sigla SenzoFit

Elimina celulita si slabeste cu tehnologia T-Shape cu laser

Combate celulita pana la gradul 4 si slabeste localizat

ultima generatie de dispozitive dedicate slabirii rapide si eliminarii celulitei

     T-Shape face parte din ultima generatie de dispozitive multifunctionale dedicate tratamentelor ultraperformante de remodelare si conturare corporala cat si pentru lifting facial, eliminare celulita si eliminare riduri.


     De la mici imbunatatiri ale aspectului pe zonele problematice, pana la transformari majore la nivelul intregului corp, noi putem sa te ajutam sa ajungi la forma mult dorita.


     Cu siguranța cea mai mare problema estetica cu care femeile se confrunta in secolul actual este supraponderabilitatea si celulita. Ambele pot fi generate de alimentație si de stilul de viață sedentar, dar in acelasi timp pot avea si o cauza genetica. Sunt din ce in ce mai puține femei care își permit sa meargă cu regularitate la sala de sport, iar cele care își permit sa meargă observa schimbări foarte lente la nivelul organismului. Mai ales in cazul celulitei, odată instalata la nivelul picioarelor nu va dispărea niciodată doar prin sport. Pentru eliminarea ei trebuie sa intervenim local pentru spargerea celulelor supradimensionate de grăsime si refacerea elasticității fibrelor de colagen.


slabeste si elimina celulita
cum sa scapi de celulita

Tehnologii de remodelare corporala si eliminare celulita

LASER LLT, RADIOFRECVENTA, VACUUM, ROLE

Prezentare video:
Prezentare mod de lucru pe zona abdomenului cu T-SHAPE:

Cum slabim cu T-SHAPE Laser ?

     Fasciculul Laser ajuns la nivelul membranei celulei de grăsime dezintegrează adipocitele si creează pori ce permit lipidelor sa se scurgă in afara celulei. Totodată LASER-ul inițiază procesul de peroxidare lipidica.

     Peroxidarea lipidica reprezintă degradarea oxidativa a lipidelor. Este procesul prin care radicalii liberi preiau electronii lipidelor din membrana celulara ducând la distrugerea celulei.

     Laserul radiază țesut adipos și ajută la formarea microporilor tranzitorii în adipocite și la accelerarea fragmentării trigliceridelor în glicerol și acizi grași, care apoi ies din celulă, ducând la un volum celular redus. Lipidele care se scurg sunt apoi eliminate prin căi metabolice normale. Reducem în mod eficient circumferința corpului, eliminam celulita si redam pielii elasticitate si fermitate.

     Tratamentele pentru slăbit cu TShape au efecte pe termen lung. După 12 ședințe de tratament, corpul va continua sa lucreze pe o perioada de pana la 24 de săptămâni.

Cum actioneaza T-SHAPE Radiofrecventa Multipolara, sau despre cum scap de celulita ?

     Radiofrecvența este o metoda terapeutica provenita din fizioterapie prin care undele electromagnetice produc o modificare a polarității celulare si in funcție de intensitatea acesteia, unda poate sa pătrundă pana la 2 cm in țesutul adipos. Radiofrecvența induce vibrația moleculelor de apa de la nivelul celulelor grase si astfel se generează căldură de pana la 45 grade. Celula de grăsime la temperaturi de peste 41 de grade intra intr-un proces de lichefiere (începe sa se topească). Aplicarea radiofrecvenței pentru 20 de minute pe o anumita zona are ca efect in afara de lichefierea celulelor de grăsime si întinderea, stimularea fibrelor de colagen existente si stimularea secreției de noi fibre de colagen si elastina, obținându-se o întinerire vizibila a pielii, efect de tonifiere si reducere a ridării cutanate.

     Cu siguranta intrebarea "cum sa scap de celulita?" sau "cum elimin celulita?" a aparut cel putin odata pe buzele oricarei femei care isi doreste sa aiba un corp atragator.

     Celulita poate sa aibă uri cauze medicale si alteori doar cauze genetice. Ca orice afecțiune pe care nu o tratam exact in momentul descoperirii ei, celulita nu dispare peste noapte. Celulita este o dispoziție proasta a grăsimii pe zonele picioarelor si a abdomenului împreuna cu o infiltrare cu apa a zonelor respective, lucru care o buretează si ii favorizează creșterea in volum. Exista 3 tipuri de celulita si fiecare dintre ele are cate 6 grade. Cu tratamentul corect putem reduce foarte mult aceste grade, astfel o celulita de gradul 5-6 poate sa ajungă la gradul 1-2 intr-un timp foarte scurt folosind tratamentul corect.

vei avea corpul mult dorit
elimina celulita
scapa de celulita

Drenaj limfatic localizat T-SHAPE

     TShape se mândrește cu tehnologie asistată de vacuum, asociată cu diverse impulsuri dinamice. Vacuumul ridică, pliază și comprimă pielea pentru a crește circulația locală a sângelui și a stimula drenajul limfatic. Datorita fluxului de sânge crescut, zona devine bine oxigenata, lucru ce facilitează activitatea fibroblastelor esențiale in generarea de noi fibre de colagen si elastina.

corp sexy si atragator

Avantajele T-SHAPE

     Tratamentul cu TShape nu presupune doar aplicarea tehnologiei laser de joasa frecventa la nivelul zonelor cu grăsime localizata. TShape presupune o multitudine de tehnologii aplicate in paralel fiecare cu efecte pe termen lung asupra zonei tratate.

     Cu T-Shape:

 • Obținem slăbire localizata prin distrugerea depozitelor de grăsime
 • Eliminam celulita (celulele mari de grăsime sunt distruse prin intermediul undelor LASER de joasa frecventa si a radiofrecvenței)
 • Efect de lifting, pielea își recapătă fermitatea

corp slab si remodelat
COMBATE
excesul de grasime
piele dinnou elastic si ferma
IMBUNATATESTE
elasticitatea pielii
corp fara celulita
ANTICELULITIC
reduce celulita

Recomandari T-SHAPE pentru combatere celulita si remodelare corporala

     Pentru cele mai bune rezultate, recomandarea noastră este sa se efectueze 12 ședințe de TShape pe o perioada de 6 săptămâni. La noi fiecare ședința de TShape este urmata imediat de o ședința de 20 de minute de drenaj limfatic. Indiferent care este obiectivul dumneavoastră, fie ca doriți sa slăbiți sau doriți sa eliminați celulita sau vreți sa redați elasticitate pielii, după 12 ședințe de TShape (efectuate regulat cate doua ședințe săptămânal) veți înregistra cele mai bune rezultate! Toate pachetele de TShape au incluse si ședințe de EMS. Combinația dintre procedurile de remodelare corporala si EMS este o metoda extraordinara cu rezultate deosebit de bune vizibile încă din a doua săptămâna de tratament.

     Pe parcursul celor 6 săptămâni de tratament veți efectua săptămânal următoarele proceduri:

 • 2 ședințe de TShape la interval de 72-96 de ore intre ele. In timpul ședinței de TShape lichefiem celulele de grăsime si determinam organismul sa genereze noi fibre de colagen si elastina. Înainte sau după fiecare ședința de TShape vom face 20 de minute de drenaj limfatic pentru a drena celule de grăsime lichefiate si a determina organismul sa le ardă
 • 1 ședința de EMS BodyTone. Prin EMS reușim sa creștem foarte mult rata metabolica, adică numărul de calorii pe care organismul nostru le arde zilnic. O ședința de EMS durează 20 de minute iar efectele ei se vad in următoarele 48-72 de ore. Ședințele de EMS produc o tonifiere foarte puternica a masei musculare, identica cu cea obținuta in urma antrenamentelor cu greutăți. Creșterea ratei metabolice a organismului va avea ca efect arderea grăsimilor pe care le lichefiem cu TShape.

vei avea corpul mult dorit
combate celulita
corp slab si remodelat

DESCOPERA TRATAMENTUL T-SHAPE

     Incepute la timp, tratamente corporale de tonifiere si remodelare te vor proteja de efecte imbatranirii

 • fara celulita
 • fara piele flasca
 • fara flancuri inestetice
 • crop conturat si pus in evidenta

      Cand spunem ca facem T-SHAPE pe 1 zona ne referim la una dintre urmatoare parti ale corpului:

 • abdomen si flancuri
 • coapse fata
 • coapse spate
 • fesieri
 • gambe
 • brate
Daca doriti coapse fata si spate atunci trebuie sa optati pentru T-SHAPE pe doua zone!

Lista de preturi pentru pachete si proceduri
Remodelare T-SHAPE

Remodelare T-SHAPE

pachete dedicate eliminarii celuliteti si slabirii cu T-SHAPE combinate cu drenaj limfatic si tonifiere prin EMS. Sedintele de EMS BodyTone incluse in pachete sunt obligatorii pentru atingerea rezultatelor dorite!

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
T-Shape 1 sedinta pentru 1 zona 370   296 lei
promo: - 20%
1 sedinta T-Shape pentru o zona
cantitate procedura
1 X T-SHAPE 1 x ZONE
1 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
T-Shape 1 sedinta pentru 2 zone 550   440 lei
promo: - 20%
1 sedinta de T-Shape pentru 2 zone
cantitate procedura
1 X T-SHAPE 2 x ZONE
1 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 1 zona 1350   810 lei
promo: - 40%
4 sedinte T-SHAPE pentru o zona
cantitate procedura
4 X T-SHAPE 1 x ZONE
4 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 2 zone 1790   1074 lei
promo: - 40%
4 sedinte T-Shape pentru doua zone
cantitate procedura
4 X T-SHAPE 2 x ZONE
4 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru1 zona 2350   1175 lei
promo: - 50%
8 sedinte de T-SHAPE pentru o zona
cantitate procedura
8 X T-SHAPE 1 x ZONE
8 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru 2 zone 3100   1550 lei
promo: - 50%
8 sedinte de T-SHAPE pentru doua zone
cantitate procedura
8 X T-SHAPE 2 x ZONE
8 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de T-SHAPE

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences