cu Green Laser Slim?

prețuri si oferte pentru pachetele de slăbire cu laser verde

Slabeste cu GreenLaserSlim

Slabeste cu GreenLaserSlim

cea mai moderna tehnologia de reducere in dimensiuni a celulelor de grasime cu un laser de lungime de unda de 532nm

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Green Laser Slim - sedinta de test 710   596 lei
promo: - 16%
1 sedinta de GLS combinata cu TShape si NeoSlim
.
Green Laser Slim - Localizat cu Typhoon x 8 4250   2975 lei
promo: - 30%
8 sedinte de GLS + Typhoon + EMslim Neo
.
Green Laser Slim - General x 8 sedinte 5600   2968 lei
promo: - 47%
pachet 8 sedinte GLS + InfraBaldan + NeoSlim + Ems
.
Green Laser Slim - facial x 8 sedinte 5600   2968 lei
promo: - 47%
pachet 8 sedinte eliminare barbie dubla
Card image cap
cantitate procedura
8 X GreenLaserSlim
8 X Eliminare barbie dubla
( vezi detalii )
.
Green Laser Slim - Localizat cu TShape x 8 sedinte 5680   3067 lei
promo: - 46%
pachet 8 sedinte GLS + T-Shape + NeoSlim
Card image cap
cantitate procedura
8 X GreenLaserSlim
8 X T-SHAPE 1 x ZONE
( vezi detalii )
8 X EMSlim NEO
( vezi detalii )
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de Green Laser Slim

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences