sigla SenzoFit

Atunci cand nu stii ce tratament să alegi


     Găsiți mai jos o selecție cu cele mai întâlnite probleme ale tenului cu care ne putem confrunta. Fiecare problema are o rezolvare și fiecare afecțiune a tenului are un tratament. De la acneea activă la petele pigmentare, ten uscat sau îmbătrânit orice problema ar avea tenul dumneavoastră noi avem un tratament. Tratamentele noastre sunt o combinație de proceduri efectuate pe aparatură de ultimă generație în combinație cu produse cosmetice profesionale de înaltă calitate produse în Coreea de sud, Italia sau Franța.

anti-aging & remodelare faciala & lifting facial & curatare & rejuvenare
Ghidul complet al tratamentelor faciale de la Senzofit:
Față căzută, fără tonus?
Tratamentele cu Face Tone refac tonusul musculaturii faciale, reconstruiesc masa musculară facială și redau aspectul tânăr
+ vezi mai multe
probleme cu coșurile?
Avem tratamente pentru calmarea și reducerea acneii active. Tratamentul cu plasmă fracționată a acneii este cel mai nou si modern tratament dedicat acestei probleme.
+ vezi mai multe
Cicatrici post-acneice?
Putem estompa și chiar elimina cicatricile post-acneice cu ajutorul procedurilor de microneedling. Procedura de microneedling declanseaza procesul natural de vindecare.
+ vezi mai multe
Tenul tău are pete pigmentare?
Procedurile de biomicroneedling sunt dedicate exact acestei probleme și au rezultate foarte bune. Biomicroneedling este o varianta revoluționară a microneedling-ului clasic.
+ vezi mai multe
pleoape lăsate sau căzute?
Acum totul se rezolva cu procedurile minim invazive de blefaroplastie cu plasma pen. Timpul de recuperare este unul foarte scurt in comparație cu operația de blefaroplastie si nu lasă cicatrici.
+ vezi mai multe
Ten îmbătrânit?
tratamentele cu Duolift au un efect anti-aging și de ligting vizibil imediat. Luminează, întind și reelasticizează tenul printr-un sistem patentat de ultrasunete secventiale unic ca și concept.
+ vezi mai multe
Ten tern, fără luminozitate?
tratamentele cu Hidrapure Oxygeneo ne ajuta sa facem o exfoliere a zonei tratate și in același timp o oxigenare si hidratare a tenului cu ajutorul capsulei Oxygeneo.
+ vezi mai multe
Riduri de expresie
Rudirile de expresie pot fi estompate și chiar eliminate cu procedurile Typhoon facial. Odată apărute ridurile fine nu vor dispărea singure, mai mult vor evolua și vor deveni din ce în ce mai vizibile.
+ vezi mai multe
Cicatrici faciale
Putem declansa procesul natural de regenerare al tenului cu ajutorul procedurilor cu plasma. Cicatricile faciale sunt foarte inestetice, dar acum pot fi eliminate sau estompate dupa caz cu ajutorul procedurilor cu plasmă.
+ vezi mai multe
Față căzută fără laxitate
Procedurile de lifting facial cu T-Shape redau laxitatea tenului și fac lifting facial. Procesul natural de imbătrânire este ireversibile dar el poate fi mult încetind cu ajutorul procedurilor de T-Shape facial.
+ vezi mai multe
Ten încărcat?
Tenul tau are nevoie de o curățare? Se rezolvă foarte simplu cu procedura hidrodermoabraziunea. Fața noastră este în continuu contact cu factorii de mediu ceea ce duce în timp la încărcarea tenului și la un aspect neîngrijit
+ vezi mai multe
Scapă de bărbia dublă
Bărbia dublă poate fi acum redusă cu ajutorul procedurilor de T-Shape facial. Odata cu trecerea anilor multi dintre noi tind sa dezvoltate asa numita bărbie dublă sau gusă ceea ce modifica aspectul feței. Avem un tratament si pentru această problemă.
+ vezi mai multe
Pori dilatați
Problema porilor dilatati se rezolvă cu proceduri de hidradermabraziune combinate cu mezoterapie. Exista mai multe proceduri pentru porii dilatați, iar hidradermabraziune este una dintre cele mai recomandate.
+ vezi mai multe
Probleme de cuperoza sau ten iritat?
Porcedurile de oxigenare și hidratare cu Astrdome Facial calmează și reduc iritațiile și cuperoza. Roșeța feței este o problemă de care multi dintre noi încercăm să scăpăm. Acum există o soluție ideală in tratarea cuperozei sau a iritațiilor faciale.
+ vezi mai multe
Cearcăne sau pungi sub ochi?
Presoterapia în combinație cu produse bazate pe hialuron ajuta foarte mult la drenarea și estomparea cearcănelor. Acestea apar deobicei datorita unui drenaj limfatic deficitar pe zona ochilor, iar presoterapia localizată cu Iridium va scapă de această problemă.
+ vezi mai multe
probleme cu tenul uscat?
problema tenului uscat se rezolvă cu proceduri de hidratare, oxigenerare și calmare cu Astrodome Facial. Tenul uscat / deshidratat induce un aspect îmbătrânit. Mentine-ti tenul luminos si hidratat cu procedurile de oxigenare si hidratare.
+ vezi mai multe
pilozitate facială
părul inestetic de pe zona feței acum poate fi îndepărtat definitiv cu procedurile de epilare cu laser. Nimic nu este mai inestetic în cazul doamnelor decât firele de păr ce pot apărea pe față. Acum poți scăpa definitiv de ele cu ajutorul laserului.
+ vezi mai multe
Nu stii ce procedură să alegi?
Vino la o analiză facială computerizată și specilistii nostri îți vor recomanda cel mai bun tratament pentru tine. Analizatorul facial ne ajută sa identificăm problemele declanșate în straturile profunde ale pielii ce nu sunt vizibile cu ochiul liber.
+ vezi mai multe
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences