sigla SenzoFit

Tratam durerea de spate generata de tasarea vertebrelor (hernie de disc)

Cum eliminam durerea spatelui?

     Durerea de spate poate fi generata de mai multi factori:

 • Muschi sau ligament dureros
 • Umflarea sau ruptura discurilor (hernie de disc)
 • Artrita
 • Neregularitati scheletice
 • Osteoporoza
 • Supraponderabilitatea
 • Sendentarismul

     Durerea de spate poate aparea brusc datorita oricruia dintre factorii enumerati mai sus. Episoadele de durere de spate sunt principala cauza de incapacitare a persoanelor peste 18 ani.

     Patul automatizat de masaj cu role cu JAD este un dispozitiv terapeutic care imbina mai multe tehnologii.

indeparteaza durerea de spate
tratament durere spate

     Prezentare detaliata a modului de functionare a patului automatizat de masaj cu JAD.
     Acesta NU este un fotoliu de masaj! Acesta este un dispozitiv terapeutica!

     Este o solutie extraordinara chiar si pentru cei care sufera de hernii de disc in stadiu avansat cand durerea coboara pe picior cat si pentru cei in criza de sciatica sau in criza de lombago. Este cel mai perfomant sistem la nivel global si ofera o experienta terapeutica profunda. Din punct de vedere terapeutica imbina o gama foarte larga de principii:

 • Presopunctura
 • Termoterapie
 • Elongatia mecanica a coloanei vertebrale
 • Masaj

     Acesta NU este un fotoliu de masaj! Acesta este un dispozitiv terapeutica! Acest dispozitiv ne permite sa eliminam in aproape 100% din cazuri episoadele acute de durere de spate.

     Terapia pe patul cu jad nu presupune nici un fel de efort din partea clientilor. O sedinta cu acest dispozitiv dureaza 45 de minute. Este recomandat un pachet de 10-12 sedinte pentru rezultate pe termen lung. Este obligatoriu consumul a 250-400 ml de apa inainte de procedura si 250-400 ml de apa imediat dupa efetuarea procedurii.
     Singura contraindicatie pentru acest dispozitiv este sa nu existe cumva implant de tija metalica in coloana vertebrala.

De ce este important sa cobinam procedurile de elongatie cu proceduri de tonifiere (intarire) a muschilor suport ai coloanei vertebrale?

     Prin intermediul patului de masaj automatizat cu JAD obtinem elongatia coloanei, decompresarea si repozitionarea vertebrelor. Acum ar trebuie sa ne intrebam de ce coloana a ajuns in situatia in care a avut nevoie de interventie mecanica pentru eliminarea durerilor de spate. In majoritatea cazurilor Sedentarismul, Supraponderabilitatea si atrofierea muschilor spatelor sunt cauzele care genereaza aceste episoade de durere de spate.

     Stim ca majoritatea dintre dumneavoastra au un regim de viata sedentar iar activitatea de zi cu zi nu va permite sa mergeti sa faceti miscare. In acelasi timp mersul la “sala” nu este cea mai indicata forma de miscare pentru coloane. Lucrul cu greutati pune presune pe coloana vertebrala si duce in timp la tasarea vertebrelor. Exercitiile executate gresit pot afecta coloana vertebrala pe termen lung.

indeparteaza durerea de spate
dureri de spate

     Tonifierea muschilor spatelui prin EMS este cea mai sigura modalitate de eliminarea a durerilor de spate pe termen lung

Tonifierea musculaturii spatelui, un factor foarte important in eliminarea durerilor de spate!

     Cea mai sigura metoda de tonifiere a musculaturii spatelui, fara a pune nici un fel de presiune pe coloana vertebrala si pe ligamente este prin EMS Body Tone.

     EMS va permite sa inlocuiti 4 ore de antrenament clasic in sala de sport cu doar 20 de minute de antrenament prin electrostimulare. Antrenamentele EMS se fac folosind doar greutatea propriului corp, astfel evitam suprasolicitarea si uzarea articulatiilor si a discurilor intervertebrale.

     Daca musculatura spatelui este tonifiata aceasta va impedica deplasarea nenaturala a vertebrelor. Aparatură noastră funcționează pe exact același principiu ca și fizioterapia. Se folosește un curent de intensitate medie care ajunge doar la nivelul musculaturii, amplificând astfel contracțiile musculare.

CONCLUZIA:

     Procedurile de masaj + elongatie + presoterapie pe patul automatizat cu JAD reprezinta doar 50% din reteta succesului. Efectul acestor proceduri poate fi amplificat de sedintele de EMS. Dupa 10 sedinte de terapie a coloanei pe patul de masaj cu JAD sunt recomandate saptamanal cate 20 de minute de EMS pentru mentinerea tonusului muscular al muschilor spatelui. Astfel vom obtine efecte foarte bune pe termen indelungat. Odata elimanta durerea de spate, indiferent de cauzele acesteia si odata ce obtinem o musculatura tonifiata a trunchiului, episoadele acute de durere de spate nu vor mai aparea!

indeparteaza durerea de spate
durerea de spate
tratament durere de spate

     Un alt factor care influenteaza aparitia durerilor de spate este Osteoporoza.
     Osteoporoza reprezinta o problema intalnita din ce in ce mai des in societatea moderna. Osteoporoza este o afectiune care se manifesta prin reducerea masei osoase, acestea capatand un aspect poros. Oasele afectate de osteoporoza devin casante si se fractureaza mult mai usor decat un os normal.

     Antrenamentele EMS au un efect foarte bun împotriva osteoporozei, datorita unei legături strânse între activitatea fizică și densitatea osoasă. Presiunea și contractiile care apar in timpul antrenamentelor duc la mineralizarea oaselor si la cresterea rezistentei acestora.

     Combinatia dintre procedurile de terapie a coloanei pe patul de masaj cu JAD si tonifierea masei musculare prin EMS sunt solutia ideala pentru tratarea oricarui tip de durere de spate. Efectele obtine vor putea fi pastrate pe termen indelungat cu conditia ca saptamanal sa se repete o procedura de 20 de minute de EMS!

SenzoFit - terapia coloanei!

preturi pentru pachetule de servicii dedicate coloanei

Descoperiti beneficiile pachetului "Senzo HS" (Healthy Spine)

     Chiar si in stadii avansate ale diferitelor afectiuni ale coloanei, pachetul de proceduri "Senzo HS" va scapa de durerile acute de spate! Pachetul contine 10 sedinte de terapie a coloanei pe patul cu JAD + 10 sedinte de tonifiere a muschilor spatelui prin EMS

 • elimina durerile de spate
 • corecteaza postura
 • detensioneaza vertebrele
 • corecteaza cifoza, scolioza si lordoza
 • relaxeaza muschii si tendoanele din jurul coloanei
 • se recapata mobilitatea
 • elimina inflatiile musculare pe muschii din jurul coloanei
 • tonifica muschii spatelui
 • amelioreaza osteoporoza
 • echilibreaza hormonal

terapiai coloanei pe patul cu JAD + EMS, pentru un spate sanatos
PRET:
1140 969 lei / 10 sedinte
-15% reducere   
rezerva serviciul

- pentru un pachet de 10 sedinte de masaj pe patul cu JAD + 10 sedinte de tonifiere a muschilor spatelui prin EMS. Promotie valabila pana la 20-Jul-2024.

Mai multe detalii despre cum functioneaza patul de masaj automatizat cu JAD gasiti aici:

detalii pat cu JAD

Mai multe detalii despre ce este EMS gasiti aici:

detalii EMS
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences