SenzoFit - remodelare corporala cu tehnologia Typhoon

Ce este Typhoon UltraS+?

cea mai moderna metoda de eliminare a depozitelor de grasime localizata

     Typhoon UltraS+ nu trebuie inteles ca un tratament pentru obezitate sau pierderea in greutate, ci pentru modelarea corpului. Este potrivit in special pentru reducerea asa numitor “fat pads” (zone cu celule de grasime de dimensiuni mari inconjurate de tesut fibros care in timp a devenit alimentat cu capilare si terminatii nervoase). Aceste formatiuni sunt mult mai dure decat celule normale de grasime si nu pot fi eliminate doar prin radiofrecventa si infrarosu. Asupra lor trebuie actionat cu ultrasunete de joasa frecventa care sa duca la spargerea acestor formatiuni.


     Aceasta procedura este non-invaziva si este dedicata exclusiv combaterii depozitelor de grasime localizate. Aceasta procedura presupune aplicarea de ultrasunete de joasa frecventa (40,5Khz) pe suprafata exterioara a pielii. Aceste ultrasunete produc schimbari de presiunii la nivelul lichidului interstitial al tesutului gras, generand microbule (cavitati), care provoaca ruperea membranelor adipocite si emulsificarea grasimii continute in acestea. Aceste trigliceride sunt transformate in digliceride, substanta lichida usor drenabila.


un corp fara grasime localizata

Ce este bine sa fac dupa o sedinta de Typhoon UltraS+?

     Trigliceriderile odata transformate in digliceride (adica grasimea din forma solida este transformata intr-o forma lichida) aceasta trebuie drenata in interval de 24-48 de ore de la procedura. Daca nu se efectueaza drenajul limfatic al acestor depozite de grasime atunci ele vor fi inglobate in timp scurt in celulele din jurul zonei tratate iar rezultatul tratamentului de cavitatie va fi aproape nul.

     Typhoon UltraS+ este dedicat exclusiv obezitatii localizate. Elimina acumularea de grasime localizata ce nu poate fi eliminata prin dieta sau exercitii fizice. Stratul adipos in zona trata este recomandat sa fie de minim 3cm. Pentru straturi adipoase de sub 3cm se intervine exclusiv cu radiofrecventa si infrarosu cumulat cu vacuum si eventual masaj localizat cu role mecanice.

Recomandari dupa efectuarea unei sedinte de Typhoon UltraS+

     Ulterior oricarei sesiuni de tratament cu Typhoon UltraS+ este recomandat efectuarea unei sesiuni de exercitii cardio. In acest fel organismul va utiliza imediat acizii grasi generati de procedura si vor impedica depunerea innapoi pe grasimea localizata.


     In urma procedurii de Typhoon UltraS+ poate aparea un eritem usor sau edem local (roseata sau umflare) care dispare in cateva ore dupa finalizarea tratamentului. Este posibil sa apara si o usoara senzatie de arsura superficiala iar in timpul sesiunii de UltraS+ poate aparea o usoara senzatie de caldura sau furnizaturi.


aspect tanar si atragator

Care sunt contraindicatiile pentru Typhoon UltraS+?

     Procedura de Typhoon UltraS+ nu se recomanda in urmatoarele situatii:

 • Sarcina si alaptare
 • Dispozitive electronice cardiace (defibrilatoare sau stimilatoare cardiace)
 • Epilepsie
 • Aparate auditive
 • Procese oncologice
 • Flebite sau tromboflebite
 • Hipertrigliceridemia sau hipercolesterolemia
 • Insuficienta renala sau hepatica

     * Reamintim importanta efectuarii unui drenaj limfatic dupa fiecare procedura de Typhoon UltraS+!

Combinatia perfecta dintre Typhoon UltraS+ si programele de accelerare a metabolismului prin EMS

     In urma oricarei proceduri Typhoone fie ca este de Ultrasunete sau de Radiofrecventa + Infrarosu la nivelul subcutanat o parte dintre celule de grasime sunt lichefiate (sunt transformate din forma solida in forma lichida). Aceste celule trebuie indepartate din zonele in care sunt localizate intr-un interval de timp cat mai scurt pentru a evita inglobarea lor in celulele din zonele invecintate. Cea mai buna metoda de indepartea a acestor celule este prin drenaj limfatic.


     Aparatua EMS pe care o detinem la SenzoFit are un program special numit METABOLISM. Acest program presupune ca timp de 20 de minute sa obtinem in mod regulat contractii musculare la nivelul grupelor principale de muschi de la nivelul corpului. Contractiile musculare regulate (0.5 secunde combinat cu 0.5 secunde repaos) au 2 mari beneficii:


 • Activeaza intreg sistemul limfatic
 • Genereaza un consum caloric ridicat, astfel organismul arde in mod direct grasimea lichefiata obtinuta in urma procedurilor Typhoone.

     Sedinta de drenaj limfatic prin EMS nu presupune absolut nici un fel de efort din parte dumneavoastra. Impulsurile aparatului EMS se simt ca un masaj aplicat la nivelul intregului organism. Aceasta procedura este placuta, relaxanta si noninvaziva cu rezultate deosebite daca este aplicata imediat dupa o procedura Typhoone.

un corp fara grasime localizata

Recomandarile noastre:

     SenzoFit recomanda tuturor clientilor sai care doresc sa obtina o imbunatatire cu peste 50% a efectelor Typhoone sa efectueaze si o sedinta de BodyTone prin EMS odata pe saptamana. Sedintele de BodyTone sunt foarte asemenatoare celor de Metabolism (accelerare a metabolismului), singura diferenta constand in tipul impulsului aplicat la nivelul musculaturii.


     Spre deosebire de sedinte de Metabolism, prin sedintele de BodyTone obtinem tonifierea musculaturii si cresterea masei musculare ceea ce duce la un efect de conturare si intindere a zonelor tratate.


     Proceduri Typhone + Proceduri EMS Metabolism + Proceduri EMS BodyTone sunt solutia 100% sigura si garanta pentru obtinerea unui corp de invidiat.

     Programele non invazive SenzoFit au rezultate comparabile cu chirurgia plastica doar ca nu presupun anestezie, perioada de recuperare si pot fi efectuate in orice moment al anului.

     Sunt adresate personelor care isi doresc sa isi intre in forma intr-un timp scurt si fara sa piarda mult timp in sala de sport. Este recomanda sa se efectueze o procedura Typhoone cu o procedure de Metabolism si una BodyTone pe saptamana. Asta inseamna un total de 80 de minute alocate saptamanal pentru aspectul dumneavoastra.

     20 de minute de BodyTone prin EMS au aceleasi rezultate cu 4 ore de atrenament in sala clasica de sport!

Lista de pachete si preturile pentru tratamentele corporale cu Typhoon UltraS+
Pachetele cu Typhoon UltraS+ se recomanda numai persoanelor care au obezitate localizata! Daca nu aveti aceasta afectiune atunci vizitati sectiunea
Typhoon Clasic

Descopera tratamentul cu Typhoon UltraS+

     Incepute la timp, tratamente corporale de tonifiere s lifting te vor proteja de efecte imbatranirii

 • fara grasime localizata
 • fara celulita
 • fara piele flasca
 • fara flancuri inestetice
 • crop conturat si pus in evidenta

TYPHOON pentru frumusetea corpului tau
PRET:

1 sedinta "Typhoon UltraS+" abdoment & flancuri sau picioare si fesieri impreuna cu 1 sedinta de drenaj prin EMS.
140    98 lei

1 sedinta "Typhoon UltraS+" + 1 sedinta "Typhoon Slim" abdoment & flancuri sau picioare si fesieri impreuna cu 1 sedinta de drenaj prin EMS.
140    98 lei

Pachet 4 sedinte "Typhoon UltraS+" + 4 sedinte "Typhoon Slim" (abdoment & flancuri sau picioare si fesieri) impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS.
950 lei

Pachet 4 sedinte "Typhoon UltraS+" + 4 sedinte "Typhoon Slim" FULL BODY (abdoment, flancuri, picioare, fesieri) impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS.
1250 lei

Pachet 4 sedinte "Typhoon UltraS+" + 4 sedinte "Typhoon Slim" FULL BODY (abdoment, flancuri, picioare, fesieri) + 4 sedinte de drenaj prin EMS + 4 sedinte BodyTone prin EMS.
1490 lei
- Promotie valabila pana la 15 august 2021.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE

Copyright SenzoFit 2021

<