sigla SenzoFit
despre epilarea definitiva cu laser

De ce folosim 3 modele diferite de laser la SenzoFit?

3 lasere, 3 tehnologii, 3 tipologii de clienti pe care încercăm să-i mulțumim

     La Senzofit avem 3 modele de lasere dupa cum urmeaza:

 • lasere clasice cu 3 lungimi de undă
 • lasere din noua generație 4k cu 4 lungimi de undă
 • cel mai nou model de laser 4k ProMax cu Inteligență Artificială


     Motivul pentru care am adus toate modelele de tehnologii existente pe piață este legat de raportul "preț /calitate /comfort" pe care dorim să-l oferim clienților noștrii. În lupta continuă pentru clienți unele centre au recurs la o politică de marketing de natură a afecta concurența și anume: au adus aparate laser foarte ieftine, de slabă calitate, care le-au permis să vândă procedurile de epilare definitivă cu un preț foarte scăzut. Astfel de multe ori se văd întrebări pe grupurile de discuții din social media în care unele cliente se plâng de faptul că după 10 ședinte la anumite saloane nu văd rezultate și părul crește la fel ca în prima zi. Acesta este rezultatul utilizarii: unui dispozitiv laser de slabă calitate sau a unui operator care nu știe să seteze sau să folosească aparatul sau în unele cazuri a utilizării unor aplicatoare care și-au depășit de mult numărul maxim recomandat de flash-uri.


     La Senzofit folosim aparate de înaltă calitate, care ne permit să oferim clienților noștri garanția calității, adică: la noi dăcă nu se văd rezultate îți dăm banii înapoi!


epilare definitivă cu laser te scapă de grija părului inestetic dacă o faci acolo unde trebuie și cu cine trebuie
epilare definitiva cu laser in Iasi

Care sunt laserele pe care le găsești la noi, ce le diferențiază și mai ales care dintre ele ți se potrivește cel mai bine?

epilare definitiva cu laser in Iasi laser clasic cu 3 lungimi de undă
epilare definitiva cu laser in Iasi laser 4k cu 4 lungimi de undă
epilare definitiva cu laser in Iasi
noul laser 4k ProMax cu Inteligență artificială

Atunci când alegem o procedură de epilare cu laser, majoritatea dintre noi tin cont de 3 factori: preț, rezultate și comfort. Astfel, în funcție de fiecare dintre cele 3 componente putem face câte o recomandare.

     Recomandare după preț – componenta financiara este importantă pentru fiecare dintre noi și tocmai din acest motiv am încercat să oferim posibilitatea la cât mai multe persoane să aibe acces la serviciile noastre. Datorită faptului că avem 3 variante de laser putem să oferim 3 nivele de preț. Astfel, pentru o procedură de epilare definitivă cu laser Full Body prețul variază după cum urmează:

 • procedura efectuata pe laserele clasice costa 399 lei
 • procedura efectuata pe laserele 4K costa 594 lei
 • procedura efectuata pe laserele 4k ProMax costa 742 lei

     Cu siguranță am avea posibilitatea să aduce și noi aparatură care să ne permită să vindem procedurile de epilare definitiva cu laser Full Body la pret de 200 de lei sau poate chiar și mai ieftin, însă politica noastră constă în a pune pe primul loc siguranța clienților noștri! Nu ne dorim să ne adresăm celor care vânează doar prețul, ne dorim clienți responsabili care să înțeleagă faptul că, pretul unei proceduri este influențat de:

 • calitatea aparatului laser (tipul de dioda, numarul de unde pe care le emite, puterea aplicatorului),
 • respectarea protocoalelor recomandate de producători,
 • respectarea intervalelor de service,
 • folosirea produselor cosmetice originale,
 • gradul de calificare al operatorilor laser.

     Clienții noștri sunt clienți responsabili ale căror decizii sunt influențate de un cumul de factori și nu doar de componenta preț. Nu ne-am propus niciodată să fim cei mai ieftini de pe piață, în schimb ne-am produs sa avem poate cel mai bun raport pret/calitate/comfort.

epilare definitiva cu laser in Iasi
epilare definitiva cu laser in Iasi

     Recomandare după tipul firului de păr – cu cât părul este mai negru și mai gros, cu atât rezultatele vor fi foarte bune pe oricare dintre laserele noastre. Dar cu cât părul este mai subțire si mai deschis la culoare cu atât avem nevoie de un laser mai performant pentru a-l îndepărta. Din acest motiv cu cât părul este mai subțire și mai lipsit de culoare cu atât vom recomanda mai mult laserele 4K sau chiar 4k ProMax. O persoană blondă cu firul de păr subțire dacă va efectua procedurile pe aparatura clasică va avea nevoie de un număr mai mare de ședințe decât ar avea nevoie o persoană cu părul gros și închis la culoare. Astfel, o persoană brunetă cu părul gros vede rezultate foarte bune după 6-8 ședinte în timp ce o persoană blondă poate avea nevoie de 10-12 ședinte pentru a vedea aceleași rezultate pe același laser clasic cu 3 lungimi de undă. Însă, dacă persoana blondă urmează ședintele pe următoare generație de lasere, în loc sa efectueze 10 ședințe va avea nevoie tot de un minim de 6. Din acest motiv ceea ce poate părea mai scump defapt este mai ieftin după un calcul matematic simplu. O ședinta Full Body pe laserul clasic costa 428, deci persoana bruneta va avea un cost minim de 2568 lei pentru 6 sedinte, în timp ce persoana blonda va avea un cost minim de 4280 lei pentru 10 ședinte. În schimb, dacă persoana blondă va cumpăra 6 ședinte pe laserele 4K atunci ea va plăti doar 3564 pretul unei sedinte full body fiind de 594 lei. Astfel persoana blonda a economisit 716 lei (4280 costul a 10 sedinte pe laserul clasic fata de 3564 pretul a 6 sedinte pe laserul 4K). De multe ori nu tot ce este ieftin este și rentabil, uneori mai scump poate fi mai rentabil. Difrența de preț dintre proceduri este dată de costurile de achiziție, operare și mentenanță a aparatelor. La Senzofit înlocuim aplicatoarele laser exact așa cum specifică producătorul, nu depășim numărul de flash-uri recomandate de producător și folosim exact protocoalele de lucru recomandate de fabrică. Timpii de lucru nu sunt reduși și nici nu încercăm să economisim flash-uri în timpul procedurii.

     Recomandare după gradul de comfort – epilarea cu laser nu este o procedură dureroasă, însă după cum știm fiecare persoană are unul nivel diferit de suportabilitate a durerii. Daca ar fi să facem o comparație intre cele 3 tipuri de lasere pe care le avem atunci am obține următorul tabelȘ

Laser clasic 3 lungimi de undă Lasere 4k cu 4 lungimi de undă lasere 4k ProMax cu 4 lungimi de undă
Lungimi de undă 3 4 4
Putere aplicator 2400 3000 4000
Răcire -5 grade -15 grade -18 grade
Configurare manuală manuală automată cu IA
Grad de disconfort al procedurii pe o scară de la 1 la 10, unde 10 este cel mai incomod comparabil cu epilarea cu ceară 8 4 2

     În tabelul de mai sus, pe ultimul rand la gradul de discomfort, nivelul 10 este considerat ca fiind egal cu discomfortul resimțit în timpul unei ședinte de epilare cu ceară sau epilator. Oricum ar fi, procedurile de epilare definitivă cu laser sunt mai comfortabile decat epilare cu ceară sau epilator, însă sunt persoane care au nivel mult mai scăzut de suportabilitate a durerii. Aceste persoane consideră epilare definitivă pe lasere clasice ca fiind o procedură dureroasă. Aceste persoane sunt din categoria celor cărora li se recomandă să efectueze procedurile pe laserele 4k sau 4k ProMax

epilare definitiva cu laser in Iasi

     La Noi dacă vrei ieftin și bun avem, dacă vrei deosebit și decent la pret avem și chiar dacă vrei unicat cum este cazul laserelor cu inteligență artificială integrată și aplicatoare de 4000W avem și din acelea. Atunci când afirmăm aceste lucruri nu este vorba de aroganță așa cum unii dintre dumneavoastră ar putea să ne acuze. Este realitatea, realitatea în care de 6 ani investim constant în orice tehnologie apare pe piață, din dorința de a avea la Senzofit absolut toată gama de tehnologii și servicii în materie de epilare cu laser, remodelare corporală și cosmetică. Mai jos găsiți listele complete de prețuri pentru procedurile de epilare definitivă cu laser pentru fiecare din cele 3 modele: laser clasic cu 3 lungimi de undă, laser 4k cu 4 lungimi de undă, laser 4K ProMax cu 4 lungimi de undă, inteligență artificală și aplicator de 4000W cu lentilă Zeiss ce răcește până la -18 grade.

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

vei avea mereu un corp catifelat si placut la atingere.

preturi si reduceri valabile pana la 21-Apr-2024
Epilare cu laser mustata 90   58 lei
promo: - 35%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata
.
Epilare cu laser perciuni sau pometi 90   58 lei
promo: - 35%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni
.
Epilare cu laser barbie 110   71 lei
promo: - 35%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie
.
Epilare cu laser Axila 150   97 lei
promo: - 35%
epilarea axilelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Abdomen 150   97 lei
promo: - 35%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen
.
Epilare cu laser linie bikini 150   97 lei
promo: - 35%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini
.
Epilare cu laser Fesieri 200   130 lei
promo: - 35%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri
.
Epilare cu laser antrebrate 220   143 lei
promo: - 35%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate
.
Epilare cu laser inghinal total 250   162 lei
promo: - 35%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu laser picior scurt 250   162 lei
promo: - 35%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
.
Epilare Brate Integral Femei 360   234 lei
promo: - 35%
epilare cu laser brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei
.
Epilare cu laser picioare integral 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung
.
Epilare definitiva Full Body 1071   589 lei
promo: - 45%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) x 6 3900   1755 lei
promo: - 55%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER pentru game, inghinal si axile
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
6 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu LASER Full Body x 6 6426   2377 lei
promo: - 63%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare cu laser 4K - femei

Epilare cu laser 4K - femei

epilare definitiva cu noua generatie de lasere 4k

preturi si reduceri valabile pana la 21-Apr-2024
Epilare definitiva mustata - 4K 90   76 lei
promo: - 15%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata 4k
.
Epilare definitiva perciuni sau pometi - 4K 90   76 lei
promo: - 15%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni sau pometi 4k
.
Epilare definitiva barbie - 4K 110   93 lei
promo: - 15%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie 4k
.
Epilare definitiva Axila - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare cu laser axila 4K
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K
.
Epilare definitiva Abdomen - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen 4k
.
Epilare definitiva linie bikini - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini 4k
.
Epilare definitiva Fesieri - 4K 200   170 lei
promo: - 15%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri 4k
.
Epilare cu laser antrebrate - 4K 220   187 lei
promo: - 15%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate 4k
.
Epilare definitiva inghinal total - 4K 250   212 lei
promo: - 15%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal 4k
.
Epilare definitiva picior scurt - 4K 250   212 lei
promo: - 15%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k
.
Epilare definitiva Brate Integral Femei - 4K 360   306 lei
promo: - 15%
epilare cu laser brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei 4k
.
Epilare definitiva picioare integral - 4K 490   416 lei
promo: - 15%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung 4k
.
Epilare definitiva Full Body - 4K 1071   792 lei
promo: - 26%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY 4k
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) - 4K x6 3900   2730 lei
promo: - 30%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila 4K
6 X Epilare cu laser Inghinal 4k
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k
.
Epilare definitiva Full Body - 4K x 6 5940   3564 lei
promo: - 40%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY 4k
.
Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

epilare definitiva cu noua generatie de lasere 4K PROMAX cu inteligenta artificiala, cu lentile ZEISS si diode produse in SUA

preturi si reduceri valabile pana la 21-Apr-2024
Epilare definitiva mustata - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata 4k PROMAX
.
Epilare definitiva perciuni sau pometi - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni sau pometi 4k PROMAX
.
Epilare definitiva barbie - 4K PROMAX 135   108 lei
promo: - 20%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Axila - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare cu laser axila 4K PROMAX
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
.
Epilare definitiva Abdomen - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen 4k PROMAX
.
Epilare definitiva linie bikini - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Fesieri - 4K PROMAX 250   200 lei
promo: - 20%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri 4k PROMAX
.
Epilare definitiva facial integral - 4k ProMax 250   200 lei
promo: - 20%
epilare facial integral
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial 4k PROMAX
.
Epilare cu laser antrebrate - 4K PROMAX 275   220 lei
promo: - 20%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate 4k PROMAX
.
Epilare definitiva inghinal total - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picior scurt - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Brate Integral Femei - 4K ProMax 450   360 lei
promo: - 20%
epilare brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picioare integral - 4K PROMAX 599   479 lei
promo: - 20%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Full Body - 4K PROMAX 1250   937 lei
promo: - 25%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) - 4K PROMAX x6 4830   3139 lei
promo: - 35%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
6 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Full Body - 4K PROMAX x 6 7425   4455 lei
promo: - 40%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
;

Dorești o programare?

completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru stabilirea unei ședinte!

combate celulita

încearcă o ședință de epilare cu laser în Iași

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences