sigla SenzoFit

SenzoFit - corpul tau si tehnologia noastra fac o echipa perfecta.

Corp tonifiat si remodelat prin EMS in doar 20 de minute saptamanal

cea mai moderna metoda de antrenament fizic in doar 20 de minute.

ELECTROSTIMULARE MUSCULARA

     EMS va permite sa inlocuiti 4 ore de antrenament clasic in sala de sport cu doar 20 de minute de antrenament prin electrostimulare. Cand mergem la sala de sport, antrenamentele clasice ne antreneaza pe rand fiecare grupa de muschi. La SenzoFit, antrenamentele cu aparatura EMS stimuleaza toate grupele musculare in paralel. Acest lucru duce la o activare a intregului organism, care va incepe sa arda calorii timp de 48 de ore dupa fiecare sedinta de electrostimulare musculara.

     Antrenamentele EMS se fac folosind doar greutatea propriului corp, astfel evitam suprasolicitarea si uzarea articulatiilor. O sedinta de 20 de minute pe saptamana este suficienta sa te mentii in forma.

un corp tonifiat este cea mai buna declaratie de moda

TONIFIEREA MASEI MUSCULARE

Cel mai rapid efect pe care il vedem in urma antrenamentelor EMS este tonifierea masei musculare. Pentru faptul ca impulsurile BodyTech ajung direct la nivelul muschilor, acestia lucreaza foarte intens in cele 20 de minute de antrenament. Fiecare miscare pe care o facem in timpul antrenamentelor EMS este amplificata de 8 pana la 16 ori, in functie de tipul de program pe care il alegem.

Imaginati-va ca, in timp ce faceti 10 genoflexiuni, muschii dumneavoastra lucreaza ca si cum ar face 80 pana la 160 de genoflexiuni. Este normal sa observati o tonifiere rapida a intregului sistem muscular.

In cazul in care doriti, aveti posibilitate sa optati pentru programe de crestere a masei musculare. Respectand regulile de alimentatie de baza, obtinem tonifierea sau cresterea masei musculare intr-un interval foarte scurt de timp.

musculaturamusculatura tonifiata, corp bine conturat

ACTIVAREA METABOLISMULUI

     In timpul antrenamentelor de electrostimulare musculara se inregistreaza o crestere a activitatii enzimatice datorita cresterii circulatiei sangvine la nivelul organelor. In acest fel, se obtine o optimizare a metabolismului muscular (se absoarbe mai bine glucoza si sunt transportate optim lactoza si calciul la nivelul muschilor si al organelor interne).

     Daca in timpul unui exercitiu normal, sa spunem doua genoflexiuni, organismul arde 1 calorie, aceleasi genoflexiuni facute pe impuls cu un aparat Miha BodyTech determina organismul sa arda 4 pana la 8 calorii.

     Datorita efortului depus, organismul are tendinta de a trimite catre muschi un surplus de energie (mult mai mare decat in cazul unui exerciu normal). Acest surplus este obtinut din arderea depozitelor de grasime.

un metabolism activat arde mai multe grasimi
EMS electrostimulare musculara

GREUTATEA SI ARDEREA GRASIMILOR

Pana de curand, arderea grasimilor si pierderea in greutate se obtineau prin dieta (“cura de slabire”). Cura de slabire da rezultate pe termen scurt si pierdem repede cateva kilograme in greutate, insa, de multe ori, organismul incepe sa lupte impotriva noastra prin consumarea nu doar a tesutului gras, ci mai ales a tesutului muscular, acesta din urma suferind astfel o scadere considerabila.

Combinatia dintre o nutritie gresita, lipsa miscarii sau antrenamente prea exagerate duce de multe ori la modificari nedorite la nivelul metabolismului. Multi dintre noi am tinut o cura de slabire pe o perioada de 10 pana la 30 de zile si am observat ca, in momentul in care am oprit aceasta cura, am luat in greutate mai repede.

De ce se intampla acest lucru?

Pentru ca, in momentul in care am pierdut o parte din tesutul adipos, am produs o trauma organismului. Aceasta pierdere, daca ulterior nu este sustinuta prin exercitii fizice bine dozate care sa sustina modificarile metabolice, va duce la o modificare inversa decat cea dorita la nivelul metabolismului. Mai exact, daca tinem o cura de slabire, ne oprim brusc si nu facem exercitii de mentinere, vor reaparea kilogramele in plus. Organismul are tendinta sa recupereze ceea ce a pierdut in momentul in care are din nou acces la resurse (mancare din abundenta).

Unde este cea mai mare problema?

Prin intermediul unei cure de slabire, pierdem atat grasime cat mai ales masa musculara. Insa, in momentul in care ne ingrasam recuperam doar grasime. Curele de slabire repetate fara exercitii fizice bine dozate nu fac altceva decat sa inlature masa musculara din oraganism si sa o inlocuiasca cu grasime.

  • doua flotari clasice determina muschii pectorali sa se contracte de 2 ori.
  • doua flotari cu EMS determina muschii sa se contracte de 8 pana la 16 ori in functie de durata impulsului. Nu doar muschii pieptului se contracta, ci toti muschii din organism lucreaza sub impuls in acelasi timp.

musculatura tonifiata, corp bine conturat

EFECTE RAPIDE ALE EMS LA FEMEI

     Dupa 1 luna de antrenamente EMS, la femei se observa scaderea in dimensiuni, in special in zona coapselor si a soldurillor si intarirea musculaturii de sub sani si a muschilor bratelor. Cresterea masei musculare se obtine doar daca se fac exercitii speciale pentru acest scop. Femeile capata un aspect suplu si tonifiat (nu vor capata un aspect musculos).

un metabolism activat arde mai multe grasimi

EFECTE RAPIDE ALE EMS LA BARBATI

Barbatii care efectueaza antrenamante EMS observa o crestere a productiei de hormoni la nivelul organismului. Acest lucru duce la pierderea grasimii de pe talie si la cresterea masei musculare in zona feselor, bratelor, picioarelor, spatelui si a pieptului. Datorita acestor modificari, barbatii care fac electrostimulare capata un aspect masculin si se bucura de o incredere de sine ridicata. Cresterea masei musculare si arderea grasimilor, impreuna cu efectul de diminuare a colesterolului, duce la o reducere semnificativa a riscului de infarct.

un metabolism activat arde mai multe grasimi
EMS electrostimulare musculara
EMS electrostimulare musculara

BENEFICII COLATERALE ALE EMS

Prin efectul de contractie rapida si puternica a muschilor se obtine o imbunatatire a circulatiei la nivelul tuturor tesuturilor din organism. Prin cresterea circulatiei la nivel cutanat, pielea capata un aspect neted si ferm pentru ca nutrientii ajung mai usor la nivelul acesteia. Datorita activitatii ridicate din organism, sistemul limfatic este activat si circulatia limfei in organism este imbunatatita.

Impulsurile electrice la nivelul pielii excita sistemul Neuro Vegetativ (sistem care coordoneaza activitatea tututor organelor interne: inima, ficat, pancreas, stomac, intestine, splina etc.) si astfel sunt activate toate organele interne.

!! EMS transmite impulsuri doar la nivelul pielii si al muschilor. Impulsurile electrice nu ajung la organele interne, insa acestea sunt stimulate datorita excitarii sistemului Neuro Vegetativ.

!! Digestia si peristaltismul sunt activate prin EMS.

EMS elctrostimulare corporala - slabire, tonifiere si remodelare corporala

slabim rapid si scapam de celulita!

EMS electrostimulare musculara

Senzofit - un concept nou de slăbire, tonifiere și remodelare corporală prin electrostimulare musculara EMS.

Ne adresăm tuturor celor care își doresc să aibă un aspect fizic plăcut, însă timpul nu le permite să petreacă săptămânal ore întregi la sala de sport.

Promovăm un sistem bazat pe doar 20 de minute de fitness, asistat de aparate speciale de electrostimulare și antrenor personal.

Apelând la serviciile noastre, aveți posibilitatea să va mențineți corpul tonifiat printr-o singură ședința săptămânală de doar 20 de minute.

Doriți mai mult decât menținere? Doriți să slăbiți sau să va creșteți masă musculară? Avem programe speciale de 2 sau 3 ședințe pe săptămâna dedicate scopurilor dumneavoastră.

SenzoFit - slabire rapida si eficienta

FOLOSIM TEHNOLOGIA EMS

     EMS înseamnă Electro Stimulare Musculară. Aparatură noastră folosește un curent electric bipolar de intensitate medie care ajunge doar la nivelul mușchilor, amplificând contracțiile acestora.

Ce obțineați până acum doar prin exerciții grele în sala de sport acum puteți obține în doar 20 de minute de antrenament. Aparatele noastre lucrează toate grupele importante de mușchi în paralel, reducând foarte mult timpul necesar unui atrenament.

Lucrând în paralel toate grupele musculare, ardeți în 20 de minute aceleași calorii pe care le-ați arde în 4 ore de exerciții la sala de sport clasică.


SenzoFit - incearca o sedinta de proba

- usor -

Când vii la SenzoFit nu mai trebuie să cari genți cu echipament sportiv. Tot echipamentul de care ai nevoie îl găsești aici. Tu vii doar cu ce ești îmbrăcat, de restul ne ocupăm noi.

Fiecare ședința de antrenament este în permanență supravegheată de un antrenor personal, astfel exercițiile executate vor fi corecte și vor da randament maxim.

- sigur -

Aparatură noastră funcționează pe exact același principiu ca și fizioterapia. Se folosește un curent de intensitate medie care ajunge doar la nivelul musculaturii, amplificând astfel contracțiile musculare.

Nouă tehnologie este produsă de Miha BodyTech și a fost testată în Germania de peste 10 ani. Studiile efectuate în acest timp au demonstrat eficacitatea antrenamentelor de tip EMS, cel mai performant concept de fitness existent pe piață în acest moment.

Senzofit - slabim impreuna
EMS electrostimulare musculara
EMS electrostimulare musculara

Celulita o problema?

     Datorită dezechilibrului hormonal, femeile sunt mult mai des afectate de celulita decât bărbații. Pielea femeilor este foarte subțire, iar țesutul adipos care se găsește sub această are o textura mai dura, fapt pentru care este scos mai repede în relief. Vorbim aici despre aspectul de “coajă de portocală” al pielii care apare pentru că țesutul conjunctiv nu mai poate să țină celulele de grăsime la un loc.

     Află și tu cum te pot ajută antrenamentele EMS să reduci celulita prezența la nivelul pielii!

EMS electrostimulare musculara la SenzoFit - efecte colaterale

inregistram rezultate deosebite si pe alte planuri in afara de cel fizic!

EFECTE EMOTIONALE ALE EMS

     Factorii psihologici( precum emotiile, sentimentele, motivatia, etc.) sunt importanti in initierea si continuarea antrenamentelor de tip EMS.

Increderea in sine si motivatia

     Clientii EMS au o incredere mai mare in ei insisi datorita modificarilor care apar la nivelul corpului. Imbunatatirea aspectului fizic creste mereu increderea in sine si elimina starea de anxietate.

Vitalitatea

Datorita faptului ca muschii continua sa lucreze inca 48 de ore de la efectuarea unui antrenament EMS, ne simtim plini de energie. Se elimina starile de somnolenta si, in acelasi timp, se regleaza intervalul de somn (dispar starile de insomnie).

Reducerea stresului

Arderile intense, cresterea si tonifierea masei musculare, imbunatatirea vitalitatii, increderea in sine, cat si eliminarea starilor anxioase duc la o diminuare considerabila a nivelului de stres! Cei care au beneficiat de antrenamentele prin EMS au raportat ca, in cele 48 de ore de dupa antrenament, au avut mai multa rabdare, mai multa energie, au simtit o stare de bine si de relaxare.

un metabolism activat arde mai multe grasimi
EMS electrostimulare musculara
EMS electrostimulare musculara

PROFILAXIA OSTEOPOROZEI, REDUCEREA RISCULUI DE FRACTURI

Osteoporoza reprezinta o problema intalnita din ce in ce mai des in societatea moderna. Osteoporoza este o afectiune care se manifesta prin reducerea masei osoase, acestea capatand un aspect poros. Oasele afectate de osteoporoza devin casante si se fractureaza mult mai usor decat un os normal.

Antrenamentele EMS au un efect foarte bun împotriva osteoporozei, datorita unei legături strânse între activitatea fizică și densitatea osoasă. Presiunea și contractiile care apar in timpul antrenamentelor duc la mineralizarea oaselor si la cresterea rezistentei acestora.

Chiar daca osteoporoza este diagnosticata deja, cresterea masei osoase se poate obtine prin antrenamente stricte. Doar cu miscare suficienta, calciul din alimentatie ajunge sa se fixeze la nivelul oaselor.

musculatura tonifiata, oase solide

ECHILIBRARE HORMONALA

     Odata cu inaintarea in varsta, hormonii, care sunt baza functionarii sistemului glandular, incep sa fie produsi in cantitati din ce in ce mai mici. Datorita acestui fenomen, glanda hipofiza (ca organ de control), tiroida, suprarenalele, pancreasul și gonadele sunt afectate.

     In urma antrenamentelor EMS se observa cresteri importante ale hormonilor masculini la nivelul organismului.

     Sistemul neuro vegetativ este activat, hormonii incep sa se produca normal, glandele incep sa functioneze si organele interne se reactiveaza.

un metabolism activat, organismul functioneaza corect
EMS electrostimulare musculara
EMS electrostimulare musculara

EFECTE ANTI-IMBATRANIRE

Datorita echilibrarii hormonale si a activarii organelor interne, se obtine o incetinire a imbatranirii la nivelul organismului (organele interne functioneaza in parametri normali), iar modificarile la nivelul cutanat si muscular ofera un aspect mai tanar.

Un aspect interesant remarcat de cei ce folosesc EMS este o crestere a dorintei sexuale!

Pe baza observatiilor preliminare, la barbati s-a observat o crestere a circulatiei sangvine la nivelul organelor sexuale. Femeile simt o crestere a dorintei sexuale pe baza intensificarii circulatiei zonei pelviene.

Lista de preturi pentru pachete si proceduri

Pachete Tonifiere si Lifting muscular

un stil de viata sanatos presupune un corp tonifiat. Tonifiere in doar 20 de minute de EMS pe saptamana. Pachetele EMS cu sedinte PROMO incluse pot fi achizitionate in cantitate de maxim 1 de catre fiecare client.

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
Sedinta EMS - proba   45 lei
sedinta EMS de proba
cantitate procedura
1 X Antrenament EMS
.
Sedinta EMS - la liber   90 lei
sedinta EMS suplimentara
cantitate procedura
1 X Antrenament EMS
.
Abonamente 5 EMS 410   352 lei
promo: - 14%
5 sedinte de EMS
cantitate procedura
5 X Antrenament EMS
.
Abonament Cuplu 5x2 EMS 620   496 lei
promo: - 20%
Membrii cuplului vin impreuna si se antreneaza in paralel, fiecare are 5 sedinte
cantitate procedura
10 X Antrenament EMS
.
Abonament 10 EMS 690   565 lei
promo: - 18%
10 sedinte de EMS
cantitate procedura
10 X Antrenament EMS
.
Abonament Cuplu 10x2 EMS 1035   786 lei
promo: - 24%
Membrii cuplului vin impreuna si se antreneaza in paralel, fiecare are 10 sedinte
cantitate procedura
20 X Antrenament EMS
.
InfraTONE 2280   1368 lei
promo: - 40%
sedinte de InfraBaldan combinate cu sedinte de EMS
cantitate procedura
8 X Antrenament EMS
12 X Sedinta Infrabaldan
( vezi detalii )
.

Remodelare Typhoon

remodelare corporala prin proceduri T-SHAPE sau Typhoon combinate cu drenaj limfatic si tonifiere prin EMS

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
Typhone UltraS+ 140   98 lei
promo: - 30%
cavitatie
cantitate procedura
1 X Typhoon UlstraS+
( vezi detalii )
1 X Drenaj+EMS
.
Typhoon Optional abdomen sau picioare 300   210 lei
promo: - 30%
Typhoon Optional
cantitate procedura
1 X Typhoon abdomen sau picioare
( vezi detalii )
1 X Drenaj+EMS
.
Typhoon 4 sedinte abdomen + flancuri 990   544 lei
promo: - 45%
typhoon abdoment + flancuri si drenaj limfatic
cantitate procedura
4 X Typhoon Abdomen
( vezi detalii )
4 X Drenaj+EMS
.
Typhoon 4 sedinte picioare + fesieri 990   544 lei
promo: - 45%
typhoon picioare + fesieri si drenaj limfatic
cantitate procedura
4 X Typhoon Picioare
( vezi detalii )
4 X Drenaj+EMS
.
Typhoon 4 sedinte full body 1610   885 lei
promo: - 45%
Typhoon abdomen+picioare și drenaj limfatic
cantitate procedura
4 X Typhoon FULL BODY
( vezi detalii )
4 X Drenaj+EMS
.
Conturare si tonifiere talie 2970   1633 lei
promo: - 45%
program de 90 de zile pentru zona abdominala, conturare talie
cantitate procedura
12 X Typhoon Abdomen
( vezi detalii )
12 X Drenaj+EMS
.
Lifting fesieri si conturare picioare 2970   1633 lei
promo: - 45%
program de 90 zile pentru lifting fesieri si conturare picioare
cantitate procedura
12 X Typhoon Picioare
( vezi detalii )
12 X Drenaj+EMS
.
Full Body reshape & lift 4100   2255 lei
promo: - 45%
Slabire si lifting corporal integral
cantitate procedura
12 X Typhoon FULL BODY
( vezi detalii )
12 X Drenaj+EMS
.

Terapia coloanei vertebrale

eliminarea durerilor de spate prin sedinte de terapie a coloanei pe patul de masaj automatizat cu pietre de JAD

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
Terapia coloanei - Senzo HS 1140   969 lei
promo: - 15%
pat cu JAD + EMS
cantitate procedura
10 X Terapia coloanei pe pat cu jad
( vezi detalii )
10 X Antrenament EMS
.

Remodelare T-SHAPE

pachete dedicate eliminarii celuliteti si slabirii cu T-SHAPE combinate cu drenaj limfatic si tonifiere prin EMS. Sedintele de EMS BodyTone incluse in pachete sunt obligatorii pentru atingerea rezultatelor dorite!

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
T-Shape 1 sedinta pentru 1 zona 370   296 lei
promo: - 20%
1 sedinta T-Shape pentru o zona
cantitate procedura
1 X T-SHAPE 1 x ZONE
( vezi detalii )
1 X Drenaj+EMS
.
T-Shape 1 sedinta pentru 2 zone 550   440 lei
promo: - 20%
1 sedinta de T-Shape pentru 2 zone
cantitate procedura
1 X T-SHAPE 2 x ZONE
( vezi detalii )
1 X Drenaj+EMS
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 1 zona 1350   742 lei
promo: - 45%
4 sedinte T-SHAPE pentru o zona
cantitate procedura
4 X T-SHAPE 1 x ZONE
( vezi detalii )
4 X Drenaj+EMS
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 2 zone 1790   984 lei
promo: - 45%
4 sedinte T-Shape pentru doua zone
cantitate procedura
4 X T-SHAPE 2 x ZONE
( vezi detalii )
4 X Drenaj+EMS
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru1 zona 2350   1292 lei
promo: - 45%
8 sedinte de T-SHAPE pentru o zona
cantitate procedura
8 X T-SHAPE 1 x ZONE
( vezi detalii )
8 X Drenaj+EMS
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru 2 zone 3100   1705 lei
promo: - 45%
8 sedinte de T-SHAPE pentru doua zone
cantitate procedura
8 X T-SHAPE 2 x ZONE
( vezi detalii )
8 X Drenaj+EMS
.

Slabire garantata si remodelare T-SHAPE 2.0

cel mai complex cumul de proceduri si tehnologii dedicat remodelarii corporale, slabirii rapide si combaterii celulitei

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
T-SHAPE2 - 1 sedinta pentru 1 zona   480 lei
TShape2 o sedinta pentru o zona
.
T-SHAPE2 - 4 sedinte pentru 1 zona 1550   1007 lei
promo: - 35%
Pachet TShape 2 cu 4 sedinte pe 1 zona
.
T-SHAPE2 - 4 sedinte pentru 2 zone 2250   1462 lei
promo: - 35%
Pachet TShape 2 cu 4 sedinte pe 2 zone
.
T-SHAPE2 - 8 sedinte pentru 1 zona 3250   1787 lei
promo: - 45%
Pachet TShape 2 cu 8 sedinte pe 1 zona
.
T-SHAPE2 - 8 sedinte pentru 2 zone 4500   2475 lei
promo: - 45%
Pachet TShape 2 cu 8 sedinte pe 2 zone
.

Slabire sigura si activare metabolism

ti se activeaza metabolismul aerob si corpul tau va incepe sa arda grasimile in exces

preturi si reduceri valabile pana la 05-Oct-2022
InfraTshape - 4 x 1 zona 2060   1339 lei
promo: - 35%
Slabire localizata cu Infrabaldan si TShape
.
InfraTONE 2280   1368 lei
promo: - 40%
sedinte de InfraBaldan combinate cu sedinte de EMS
cantitate procedura
8 X Antrenament EMS
12 X Sedinta Infrabaldan
( vezi detalii )
.
InfraTshape - 4 x 2 zone 2660   1729 lei
promo: - 35%
Slabire localizata cu InfraBaldan si TShape
.
InfraTshape - 8 x 1 zona 3560   1958 lei
promo: - 45%
Slabire si activare metabolism cu InfraBaldan si TShape
.
InfraTshape - 8 x 2 zone 4760   2618 lei
promo: - 45%
Slabire generala si activare metabolism
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit

Copyright SenzoFit 2022suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit