sigla SenzoFit

SenzoFit - serivicii profesioniste de machiaj

 

     Machiajul, fie el de zi, de seară sau de mireasă pune in evidenta trasaturile care te avantajeaza si estompeaza micile imperfectiuni pe care unele dintre noi le pot avea. Un machiaj profesionist te pune in evidenta si iti da incredere in tine. Stii ca oriunde vei aparea chipul tau va atrage privirile celor din jur.

     Orice femeie isi doreste sa fie admirata, iar machiajul este un aliat de incredere in aceasta directie. Si daca pentru activitatile de zi cu zi fiecare dintre dumneavoastra se descurca mai mult sau mai putin onorabil, atunci cand vorbim despre o ocazie speciala, cel mai bine este sa apelam la un profesionist in domeniu.

     La orice eveniment special din viata ta, cu ajutorul unui machiaj realizat de profesionisti, vei ramane cu amintiri frumoase (sub forma de poze sau filmari) ce nu vor avea nevoie de editare grafica sau video.

     Un machiaj de zi discret şi estetic poate accentua frumuseţea naturală pentru toată durata zilei, pentru a vă bucura de un aspect fresh, lipsit de micile imperfecţiuni cauzate de factorii exteriori. Machiajul profesionist de seară, vă va face să arătaţi senzaţional chiar şi în semi-umbra, în spaţiile cu lumină scăzută sau opacă şi chiar în cele mai dificile fotografii, fie că vorbim de o seară la restaurant sau în club. In timp ce machiajul de nunta va ofera imaginea de “regina a petrecerii”, asa cum trebuie sa fiti in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra.

tragi privirea celor din jur

Makeup de zi

PRET:
100 lei / sedinta
- o sedinta de machiaj de zi care dureaza circa 60 de minute.

Makeup de petrecere de zi

PRET:
130 lei / sedinta
- o sedinta de machiaj pentru petreceri de zi care dureaza circa 60 de minute.

Makeup de seara

PRET:
150 lei / sedinta
- o sedinta de machiaj pentru seara care dureaza circa 60 de minute.

Makeup mireasa

PRET:
280 lei / sedinta
- machiaj pentru cea mai importanta zi din viata ta. Sedinta de machiaj pentru mireasa dureaza 90 de minute (include gene false)

Augmentare gene

PRET:
60 lei / sedinta
- aplicarea de gene false fir cu fir sau banda.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Tudor Vladimirescu 38 - 700305
localizare SenzoFit

Copyright SenzoFit 2021suna la SenzoFit
Contact SenzoFit