sigla SenzoFit
pensaj si vopsit sprancene

SenzoFit - serivicii de laminare gene și sprâncene

De ce laminare gene si sprancene?

     Laminarea genelor este un tratament cosmetic destinat să îmbunătățească aspectul genelor naturale fără a fi nevoie de extensii. Procedura presupune aplicarea unui ser special pe gene, care le fortifică, le conferă un aspect mai lung și mai ridicat și le protejează.

     Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți despre laminarea genelor:

  • Aspect natural: Laminarea genelor oferă un look natural, deoarece lucrează cu genele tale existente, conferindu-le un aspect mai lung, mai închis la culoare și mai curbat.
  • Durabilitate Rezultatele pot dura până la 6-8 săptămâni, în funcție de ciclul de creștere al genelor și de îngrijirea post-procedură.
  • Procedura: În timpul laminării, genele sunt întărite pe o formă specială, după care se aplică diferite soluții care le fixează în forma dorită și le întăresc.
  • Îngrijirea post-procedură: După laminare, este recomandat să eviți umezirea genelor pentru 24-48 de ore și să eviți folosirea produselor pe bază de ulei în zona ochilor, deoarece acestea pot reduce durata de viață a laminării.

     În general, laminarea genelor este o opțiune pentru persoanele care își doresc un aspect mai definit al genelor, dar fără a recurge la extensii sau mascara zilnică.

aspect mereu ingrijit

     Laminarea sprâncenelor, asemănătoare cu laminarea genelor, este un tratament cosmetic ce vizează îmbunătățirea și stilizarea aspectului sprâncenelor fără a recurge la machiaj semi-permanent sau tatuare.

     Iată ce ar trebui să știți despre laminarea sprâncenelor:

  • Scopul: Procedura are ca scop "îmblânzirea" și fixarea firelor de păr ale sprâncenelor într-o direcție și formă anume, oferind un aspect îngrijit, plin și natural. Este ideală pentru persoanele cu fire de păr rebel al sprâncenelor sau pentru acelea care doresc un aspect mai dens.
  • Procesul În timpul laminării sprâncenelor, se aplică o serie de soluții care relaxează și fixează firele de păr în poziția dorită. După aplicarea și setarea acestor soluții, sprâncenele pot fi formate și stilizate după preferințe.
  • Durabilitate: Rezultatele tratamentului pot dura până la 6-8 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al părului și de îngrijirea ulterioară.
  • Îngrijirea post-procedură: După laminare, este recomandat să evitați umezirea sprâncenelor pentru o anumită perioadă de timp (de obicei 24 de ore) și să folosiți produse pentru îngrijirea zonei.

     În esență, laminarea sprâncenelor oferă o soluție pentru cei care își doresc sprâncene bine definite și stilizate fără a recurge la metode mai invazive sau de durată, cum ar fi microblading-ul sau tatuarea.

Laminare sprancene

PRET:
170 159 lei rezerva serviciul

- o sedinta de laminare sprancene dureaza circa 60 de minute.

Laminare gene

PRET:
180 169 lei rezerva serviciul

- o sedinta de laminare gene dureaza circa 60 de minute. Timpul este estimativ in functie de fiecare client.

Laminare gene și sprâncene

PRET:
330 297 lei rezerva serviciul

- o sedinta de laminare gene și sprâncene dureaza circa 60 de minute.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences