sigla SenzoFit
depilare defintiva cu laser

Epilare definitivă cu Laser pentru Bărbați: Transformă-ți Rutina de Îngrijire

     În lumea modernă, îngrijirea personală a devenit un aspect esențial al vieții cotidiene pentru bărbați, la fel de important ca și pentru femei. Epilarea cu laser oferă o soluție avansată, eficientă și durabilă pentru gestionarea părului nedorit, permițându-le bărbaților să-și redefinească rutina de îngrijire.


De ce le este rușine unora dintre noi (sau de ce evităm) să apelăm la serviciile de epilare definitivă cu laser?

Sentimentul de rușine sau jena pe care unii bărbați îl pot simți atunci când apelează la epilarea cu laser poate fi atribuit mai multor factori, majoritatea fiind legați de percepții culturale și stereotipuri despre masculinitate și îngrijire personală. Iată câteva dintre motivele principale:


1. Stereotipurile despre Masculinitate - Multe societăți au perpetuat ideea că îngrijirea corporală extinsă, inclusiv eliminarea părului de pe corp, este predominant o preocupare feminină. Bărbații care se abat de la aceste norme pot simți că își pun în discuție masculinitatea sau se tem de judecata celorlalți.


2. Lipsa de Informare - Unii bărbați pot fi pur și simplu mai puțin informați despre opțiunile de îngrijire personală disponibile pentru ei sau despre beneficiile acestora. Această lipsă de cunoștințe poate duce la reticență sau jenă în a explora noi tratamente, cum ar fi epilarea cu laser.


epilare definitiva cu laser in Iasi
epilare definitiva cu laser in Iasi

3. Presiunea Socială și Conformismul - Presiunea de a se conforma normelor sociale și de a se potrivi în grupul lor de referință poate face ca unii bărbați să evite procedurile de îngrijire personală care sunt considerate neconvenționale pentru genul lor.


4. Frica de Judecată - Frica de a fi judecat de prieteni, parteneri sau chiar de personalul de la salon poate fi un factor major. Aceasta include teama de stigmatizare sau de a fi perceput ca fiind prea preocupat de aspectul fizic.


5. Experiențe Anterioare Neplăcute - Dacă au avut experiențe anterioare neplăcute cu alte forme de îngrijire personală sau dacă au auzit povești negative de la alții, bărbații pot fi reticenți să încerce noi tratamente, cum ar fi epilarea cu laser.


6. Percepții Despre Durere și Disconfort - Unii bărbați pot fi îngrijorați de potențialul disconfort sau durere asociat cu procedurile de epilare, inclusiv epilarea cu laser, care poate contribui la reticența lor de a încerca această metodă de îngrijire personală.


Concluzie - Este important să se adreseze aceste prejudecăți și să se informeze publicul larg despre beneficiile îngrijirii personale, inclusiv epilarea cu laser, ca parte a unei rutine sănătoase și pozitive de autocurățare, indiferent de gen. Promovarea unei perspective mai deschise și incluzive poate ajuta la reducerea stigmatului și la încurajarea bărbaților să exploreze opțiuni de îngrijire personală care le pot îmbunătăți calitatea vieții și încrederea în sine.


De ce ar trebui să luați în considerare epilarea cu laser, dacă sunteți bărbat?

1. Eficiență de Lungă Durată - Presiunea de a se conforma normelor sociale și de a se potrivi în grupul lor de referință poate face ca unii bărbați să evite procedurile de îngrijire personală care sunt considerate neconvenționale pentru genul lor.


2. Reduce Iritarea și Disconfortul - Bărbații cu piele sensibilă cunosc prea bine iritația și cosurile provocate de rasul frecvent. Laserul minimizează aceste probleme, deoarece elimina necesitatea unei lame care să irite pielea. Astfel, pielea rămâne mai netedă și mai sănătoasă. Firele de păr încarnate sunt o problemă comună, mai ales pentru bărbații cu păr gros sau creț. Epilarea cu laser ajută la prevenirea acestora, oferind o piele mai netedă și mai sănătoasă. Metodele tradiționale pot lăsa pielea iritată, cu tăieturi sau arsuri provocate de ceară. Epilarea cu laser minimizează aceste riscuri, fiind o metodă mai sigură și mai confortabilă pe termen lung.


3. Îmbunătățește Încrederea - Aspectul îngrijit contribuie la o imagine de sine pozitivă și la creșterea încrederii, permițând bărbaților să se simtă confortabil și încrezători în aspectul lor.


4. Versatilitate și Personalizare - Adaptabil pentru Diverse Zone ale Corpului: Epilarea cu laser poate fi folosită pe aproape orice parte a corpului, inclusiv fața, pieptul, spatele, axilele și zona inghinală, oferind flexibilitate în gestionarea părului nedorit. Personalizabil: Tratamentele pot fi adaptate pentru a satisface nevoile și preferințele individuale, ținând cont de tipul de piele și de păr, pentru a maximiza eficiența și confortul.


epilare definitiva cu laser in Iasi

4. Economisiți Timp și Bani pe Termen Lung - Deși investiția inițială în epilarea cu laser poate părea mai mare, pe termen lung veți economisi bani și timp. Gândiți-vă la toate lamele de ras, cremele și vizitele la salon pe care le veți elimina din rutina dvs. de îngrijire.


5. Sporiți Încrederea în Sine - Pielea netedă și lipsa părului nedorit pot crește semnificativ încrederea în sine. Fie că este vorba despre prezența la piscină, la sala de sport sau pur și simplu despre confortul de zi cu zi, epilarea cu laser vă oferă libertatea de a vă simți bine în pielea dvs.
A te epila cu laser nu înseamnă a te “efemina”. Un corp epilat este un corp ingrijit care nu ti stirbeste sub nici o forma din masculinitate. Nu parul este acel detaliu care te face sa fii mai mult sau mai putin barbat. Parul corporal nu este altceva decat o manifestare a mostenirii genetice pe care o avem.
Atitiduine, igiena, constitutia sunt cele care te definesc ca exemplar mai mult sau mai putin masculin. Dar retine un lucru, orice femeie va prefera mereu un barbat ingrijit de detrimentului unuia neglijez.


Ce presupune epilare definitiva cu laser in cazul barbatilor?

Spre deosebire de femei firele de păr la bărbați sunt mai groase și creșc mult mai dese. Din acest motiv în cazul bărbaților este nevoie de un număr mai mare ședințe de epilare definitivă. Avem nevoie în medie de 8-10 ședințe pentru obtinerea unui rezultat bun (adica indepartarea a circa 90% din firele de par existente la nivelul zonei tratate). Ulterior va fi nevoie de cate 1 sedinta de intretinere a rezultatelor efectuata odata la 6-12 luni.


Important! Sedintele de intretinere mai ales in cazul barbatilor sunt foarte importante in mentinerea rezultatelor. In timp cadenta acestor sedinte va creste de la 6 luni spre 12 luni si dupa un timp aceste se vor putea efectua chiar si la 24 de luni.


Transformați-vă astăzi îngrijirea personală cu epilarea cu laser! Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație.


De ce la noi?
La SenzoFit, folosim cele mai avansate tehnologii de epilare cu laser, asigurându-vă că primiți tratamentul cel mai eficient și confortabil posibil. Specialiștii noștri sunt aici pentru a vă oferi o consultație personalizată și a răspunde la toate întrebările dvs., garantând că experiența dvs. de epilare cu laser este fără egal.


Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

un corp fara par inestetic este un corp atragator

preturi si reduceri valabile pana la 30-May-2024
Epilare cu laser gat barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare zona gatului cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser gat barbati
.
Epilare cu laser Axila Barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare ambele axile barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Facial Barbati 200   140 lei
promo: - 30%
epilare faciala barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial
.
Epilare cu laser piept - barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare piept barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Piept barbati
.
Epilare cu laser umeri barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare umeri barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser umeri barbati
.
Epilare cu laser abdomen barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare definitiva abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen barbati
.
Epilare cu laser spate barbati 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea spatelui cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Spate
.
Epilare cu laser picioare integral - barbati 620   403 lei
promo: - 35%
epilare picioare barbati
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior integral barbati
.
Epilare cu laser full barbati 1950   975 lei
promo: - 50%
Epilarea definitiva a tuturor zonelor de mai sus
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser full body Barbati
.
Epilare cu laser 4k cu 4 lungimi de unda - Barbati

Epilare cu laser 4k cu 4 lungimi de unda - Barbati

preturi si reduceri valabile pana la 30-May-2024
Epilare definitiva gat barbati - 4K 150   135 lei
promo: - 10%
epilare zona gatului cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser gat barbati 4k
.
Epilare definitiva Axila Barbati - 4K 150   135 lei
promo: - 10%
epilare ambele axile barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K
.
Epilare cu laser facial -4k 200   170 lei
promo: - 15%
Epilare laser facial
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial 4k
.
Epilare definitiva piept - barbati - 4K 250   212 lei
promo: - 15%
epilare piept barbati cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Piept barbati 4k
.
Epilare definitiva umeri - barbati 4K 250   200 lei
promo: - 20%
epilare umeri barbati
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser umeri barbati 4k
.
Epilare cu laser abdomen - barbati 4K 250   200 lei
promo: - 20%
epilare cu laser abdomen
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen barbati 4k
.
Epilare definitiva spate barbati - 4K 490   392 lei
promo: - 20%
epilarea spatelui cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Spate 4k
.
Epilare cu laser picioare integral barbati - 4K 690   552 lei
promo: - 20%
epilare cu laser 4k - picioare integral barbati
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picioare integral - barbati
.
Epilare cu laser FULL BODY barbati - 4k 2230   1226 lei
promo: - 45%
epilare cu laser 4k - full body barbati
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser full body Barbati 4k
.
Absolut toate procedurile de epilare defintivă la Senzofit Iași beneficiază de garanția calitătii. La noi dacă nu vezi rezultate îți primești banii înapoi. Vezi mai multe detalii apăsând pe butonul de mai jos.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences