sigla SenzoFit

Care este prețul corect pentru o procedură de epilare definitivă cu laser?

     Funcționăm într-o piața în care lupta dupa clienți a dus la apariția unor oferte care bulverseaza pe oricine își dorește să apeleze la acest tip de serviciu. În momentul în care vorbim de ofertele de epilare definitivă cu laser, care pleacă de la 290 pentru întregul corp (Full Body) și ajung până la 1100 pentru aceași zonă, este clar că orice client ar fi bulversat și nu ar ști ce să aleagă. Dar de ce apar aceste diferențe de pret atât de mari vă vom explica imediat. Unii clienți consideră că au făcut o afacere atunci când accesează cea mai ieftină ofertă, dar oare cea mai ieftină ofertă este și cea mai bună afacere?

Când vorbim de epilarea definitivă cu laser trebuie să avem în vedere mai multe aspecte:

 1. Tipul aparatului laser pe care salonul îl foloseste pentru efectuarea procedurilor de epilare definitivă:
  • aici vorbim de lasere care au o singură lungime de undă (doar Dioda 808)
  • sau laser cu mai multe lungimi de undă (deobicei 3 lungimi: Alexandrit 705, Dioda 808 si Yag 1064).
  • Ca să nu mai amintim despre faptul că exista și alte tipuri de epilare definitivă cum ar fi IPL sau SPL, proceduri care pot induce ușor în eroare clientul deoarece se numesc tot proceduri de epilare defintivă dar nu sunt cu LASER. Despre diferentele dintre IPL, SPL si LASER puteți citi mai multe aici.
 2. Puterea aparatului: cu cât capul laser livrează mai multă energie cu atât tratamentul este mai eficient. Epilarea definitivă cu laser se mai numește și epilare fotoselectivă, adică folicul de par aflat în stadiu anagen și încărcat cu pigment este supraîncălzit de unda laser și distrus. Cu cît laserul livrează o energie mai mare cu atat unda laser patrunde mai profund în piele și actionează asupra tuturor foliculilor aflați în stadiu anagen. Daca laserul livrează o energie scazută rezultatul va fi doar partial spre aproape deloc.
 3. Configurabilitatea laserului. Nu orice tip de fir de păr se poate elimina cu aceeași undă laser. Daca aparatul nu permite modularea undei laser în funcție de culoare pielii, grosimea firului de păr și culoare firului de păr atunci rezultatele nu vor aparea, ba mai mult riscam să producem arsuri la nivelul zonelor tratate.

un corp epilat este un corp atragator
epilare definitiva cu laser
epilare definitiva cu laser

 1. Respectarea intervalelor de service și schimbarea manipulilor după specificatiile producatorilor. Fiecare dispozitiv laser la fel ca orice mașină are o serie de consumabile care trebuiesc înlocuite în mod constant. Etapele de service sunt destul de costisitoare ca să nu amintim de faptul că un minipul de laser poate să dea un număr limitat de FLASH-uri care să respecte standardele, după care acesti manipuli trebuiesc înlocuiți. Pretul unui manipul deobicei ridicandu-se undeva spre 50% din valoarea întregului aparat.
 2. Produsele folosite înainte și după fiecare procedură și mai ales respectarea timpilor necesari fiecarei zone. Inainte de a vă bucura că o ședintă de epilare cu laser Full Body vă costă doar 290 de lei, luați în considerare și timpul în care se efectuează această ședință. În unele saloane o ședinta de Full Body dureaza 35-45 de minute în timp ce în alte locații aceeași ședintă dureaza 90-100 de minute. Calitatea produselor folosite înainte pentru degresarea zonelor lucrate cât și după, pentru calmarea iritațiilor ce pot apărea pe zonele epilate cu laser sunt un alt factor important ce se regăsește în prețul final al unei ședințe de epilare cu laser.
 3. - Competența personalului. Este foarte important ca persoanele care efectuează procedurile de epilare cu laser să aibe cursuri în domeniu și diplome de calificare. Acest lucru fiind o dovoda a competenței și profesionalismului operatorilor. Procedura de epilare cu laser fiind la limita dintre sfera cosmetică și cea medicală poate fi efectuată atat de cosmeticiene cat și de medici, însă necesită pentru cosmeticiene absolvirea unui modul special de școlarizarea. Nu orice cosmeticiană poate efectua procedurile de epilare cu laser.

     Revenind la discuția dintre cea mai bună ofertă și cea mai bună afacere, atunci când alegeți una dintre ofertele existente în piață țineți cont nu doar de preț, pentru că acesta este de cele mai multe ori înșelător. Un preț mic poate ascunde în spate lui un serviciu efectuat cu un aparat slab, neconform, care poate să nu aibe reviziile la zi și al cărui manipul poate să fi depățit de mult numărul de flash-uri recomandate de producător. Ședințele pot fi efectuate cu produse de calitate îndoielnică sau de personal necalificat.

Luați în calcul faptul că piața aparatelor laser este foarte asemănătoare cu piața auto. Toate masinile au 4 roți și volan, dar nu toate fac același lucru chiar dacă arată asemănător. Cu o Toyota 4x4 vom putea să ajungem în siguranța în vârful muntelui în timp ce cu o replică chinezească a unei Toyota abia dacă reușim să ne deplasăm în siguranța prin oraș.

Pretul este normal să difere atât la mașini cât și la echipamentele laser, pentru că orice salon corect reflectă în prețul afișat către client: calitatea dispozitivelor, calificarea personalului, calitatea produselor și nu în ultimul rând regularitatea cu care sunt efectuate operațiunile de intreținere și înlocuirea ale echipamentelor.

La Senzofit ne mândrim cu faptul că avem doua dispozitive Dermalaser produse în Italia de unii dintre cei mai mari producători de aparatură cosmetică din lume. Este vorba de concernul Baldan Group, concern prezent la nivelul mondial. Laserele noastre au o puterea de 4000W a aplicatorului si de 6000w a dispozitivului. Produsele pe care le folosim sunt recomandate tot de catre Baldan Group. Personalul nostru are toate calificările necesare obținute în țară dar și diplomă de training oferită de cei de la Baldan Group deoarece fiecare cosmeticiană de la noi a urmat pe lângă cursurile de calificare din Romania și cursurile de calificare oferite de cei din Italia.

epilare definitiva cu laser

La SenzoFit respectăm cu exactitate intervalele de service ale laserelor iar aplicatoarele sunt schimbate exact atunci când recomandă producătorul. Chiar dacă costurile de mentenanță sunt ridicare nu am facut niciodată rabat de la calitatea serviciilor pe care dorim să le oferim.

     Timpii de efectuare a procedurilor sunt exact timpii recomandați de producatori iar numărul de flash-uri aplicate pentru fiecare zonă sunt înconcordanța cu recomandările Baldan Group.

     Din acest motiv noi consideram că la SenzoFit vom afișa mereu pretul corect pentru o procedură de epilare sigură și cu rezultate. Baldan Group odata cu livrarea aparatelor ne-au dat și prețurile recomandate de vânzare ale acestor proceduri pentru fiecare zonă. Faptul ca pe site-ul nostru avem mereu reduceri, aceste reduceri sunt aplicate la prețurile recomandete de producător. Conform producatorului noi ar trebui sa respectam recomandările de pret, iar dacă dorim să aplicăm reduceri trebuie să afișăm ogligatoriu și pretul inițial recomandat de Baldan Group. Asta pentru a se înțelege că un preț redus nu înseamnă ca Dermalaser este slab calitativ, ci aceasta este dorința salonului de a scădea prețul sub cel recomandat și utilizat în marea parte a Europei.

     Calitatea aparaturii pe care o folosim, a produselor si calificarea inalta a cosmeticienelor noastre au fost factorii care ne-au facut sa putem creea ceea ce noi numim GARANTIA CALITATII.

     Astfel la SenzoFit o procedură de epilare definitivă cu laser variază de la 590 lei dacă este achizitionată într-un pachet cu 6 ședințe până la 749 de lei dacă este achiziționată o singură ședință individuală. Timpul necesar unei ședințe este în medie de 90 de minute, dar variază în funcție de dimensiunea zonelor pe care aplicăm procedura. O personă mai slabă și mică de înălțime va avea nevoie de un timp mai scurt față de o persoană corpolentă și mai înaltă.

     Înainte de a face o alegere doar ghidată de preț luați în calcul toate aspectele care stau la baza unui rezultat sigur și de succes în materie de epilare cu laser. Vedeti ce aparate se folosesc, timpii alocati, produsele utilizate și calificarea personalului. Din păcate la date legate de integritatea aparatelor nu puteți avea acces și acest lucru ramane singurul aspect in care trebuie să vă bazați pe credibilitatea și onestitatea prestatorului de servicii.

epilare definitiva cu laser

Si mai țineți cont de un aspect: oricine se poate lăuda că are un laser de 5000W nou noț produs în Europa, dar oare chiar așa este? Răspunsul nu vi-l mai dăm noi, vi-l veți da singuri!

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

vei avea mereu un corp catifelat si placut la atingere.

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare cu laser mustata 90   58 lei
promo: - 35%
eliminare mustata cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata
.
Epilare cu laser perciuni sau pometi 90   58 lei
promo: - 35%
epilare perciuni sau pometi cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni
.
Epilare cu laser barbie 110   71 lei
promo: - 35%
epilare barbie si gat cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie
.
Epilare cu laser Axila 150   97 lei
promo: - 35%
epilarea axilelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Abdomen 150   97 lei
promo: - 35%
epilare abdomen cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen
.
Epilare cu laser linie bikini 150   97 lei
promo: - 35%
epilare linie bikini cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini
.
Epilare cu laser Fesieri 200   130 lei
promo: - 35%
epilare fesieri cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri
.
Epilare cu laser antrebrate 220   143 lei
promo: - 35%
epilarea antebratelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate
.
Epilare cu laser inghinal total 250   162 lei
promo: - 35%
inghinal total( si interfesieri)
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu laser picior scurt 250   162 lei
promo: - 35%
epilare gambae cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
.
Epilare Brate Integral Femei 360   234 lei
promo: - 35%
epilare cu laser brate integral femei
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei
.
Epilare cu laser picioare integral 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea integrala a picioarelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung
.
Epilare definitiva Full Body 1071   589 lei
promo: - 45%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) x 6 3900   1755 lei
promo: - 55%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER pentru game, inghinal si axile
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
6 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu LASER Full Body x 6 6426   2120 lei
promo: - 67%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

un corp fara par inestetic este un corp atragator

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare cu laser gat barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare zona gatului cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser gat barbati
.
Epilare cu laser Axila Barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare ambele axile barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Facial Barbati 200   140 lei
promo: - 30%
epilare faciala barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial
.
Epilare cu laser piept - barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare piept barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Piept barbati
.
Epilare cu laser umeri barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare umeri barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser umeri barbati
.
Epilare cu laser abdomen barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare definitiva abdomen cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen barbati
.
Epilare cu laser spate barbati 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea spatelui cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Spate
.
Epilare cu laser picioare integral - barbati 620   403 lei
promo: - 35%
epilare picioare barbati
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior integral barbati
.
Epilare cu laser full barbati 1950   975 lei
promo: - 50%
Epilarea definitiva a tuturor zonelor de mai sus
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser full body Barbati
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca serviciile SenzoFit

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences