sigla SenzoFit

SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Cum poti scapa de celulita, cu ajutorul tratamentelor anticelulitice

cea mai moderna metoda de slabire si eliminare a celulitei

prezentarea unei sedinte de remodelare combinata la final cu drenaj limfatic prin EMS

     recomandam ca fiecare sedinta de Typhoon sau T-SHAPE sa fie urmata imediat de o sedinta de drenaj limfatic prin EMS sau BodyTone prin EMS pentru rezultate finale cat se poate de bune. Nu este suficient sa spargem celula de grasime daca aceasta ramane localizata si nu este drenata.

CE ESTE CELULITA?

     Pentru a intelege cum elinam celulita trebuie sa intelegem ce este aceasta. Corpul nostru are o structura in straturi:

  • primul strat exterior este reprezentat de piele,
  • sub piele se gaseste tesutul adipos
  • sub tesutul adipos sa gaseste tesutul muscular (muschii).

     Tesutul adipos este format din celule de grasime legate intre ele prin fibre de colagen. Cresterea in volum a acestor celule de grasime si slabirea tesutului conjunctiv (format din fibre de colagen) face ca aceste celule sa inceapa sa apese in piele si sa creeze un aspect denivelat al pielii (aspect de coaja de portocala).

un corp fara celulita este un corp admirat
tratamente anticelulita
remodelare corporala

Celulita confera pielii un aspect inestetic de coaja de portocala

     Datorita faptului ca fibrele tesutului conjunctiv (fibrele de colagen) sunt intinse la maxim, acestea isi pierd in timp elasticitatea si nu mai au capacitatea sa tina celulele de grasime strans legate intre ele.

     RECAPITULARE:
Pe scurt, celulita apare ca urmare a 2 factori:

  • Cresterea in volum a celulelor de grasime
  • Pierderea elasticitatii testului conjunctiv

un corp fara celulita este un corp admirat

Ce poti face sa scapi de celulita

     Pentru eliminarea celulitei trebuie actionat pe doua fronturi.

     1. In primul rand trebuie eliminate celulele de grasime supracrescute. Acest lucru se obtine prin proceduri Typhoon sau T-SHAPE. Cu ajutorul a 3 factori: RF(radiofrecventa) + IR(infrarosu) + Vacum, reusim sa spargem celulele de grasime supradimensionate, dar continutul acestor celule ramane localizat la nivelul pielii. Odata sparta celula de grasime trebuie drenata din locul in care se afla si asta o facem cu electrostimularea musculara cu impuls metabolic timp de 20 minute. Impulsul EMS Metabolic presupune ca la fiecare 0.5s se obtinem o contractie in paralel a tuturor grupelor musculare principale. Doar prin EMS putem obtine acest tip de contractie la o frecventa atat de ridicata.


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp fara celulita este un corp admirat
scapa de celulita
elimina celulita

Solutii care dau rezultate impotriva celulitei

     2. Dupa ce am eliminat celulele de grasime supradimensionate, trebuie sa redam elasticitatea tesutului conjunctiv dintre celule. Simpla eliminare a grasimii de sub piele nu va face piele sa isi recapete forma neteda. Pentru un aspect neted avem nevoie ca tesutul conjunctiv sa isi recapete elasticitatea pe care a pierdut-o datorita intinderii excesive. Elasticitatea testului conjunctiv este data de COLAGEN. COLAGEN-ul este o enzima generata de organism. Cum determinam organismul sa genereze colagen? Prin sedinte de EMS BodyFit. In timpul celor de 20 de minute de EMS BodyFit stimulam simultan toate grupele musculare, ceea ce determina echilibrarea hormonala si secretia de colagen in organism.

un corp slab este un corp admirat

Rezultate vizibile cu proceduri corecte!

     *Pe langa echilibrarea hormonala a organismului, sedintele de EMS BodyFit realizeaza tonifierea masei musculare! Astfel, pe langa faptul ca pielea isi va recapata elasticitatea si se va strange, masa musculara se va tonifia si veti obtine un corp conturat. Pielea va fi din nou elastica si se va intinde pe muschii tonifiati!

     *Dupa prima sedinta de Typhoon sau T-SHAPE combinata cu 1 sedinta de EMS Metabolism si 5 sedinte de Ems BodyFit rezultatele trebuie sa inceapa sa se faca observate.


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp slab este un corp admirat
impotriva celulitei
tratament pentru celulita

REZUMATUL PROCEDURILOR

     RECAPITULARE: - efectuam 4 tipuri de interventii asupra celulelor grase, a tesutului conjunctiv dintre celule si a masei musculare.

  • Spargem celula de grasime
  • Drenam celula de grasime
  • Echilibram hormonal organismul ca sa genereze din nou colagen si recastigam elasticitatea pielii si a tesutului conjunctiv
  • Tonifiem masa musculara si intindem pielea

     Astfel obtinem eliminarea celulitei: spargem celula de grasime si o drenam. Procedura are efect pe termen lung si rezultatele incep sa fie cu adevarat vizibile dupa circa 3-4 saptamani, timp in care s-a efectuat cate 1 sedinta de Typhoon/T-SHAPE + 1 sedinta ems Metabolism + 1 sedinta ems BodyFit saptamanal.


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

un corp slab este un corp admirat

FARA EFORT - SIMPLU - RAPID - SIGUR

     *Curele de slabire nu sunt eficiente in eliminarea celulitei. Cura de slabire fara o procedura ajutatoare are ca efect principal scaderea in greutate prin arderea masei musculare si NU a tesutului adipos! O cura de slabire eficienta trebuie tinuta in paralel cu proceduri specifice care sa permita corpului sa elimine grasimea si sa reintre intr-o forma tonifiata!

     *dupa o cura de slabire un alt efect negativ pe care il vedem este acela ca piele incepe sa se lase pe tot corpul (datorita pierderii elasticitiatii acesteia). Fara proceduri specifice, pielea nu isi poate recapata singura elasticitatea!

un corp slab este un corp admirat
tratament impotriva celulitei
anticelulita

Rezultate pe termen lung

     Cu fiecare sedinta de Typhoon / T-SHAPE eliminam o parte din celulele de grasime supradimensionate care genereaza aspectul de coaja de portocala al pielii. Dar aceste celule in timp se vor forma la loc daca nu facem ceva pentru a mentine rezultatele obtinute. Cea mai buna solutie de mentinere a acestor rezultate este sa efectuam saptamanal cate o sedinta de BodyTone prin electrostimulare. Electrostimulare determina in primul rand arderea grasimilor si tonifierea masei musculare si tot odata determina echilibrarea hormonala a organismului. Dupa fiecare sedinta de electrostimulare organismul va genera noi fibre de colagen (lipsa colagenului este unul dintre factorii care favorizeaza aparitia celulitei ).


vezi detalii Typhoon

vezi detalii T-SHAPE 1.0

vezi detalii T-SHAPE 2.0

;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences