sigla SenzoFit
rejuvenare facială cu biomicroneedling

Rejuvenarea facială prin microneedling cu dispozitivul Biomicroneedling îmbunătățește și restabilește aspectul tânăr al pielii feței.

Ce este microneedling? Tehnologia care iti reduce aspect îmbătrânit al pielii si estompeaza cicatricile si petele pigmentare.

     Terapia cu microneedling, cunoscută și sub numele de terapie cu microace, este o procedură minim invazivă de îngrijire a pielii care implică utilizarea unui instrument cu multiple nanoace mici și fine pentru a crea mii de micro-leziuni minuscule în piele. Aceste micro-leziuni declanșează răspunsul natural al organismului de vindecare, stimulând producția de colagen și elastină.


Obiectivele și beneficiile terapiei cu microneedling includ:

 • Stimularea producției de colagen: Colagenul este o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, ceea ce duce la apariția ridurilor și a lăsării pielii. Microneedling stimulează pielea să producă mai mult colagen, ajutând la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea tonusului pielii.
 • Tratarea cicatricilor: Terapia poate ajuta la reducerea cicatricilor de acnee și a altor tipuri de cicatrici.
 • Reducerea dimensiunii porilor: Procedura poate ajuta la strângerea și reducerea dimensiunii porilor.
 • Tratarea petelor pigmentare:Poate ajuta la reducerea petelor de vârstă și la uniformizarea tonului pielii.
 • Îmbunătățirea texturii pielii:Pielea poate deveni mai netedă și mai radiantă după tratament.

biomicroneedling

Ce este dispozitivul Biomicroneedling? Ce are in plus față de microneedling-ul clasic?

     Terapia cu Biomicroneedling este o formă avansată de terapie cu microneedling. Folosim un dispozitiv electronic care utilizeaza multiple nanoace fine și sterile pentru a crea micro-leziuni verticale în piele. In acelasi timp prin nanoace trece un curent electric de joasa intensitate ca induce efectul de electroporatie (adica serurile folosite sunt infuzate mult mai eficient in celule datorita permeabilizarii memebranei celulare in prezenta curentului electric de joasa intensitate). In aceleasi timp lumina NIR (Near InfraRed) aplicata la nivelul zonei tratate stimulează si declanseaza mult mai eficient răspunsul natural de vindecare al pielii, determinand producția de colagen și elastină.


Obiectivele și beneficiile terapiei cu microneedling includ:

 • Tehnologie avansată: Spre deosebire de dermarollers, microneedling-ul electronic utilizează un mecanism motorizat care permite controlul adâncimii și al vitezei de penetrare a acelor, oferind astfel un tratament mai precis și mai consistent.
 • Mai puțină durere și disconfort: Datorită mișcării verticale a acelor, procedura cu microneedling electronic este, de obicei, mai puțin dureroasă comparativ cu dermarollers, care pot provoca mai multe tracțiuni și pot răni pielea.
 • Vindecare rapidă: Deoarece micro-leziunile create de acest dispozitiv de microneedling sunt mai mici și mai precise, timpul de vindecare este adesea mai scurt. Deasemenea, serurile introduse in celule cu ajutorul electroporatiei determina un raspuns mult mai rapid si puternic al organismului.
 • Versatilitate: procedurile cu biomicroneedling poat fi efectuate pe diverse părți ale corpului, inclusiv pe zone sensibile precum fața, gâtul și decolteul.
 • Rezultate vizibile: Procedura poate ajuta la reducerea ridurilor, a cicatricilor de acnee, a petelor de pigmentare, la îmbunătățirea texturii pielii și la strângerea porilor.
 • Siguranță crescută: Riscul de infecție sau de leziuni este redus, deoarece acul intră și iese vertical din piele, fără a o trage sau a o răni. Acele utilizate sunt de unica folositna, ele sunt desigilate in fata clientului si aruncate imediat dupa procedura.

Solutia inovatoare de declansare a procesului de regenerare cutanata, care nu lasa cicatrici sau semne in urma aplicarii, datorita dispozitivului biomicroneedling.

Rezultate foarte bune contra melasmelor
aspect uniformizat
Rezultate foarte bune contra petelor pigmentare
aspect intinerit
Reda elasticitatea fetei si confera luminozitate tenului
aspect intinerit

Nu efectuati biomicroneedling fara o analiza faciala computerizata inainte de toate.

     Este foarte important ca procedurile de biomicroneedling sa fie combinate cu procedurile de oxigenare si hidratarea. Un ten hidratat este un ten care se regenereaza mai usor. In cazul in care in urma analizei faciale computerizate pe care cosmeticinele o efectueaza inainte de prima sedinte de Biomicroneedling este posibilitate sa va recomanda ca inainte de toate efectuarea unei sedinte de oxigenare. Nivelul de hidratarea al tenului influenteaza modul de regenerare celulara declansata de procedura de biomicroneedling. Din acest motiv un ten deshidratat se va regenera mai greu si mai putin decat un ten hidratat. Deasemenea se stie ca oxigenul este un booster al sistemului de regenerare. Terapiile cu oxigen sunt foarte recomandate in orice proces de regenerare celulara.

     Rezultatele biomicroneedling-ului sunt influentate de starea de hidratare a tenului dumneavoastra cat si de nivelul de incarcare al tenului. Deasemenea este posibil sa fie nevoie ca inaintea procedurii sa trebuiasca sa efectuam o curatare produnda cu hidradermabraziune sau cu spatula vibrationala.

Din acest motiv, cand veniti la Senzofit pentru prima data, daca doriti un tratament facial facem mai inainte de toate o analiza faciala computerizata ca sa vedem exact probleme cu care ne confruntam in straturile profunde ale tenului, straturi pe care nu le putem vedea cu ochiul liber.

aspect tanar si radiant
analiza faciala

Siguranta sănătății în cazul procedurilor de microneedling cu dispozitivul Biomicroneedling

analiza faciala

     Motivul pentru care la Senzofit putem sa efectuam orice tip de procedura de microneedling sau plasma pen in deplina siguranta pentru clientii nostri este datorita faptului ca analiza faciala computerizata ne permite sa vedem in cele mai produnde straturi ale pielii si sa identificam problemele localizate in aceste zone, probleme ce nu pot fi identificate cu ochiul liber.

     De exemplu: putem sa identificam cuperoza declansata in straturile profunde ale pielii (ea ne fiind inca vizibila cu ochiul liber) si atunci nu aplicam proceduri de biomicroneedling pentru ca rismcam exacerbarea cuperozei.

Deasemenea putem sa vedem gradul de hidratare al tenului si gradul de incarcare al acestuia, lucru care deasemenea este greu de aproximat fara un ajutor computerizat. Nu efectuam microneedling sau plasma pen pe un ten deshidratat sau incarcat.

Oferim in cadrul procedurii toate aceste servicii de diagnosticare pentru ca rezultatul final al procedurilor de biomicroneedling sa fie unul spectaculos si sa aduca satisfactie clientilor nostri.

rezultate biomicroneedling
aspect intinerit si uniformizat
rezultate biomicroneedling
aspect intinerit si uniformizat
rezultate biomicroneedling
aspect intinerit si uniformizat
Tratamente faciale lifting, antipete & anti-aging

Tratamente faciale lifting, antipete & anti-aging

fara riduri, fara cearcane, fara pungi sub ochi si cu un ten curat si luminos

preturi si reduceri valabile pana la 21-Apr-2024
Rejuvenare faciala cu biomicroneedling clasic 550   357 lei
promo: - 35%
rejuvenare faciala cu biomicroneedling
cantitate procedura
1 X Biomicroneedling clasic
1 X Analiza faciala
.
Rejuvenare faciala cu biomicroneedling & Oxygen 710   461 lei
promo: - 35%
test
cantitate procedura
1 X Biomicroneedling cu oxygenceuticals
1 X Analiza faciala
.
Biomicroneedling - pachet 4 sedinte 2200   1320 lei
promo: - 40%
rejuvenare faciala cu biomicroneedling
cantitate procedura
4 X Biomicroneedling clasic
2 X Analiza faciala
.
Biomicroneedling Oxygen - pachet 4 sedinte 2840   1704 lei
promo: - 40%
rejuvenare faciala cu biomicroneedling & oxygen
cantitate procedura
4 X Biomicroneedling cu oxygenceuticals
2 X Analiza faciala
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences