sigla SenzoFit
despre epilarea definitiva cu laser

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser? Este sigură procedura de epilare definitivă cu laser? De ce să apelați la epilarea definitivă cu laser?

Care este cea mai sigură metodă de epilare?

     Nu există o metodă de epilare care să fie 100% sigură pentru toată lumea, deoarece fiecare persoană are un tip de piele și un nivel diferit de sensibilitate. Cu toate acestea, unele metode de epilare pot fi mai sigure decât altele în funcție de nevoile și preferințele individuale. Iată câteva dintre cele mai comune metode de epilare și avantajele și dezavantajele lor în ceea ce privește siguranța:


     Epilarea definitivă cu laser: Această metodă utilizează lumina laser pentru a distruge foliculii de păr. Este o metodă foarte putin dureroasă, dar este considerată una dintre cele mai sigure metode de epilare și poate fi eficientă pe termen lung. Epilare definitiva cu laser se mai numeste si epilare fotoselectiva deoarece unda laser actioneaza doar asupra foliculilor de par aflat in stare anagena (adica acei folicului care sunt incarcati cu pigment) restul celulelor ramanand neafectate de unda laser.


epilare definitiva cu laser te scapă de grija părului inestetic
epilare definitiva cu laser in Iasi
epilare definitiva cu laser in Iasi

     Epilare cu IPL sau SPL (lumina intens pulsata): Aceasta metoda este mai dureroasa decat epilarea definitiva cu laser si prezinta anumiti factori de risc. In primul rand IPL sau SPL nu actioneaza doar asupra foliculului de par ci asupra tuturor celulelor aflate la nivelul zonei tratate. Din acest motiv nu se poate aplica pe pielea bronzata si nu este recomandat sa se efectueaze vara. Cu IPL sau SPL se pot creea arsuri mult mai usor decat se pot face cu laserul.

     Epilarea cu ceară: Aceasta implică aplicarea unei pelicule de ceară caldă sau rece pe piele, urmată de îndepărtarea bruscă a acesteia pentru a îndepărta părul. Este o metodă dureroasă, dar este relativ sigură și poate fi folosită pe o gamă largă de zone ale corpului.

     Epilarea cu epilator electric: Aceasta utilizează un dispozitiv manual care smulge părul de la rădăcină. Este o metodă dureroasă și poate provoca iritații ale pielii sau infecții, dar poate fi eficientă pentru persoanele cu păr mai subțire.

     Epilarea cu lama de ras: Aceasta este una dintre cele mai comune metode de epilare, dar poate fi riscantă. Lama de ras poate provoca tăieturi sau zgârieturi pe piele și poate duce la iritații ale pielii.

     În general, este important să luați în considerare nevoile și preferințele individuale și să discutați cu un profesionist în domeniul epilării pentru a determina cea mai sigură și eficientă metodă de epilare pentru dumneavoastră.

De ce să apelez la tehnica de epilare definitiva cu laser?

     Există mai multe motive pentru care oamenii aleg epilarea definitiva cu laser ca metodă de îndepărtare a părului. Iată câteva dintre avantajele acestei metode:


     Eficienta pe termen lung: Epilarea definitiva cu laser poate oferi rezultate mai bune decât alte metode de epilare pe termen lung. În timp ce alte metode de epilare, cum ar fi ceara sau lama de ras, necesită o întreținere regulată, epilarea cu laser poate oferi o reducere semnificativă a creșterii părului în timp.


     Durata tratamentului: Tratamentul de epilare definitiva cu laser poate fi mai rapid decât alte metode de epilare, cum ar fi ceara sau epilatorul electric. În funcție de zona tratată, fiecare sesiune poate dura între 15 minute și 90 de minute (pentru o sedinta full body). În plus, tratamentul necesită mai puține sesiuni decât alte metode, permițând oamenilor să își petreacă mai puțin timp în salon.


     Reducerea iritațiilor pielii: În timp ce alte metode de epilare, cum ar fi ceara sau lama de ras, pot provoca iritații ale pielii, epilarea definitiva cu laser este mai blândă și poate ajuta la reducerea iritațiilor pielii.


     Ajustabilitatea tratamentului: Un alt avantaj al epilării definitive cu laser este capacitatea de a ajusta tratamentul în funcție de nevoile individuale. În funcție de tipul și grosimea părului și de sensibilitatea pielii, tratamentul poate fi personalizat pentru a se asigura cel mai bun rezultat.


alege inteligent, alege epilarea definitiva cu laser
epilare definitiva cu laser in Iasi
epilare definitiva cu laser in Iasi la SenzoFit

Ce este epilarea definitivă cu laser?

     Epilarea definitivă cu laser este o metodă de îndepărtare a părului nedorit, care utilizează lumină laser pentru a distruge foliculii de păr. Această metodă poate oferi o reducere permanentă a creșterii părului, prin distrugerea foliculilor de păr în mod eficient și în siguranță.


     În timpul tratamentului de epilare definitiva cu laser, un dispozitiv cu lumină laser este direcționat spre zona pielii pe care se dorește îndepărtarea părului. Lumină laser emisă de dispozitiv este atrasă de pigmentul din foliculul de păr și îl încălzește, distrugându-l. După ce foliculul de păr este distrus, nu mai poate crește păr și îndepărtarea părului devine permanentă.


     Această metodă poate fi utilizată pentru îndepărtarea părului nedorit de pe aproape orice zonă a corpului, inclusiv față, gât, axile, picioare, zona inghinală și alte zone sensibile. Epilarea definitiva cu laser este o metodă eficientă și durabilă de îndepărtare a părului, care poate fi mai sigură și mai blândă decât alte metode, cum ar fi epilarea cu ceară sau lama de ras.


     Este important să țineți cont că epilarea definitivă cu laser necesita mai multe ședințe de tratament pentru a obține rezultate optime.


     In prima faza sedintele se efectueaza la interval de 4-6 saptamani dupa care timpul dintre sedinte va creste in functie de felul in care dumneavoastra reactioneaza la aceasta procedura de epilare. In mod normal dupa 6-8 sedinte ar trebui sa scapati de peste 90% dintre firele de par nedorite.


     Ulterior odata la 6-12 luni veti mai avea nevoie de cate o sedinta de intretinere pentru a elimina firele de par noi creeate de organism care in momentul efectuarii procedurilor nu existau la nivelul pielii.

viitorul este acum aici
Ce se întâmplă în timpul unei ședințe de epilare definitiva cu laser?
Cum funcționează laserul cu 3 lunigimi de undă? In imaginile urmatoare va prezentam felul in care se lucreaza pe o zona a corpului in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser.
     Epilarea definitiva cu laser este cea mai moderna si mai sigura procedura de epilare definitiva. Epilarea definitiva cu laser se mai numeste si epilare fotoselectica deoarece unda laser actioneaza doar asupra foliculilor de par incarcati cu pigment iar restul celulelor adiacente nu sunt afectate sub nici o forma. Deasemenea laserul are capacitatea de a trata foliculita!
epilare definitiva cu laser in Iasi

     Epilarea definitivă cu laser a fost dezvoltată la începutul anilor 1990 și a fost o inovație semnificativă în tratamentul îndepărtării părului nedorit.
     Metoda a fost dezvoltată de cercetători în domeniul dermatologiei și tehnologiei laser, care au început să experimenteze cu utilizarea luminii laser pentru tratarea alunitelor cancerigene. Acestia au observat ca atunci cand foloseau o anumita lungime de unda in tratarea alunitelor, firele de par in jurul acestora incepeau sa cada la un interval de 10-14 zile dupa. Astfel s-a descoperit că utilizarea unei lungimi de undă specifice a luminii laser poate distruge foliculii de păr, împiedicând astfel creșterea ulterioară a părului.
     Primele dispozitive pentru epilarea definitiva cu laser au fost utilizate în scopuri medicale, pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii. Cu toate acestea, cercetătorii au observat că aceste dispozitive pot fi adaptate pentru a fi utilizate în îndepărtarea părului nedorit. Această metodă a început să câștige popularitate în rândul dermatologilor și al specialiștilor în îngrijirea pielii, iar în scurt timp, a fost introdusă în saloanele de înfrumusețare și centrele de îngrijire a pielii.
     În prezent, există o varietate de dispozitive de epilare cu laser pe piață, care utilizează diferite tehnologii și metode de aplicare a luminii laser. Aceste dispozitive au devenit tot mai eficiente și mai sigure de-a lungul anilor, datorită progreselor tehnologice și îmbunătățirilor aduse în designul și funcționarea acestora.
     În concluzie, epilarea definitivă cu laser a apărut ca urmare a cercetărilor în domeniul dermatologiei și tehnologiei laser, și a fost dezvoltată ca o alternativă mai eficientă și mai convenabilă la alte metode de îndepărtare a părului nedorit.

     Numărul de ședințe de epilare definitiva cu laser necesare pentru a obține rezultatele dorite poate varia în funcție de tipul de piele, de culoarea și grosimea părului și de zona tratată. În general, se recomandă de obicei între 6 și 8 ședințe pentru a obține o reducere semnificativă a creșterii părului.
     Acest lucru se datorează faptului că părul crește în cicluri, iar foliculii de păr sunt sensibili la lumină numai în faza de creștere activă. Tratamentul cu laser poate distruge doar foliculii de păr în faza de creștere activă, în timp ce foliculii de păr în faza de repaus nu pot fi afectați.
     Din acest motiv, este necesar să se efectueze mai multe ședințe de tratament pentru a asigura că toți foliculii de păr sunt distruși. De asemenea, este important să respectați programul de tratament recomandat de specialistul în îngrijirea pielii sau de dermatolog, pentru a obține cele mai bune rezultate.
     După finalizarea tratamentului inițial de epilare definitiva cu laser, este posibil să fie necesară o întreținere periodică pentru a menține rezultatele obținute. Aceasta poate implica o ședință de epilare definitiva cu laser la fiecare câteva luni sau la fiecare an, în funcție de nevoile individuale.

     Există mai multe tipuri de aparate laser utilizate în epilarea definitivă cu laser, iar alegerea unui aparat depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul și culoarea pielii și grosimea și culoarea părului.
     Cele mai frecvente tipuri de laser folosite în epilare sunt următoarele:
     Laser Alexandrite: Acesta este un tip de laser care emite o lungime de undă scurtă și este utilizat mai ales pentru epilarea pe piele deschisă sau medie, cu păr închis.
     Laser Nd: YAG: Acest tip de laser emite o lungime de undă mai lungă și poate fi utilizat pentru a trata pielea închisă la culoare, inclusiv pielea brună sau neagră.
     Laser diodă: Acest tip de laser emite o lungime de undă mai lungă și este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente tipuri de laser pentru epilarea definitivă cu laser. Acesta poate fi utilizat pe o gamă largă de tipuri de piele și de păr, dar este cel mai eficient pe pielea deschisă sau medie cu păr închis.
     În general, cele mai bune aparate laser pentru epilarea definitivă sunt cele care pot personaliza tratamentele pentru nevoile individuale ale clientului. Este important să căutați un salon sau un specialist în îngrijirea pielii care utilizează echipamente de înaltă calitate și care este specializat în utilizarea unui anumit tip de laser pentru epilarea definitivă.
     La SenzoFit in Iasi folosim lasere cu toate cele 3 lungimi de unda. Astfel putem sa aplicam procedurile de epilare definitiva cu laser pe orice tip de piele si orice tip de fir de par, iar rezultatele vor fi vizibile de la prima sedinta.

     Senzofit ofera in Iași ceea ce noi numim garantia calității in epilarea definitivă cu laser. Adica: dacă in 4 sedințe de epilare definitiva cu laser efectuate la noi nu vezi rezultate îți returnă, banii integral. Pentru a beneficia de această garanție trebuie să respectați câțiva pași detaliați aici .

Epilarea definitiva cu laser te scapă de foliculită?

epilare definitiva cu laser in Iasi la SenzoFit

     Da, epilarea definitiva cu laser poate fi eficientă în tratarea foliculitei. Foliculita este o afecțiune a pielii care apare atunci când foliculii de păr sunt infectați cu bacterii. Această afecțiune poate cauza erupții cutanate, mâncărime, durere și inflamație.


     Epilarea definitiva cu laser poate ajuta la prevenirea foliculitei prin îndepărtarea părului și reducerea inflamației. În timpul tratamentului cu laser, lumina emisă de aparatul de epilare poate distruge foliculii de păr, reducând astfel șansele de infectare a acestora. De asemenea, epilarea cu laser poate ajuta la reducerea inflamației, deoarece lumina laser emisă poate ajuta la distrugerea bacteriilor și a altor agenți patogeni care pot provoca foliculita.


piele catifelată fără foliculită
epilare definitiva cu laser in Iasi

Ce nu trebuie sa fac după o sedintă de epilare definitiva cu laser?

epilare definitiva cu laser in Iasi

     După o sesiune de epilare definitiva cu laser, este important să urmați anumite măsuri de îngrijire a pielii pentru a minimiza riscul de iritații, inflamații sau infecții. Iată câteva recomandări generale:

     Evitați expunerea la soare: După epilarea definitiva cu laser, evitați expunerea prelungită la soare sau la solar pentru 72 de ore, deoarece pielea va fi sensibilă și expusă riscului de arsură solară sau alte leziuni. Dacă este necesar să ieșiți în soare, purtați haine care acoperă zona tratată sau aplicați un strat generos de cremă cu protecție solară cu un SPF de cel puțin 30.

     Evitati orice metoda de epilare prin smulgere cum ar fi ceara, epilator, zahar etc.

     Evitați înotul sau sauna: După o sesiune de epilare definitiva cu laser, evitați să mergeți la piscină sau să faceți saună pentru cel puțin 24 de ore, deoarece apa și căldura pot irita zona tratată.

     Aplicați o cremă hidratantă: După epilarea definitiva cu laser, utilizați o cremă hidratantă blândă pentru a calma pielea și a reduce riscul de iritații sau inflamații.

     Nu scărpinați sau frecați zona tratată: Încercați să evitați scărpinarea sau frecarea zonei tratate, deoarece acest lucru poate irita pielea și poate duce la inflamații sau infecții.

Cine poate face epilare definitivă cu laser?

     În general, majoritatea oamenilor pot beneficia de epilarea definitivă cu laser, dar este important să se țină cont de anumiți factori, cum ar fi tipul de piele și culoarea părului, pentru a determina dacă această metodă este potrivită pentru fiecare persoană în parte.

     Epilarea definitivă cu laser este mai eficientă pentru persoanele cu pielea deschisă sau medie și cu păr închis, deoarece lumina laser emisă de dispozitivul de epilare este absorbită de pigmentul din foliculul de păr. De asemenea, persoanele cu părul gros și cu textură mai densă vor vedea cele mai bune rezultate în urma procedurilor de epilare definitivă cu laser.

     Pe de altă parte, persoanele cu pielea închisă la culoare, precum pielea brună sau neagră, sau cu păr blond vor avea nevoie să efectueze mai multe sedințe de epilare definitiva cu laser pentru obținerea unor rezultate optime. Acest lucru se datorează faptului că pielea închisă la culoare conține mai mult pigment, ceea ce poate duce la absorbția excesivă a luminii laser, ceea ce poate fi dureros și poate provoca arsuri ale pielii.

     Persoanele care au eczeme sau psoriazis nu pot efectua proceduri de epilare definitiva cu laser pe zonele pe care se manifesta aceste afectiuni. Deasemenea persoanelor care fac tratament cu anticoagulante nu li se recomanda aceste proceduri de epilare definitiva cu laser.

putem epila cu laser orice zonă a corpului
epilare definitiva cu laser in Iasi

Ce aparate laser găsiți la SenzoFit Iași ?

epilare definitiva cu laser in Iasi

     La SenzoFit în Iași găsiți cele mai moderne aparate de epilare definitiva cu laser produse in comunitarea europeana de catre Balgan Group Italia. Aceste lasere au 3 lungimi de undă și permit modularea undei laser după tipul de piele și firul de par al fiecărui client. Procedurile de epilare cu laser la SenzoFit Iași au rezultate de la prima sedinta. Datorită aparatelor cu care lucram la SenzoFit Iași putem sa efectuam proceduri de epilare cu laser pe tot parcursul anului cu conditia sa nu va expuneti la soare 72 de ore inainte si dupa procedura.


     Un alt lucru foarte important de mentionat este faptul ca laserele noastre sunt cele mai puternice de pe piata. Cu 6000w energie livrabila prin intermediul aplicatorului special aparatura noastra garanteaza rezultate deosebite intr-un numar mic de sedinte.

     Deasemenea capul laser are un sistem special de răcire a zonei pe care lucram, astfel procedura devine nedureroasă!

Alte informatii despre epilarea definitiva cu laser. Cum sa va pregătiti inainte de sedintele de epilare si la ce sa va asteptati in timpul procedurilor de epilare definitiva cu laser.

epilare definitiva cu laser in Iasi la SenzoFit

     Durerea asociată cu epilarea definitiva cu laser poate varia de la o persoană la alta și poate depinde de o serie de factori, cum ar fi sensibilitatea individuală la durere, zona tratată, tipul de piele și culoarea părului și tipul de laser utilizat. În general, epilarea definitiva cu laser este considerată a fi mai puțin dureroasă decât alte metode de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară sau utilizarea epilatorului electric.      Mulți oameni descriu senzația asociată cu epilarea definitiva cu laser ca fiind asemănătoare cu o ușoară înțepătură sau furnicătură pe piele, iar disconfortul este adesea descris ca fiind suportabil și trecător. În plus, majoritatea dispozitivelor de epilare definitiva cu laser moderne includ funcții de răcire a pielii, cum ar fi criogenul sau sistemul de răcire integrat, care ajută la reducerea disconfortului și a durerii asociate cu tratamentul.

     Intervalul recomandat între sesiunile de epilare definitiva cu laser variază în funcție de de tipul de piele și de culoarea părului, de tipul de laser utilizat și de obiectivele individuale ale tratamentului. În general, la inceput se recomandă un interval de 4 până la 6 săptămâni între sesiunile de epilare definitiva cu laser, iar pe parcurs intervalul de timp dintre sesiuni va creste. Deasemenea se recomandata o sedinta de intretinere odata la 6-12 luni.      Acest interval de timp este important pentru că laserul actioneaza asupra foliculilor de păr care se află în faza de creștere activă. În orice moment dat, doar o anumită proporție a foliculilor de păr se află în această fază activă, iar restul se află într-o fază de repaus sau de cădere a părului. Intervalul de timp dintre sesiunile de epilare definitiva cu laser permite ca foliculii de păr care erau în fază de repaus să intre în fază de creștere activă și astfel sa putem actiona cu unda laser asupra lor.

Curios cât costă ședințele de epilare definitiva cu laser la SenzoFit Iași ?

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

Epilare definitiva cu laser clasic - Femei

vei avea mereu un corp catifelat si placut la atingere.

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare cu laser mustata 90   58 lei
promo: - 35%
eliminare mustata cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata
.
Epilare cu laser perciuni sau pometi 90   58 lei
promo: - 35%
epilare perciuni sau pometi cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni
.
Epilare cu laser barbie 110   71 lei
promo: - 35%
epilare barbie si gat cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie
.
Epilare cu laser Axila 150   97 lei
promo: - 35%
epilarea axilelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Abdomen 150   97 lei
promo: - 35%
epilare abdomen cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen
.
Epilare cu laser linie bikini 150   97 lei
promo: - 35%
epilare linie bikini cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini
.
Epilare cu laser Fesieri 200   130 lei
promo: - 35%
epilare fesieri cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri
.
Epilare cu laser antrebrate 220   143 lei
promo: - 35%
epilarea antebratelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate
.
Epilare cu laser inghinal total 250   162 lei
promo: - 35%
inghinal total( si interfesieri)
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu laser picior scurt 250   162 lei
promo: - 35%
epilare gambae cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
.
Epilare Brate Integral Femei 360   234 lei
promo: - 35%
epilare cu laser brate integral femei
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei
.
Epilare cu laser picioare integral 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea integrala a picioarelor
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung
.
Epilare definitiva Full Body 1071   589 lei
promo: - 45%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) x 6 3900   1755 lei
promo: - 55%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER pentru game, inghinal si axile
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe)
6 X Epilare cu laser Inghinal
.
Epilare cu LASER Full Body x 6 6426   2120 lei
promo: - 67%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY
.
Epilare cu laser 4K - femei

Epilare cu laser 4K - femei

epilare definitiva cu noua generatie de lasere 4k

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare definitiva mustata - 4K 90   76 lei
promo: - 15%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata 4k
.
Epilare definitiva perciuni sau pometi - 4K 90   76 lei
promo: - 15%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni sau pometi 4k
.
Epilare definitiva barbie - 4K 110   93 lei
promo: - 15%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie 4k
.
Epilare definitiva Axila - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare cu laser axila 4K
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K
.
Epilare definitiva Abdomen - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen 4k
.
Epilare definitiva linie bikini - 4K 150   127 lei
promo: - 15%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini 4k
.
Epilare definitiva Fesieri - 4K 200   170 lei
promo: - 15%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri 4k
.
Epilare cu laser antrebrate - 4K 220   187 lei
promo: - 15%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate 4k
.
Epilare definitiva inghinal total - 4K 250   212 lei
promo: - 15%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal 4k
.
Epilare definitiva picior scurt - 4K 250   212 lei
promo: - 15%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k
.
Epilare definitiva Brate Integral Femei - 4K 360   306 lei
promo: - 15%
epilare cu laser brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei 4k
.
Epilare definitiva picioare integral - 4K 490   416 lei
promo: - 15%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung 4k
.
Epilare definitiva Full Body - 4K 1071   792 lei
promo: - 26%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY 4k
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) - 4K x6 3900   2730 lei
promo: - 30%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila 4K
6 X Epilare cu laser Inghinal 4k
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k
.
Epilare definitiva Full Body - 4K x 6 5940   3564 lei
promo: - 40%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY 4k
.
Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

Epilare cu laser 4K PROMAX - femei

epilare definitiva cu noua generatie de lasere 4K PROMAX cu inteligenta artificiala, cu lentile ZEISS si diode produse in SUA

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare definitiva mustata - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
eliminare mustata cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser mustata 4k PROMAX
.
Epilare definitiva perciuni sau pometi - 4K PROMAX 110   88 lei
promo: - 20%
epilare perciuni sau pometi cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser perciuni sau pometi 4k PROMAX
.
Epilare definitiva barbie - 4K PROMAX 135   108 lei
promo: - 20%
epilare barbie si gat cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser barbie 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Axila - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare cu laser axila 4K PROMAX
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
.
Epilare definitiva Abdomen - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare abdomen cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen 4k PROMAX
.
Epilare definitiva linie bikini - 4K PROMAX 185   148 lei
promo: - 20%
epilare linie bikini cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser linie bikini 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Fesieri - 4K PROMAX 250   200 lei
promo: - 20%
epilare fesieri cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Fesieri 4k PROMAX
.
Epilare definitiva facial integral - 4k ProMax 250   200 lei
promo: - 20%
epilare facial integral
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial 4k PROMAX
.
Epilare cu laser antrebrate - 4K PROMAX 275   220 lei
promo: - 20%
epilarea antebratelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser antebrate 4k PROMAX
.
Epilare definitiva inghinal total - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
inghinal total( si interfesieri)
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picior scurt - 4K PROMAX 310   248 lei
promo: - 20%
epilare gambae cu laser
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Brate Integral Femei - 4K ProMax 450   360 lei
promo: - 20%
epilare brate integral femei
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Brate Integral Femei 4k PROMAX
.
Epilare definitiva picioare integral - 4K PROMAX 599   479 lei
promo: - 20%
epilarea integrala a picioarelor
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Picior Lung 4k PROMAX
.
Epilare definitiva Full Body - 4K PROMAX 1250   937 lei
promo: - 25%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
Epilare (gambe & inghinal & axile) - 4K PROMAX x6 4830   3139 lei
promo: - 35%
Pachet 6 sedinte epilare cu LASER
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser Axila 4K PROMAX
6 X Epilare cu laser Inghinal 4k PROMAX
6 X Epilare cu laser picior scurt (gambe) 4k PROMAX
.
Epilare Full Body - 4K PROMAX x 6 7425   4455 lei
promo: - 40%
facial, axile, brate, linie abdomen, inghinal, interfesier, picioare
Card image cap
cantitate procedura
6 X Epilare cu laser FULL BODY 4k PROMAX
.
Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

Epilare cu laser cu 3 lungimi de unda - Barbati

un corp fara par inestetic este un corp atragator

preturi si reduceri valabile pana la 14-Jun-2024
Epilare cu laser gat barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare zona gatului cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser gat barbati
.
Epilare cu laser Axila Barbati 150   97 lei
promo: - 35%
epilare ambele axile barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Axila
.
Epilare cu laser Facial Barbati 200   140 lei
promo: - 30%
epilare faciala barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Facial
.
Epilare cu laser piept - barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare piept barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Piept barbati
.
Epilare cu laser umeri barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare umeri barbati cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser umeri barbati
.
Epilare cu laser abdomen barbati 250   162 lei
promo: - 35%
epilare definitiva abdomen cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser abdomen barbati
.
Epilare cu laser spate barbati 490   318 lei
promo: - 35%
epilarea spatelui cu laser
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser Spate
.
Epilare cu laser picioare integral - barbati 620   403 lei
promo: - 35%
epilare picioare barbati
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser picior integral barbati
.
Epilare cu laser full barbati 1950   975 lei
promo: - 50%
Epilarea definitiva a tuturor zonelor de mai sus
cantitate procedura
1 X Epilare cu laser full body Barbati
.
;

Dorești o programare?

completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru stabilirea unei ședinte!

combate celulita

încearcă o ședință de epilare cu laser în Iași

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences