sigla SenzoFit
scapa de barbia dubla

Tratamente de eliminare a barbiei duble si lifting facial la SenzoFit

elimina barbia dubla sau gusa

Bărbia dublă sau gușa: din ce motive apare si care sunt remediile?

     Bărbia dubla sau gușa apare atunci cand pielea din zona fetei si a gatului încep sa cada in paralel cu acumularea de țesutul adipos pe aceste zone. De acest lucru suferă din ce in ce mai multe persoane din rândul ambelor sexe. Precum celulita, aceasta manifestare poate afecta si persoanele foarte slabe, deși într-adevăr, e mai des întâlnita la persoanele cu exces de greutate. Chiar dacă nu afectează sănătatea, bărbia dublă este inestetică și prezintă o problemă pentru persoanele care se confruntă cu ea.


     Aspectul de bărbie dublă sau gușa este total inestetic si cine are de-a face cu el își dorește sa scape de acesta. Iată de ce apare bărbia dublă, cum poate fi prevenita, dar si îndepărtata.


     Bărbia dubla apare atunci când, exact sub bărbie, se formează un strat de grăsime care creează impresia ca mai exista o bărbie. In general, bărbia dubla este asociata cu kilogramele in plus si obezitatea, însă nu numai persoanele supraponderale au de-a face cu aceasta probleme estetica.

Tratament T-SHAPE
fara barbie dubla
Tratament T-SHAPE
slabire faciala localizata
Tratament T-SHAPE
lifting facial si eliminare riduri
bărbie dubla sau guşă

Principalele cauze de aparitie a bărbiei duble / gușii

     Pierderea elasticității si tonusului facial poate duce la apariția bărbiei duble. Datorita procesului natural de îmbătrânire fata fiecăruia dintre noi începe cu timpul sa își piardă din tonus, astfel pielea începe sa se lase, acest lucru contribuie la apariția bărbiei duble.


     Bărbia dubla poate sa apară si din cauza excesului de greutate. Kilogramele in plus se depun relativ uniform pe corp iar fata nu este scutita de acest proces. O dieta bogata in calorii, alimente procesate si grăsimi nesănătoase favorizează acumularea kilogramelor in plus, precum si bărbia dubla


     In același timp sunt multe persoane care deși sunt slabe suferă de apariția bărbiei duble. Acest lucru se datorează bagajului genetic. Genele joaca un rol important in dezvoltarea bărbiei duble. Persoanele care au rude de gradul 1 cu bărbie dubla au șanse mai mari sa dezvolte, la rândul lor, aceasta problema.


     Postura neadecvata a capului si a gatului poate slabi musculatura gatului si a bărbiei, contribuind la formarea bărbiei duble. Persoanele care dorm pe perne foarte înalte, care citesc stand întinse in pat ori care petrec multe ore folosind telefonul mobil sau tableta, într-o poziție inadecvata, au șanse mai mari sa dezvolte bărbia dubla.

Tratament T-SHAPE
fara barbie dubla
Tratament T-SHAPE
slabire faciala localizata
Tratament T-SHAPE
lifting facial si eliminare riduri

Cum scapi de bărbia dublă numită si gușă?

tratamente revolutionare cu laser + radiofrecventa + vacuum

     Cel mai simplu mod in care poți scapă de bărbia dubla este cu ajutorul ședințelor de slim & lifting facial. In timpul acestor ședințe acționam asupra zonei bărbiei si a gatului cu LASER, Radiofrecvența si Vacuum. Laserul distruge celulele de grăsime si astfel reușim sa subțiem stratul adipos aflat pe zona gatului si a bărbiei iar Radiofrecvența in combinație cu Vacuum favorizează producția de noi fibre de colagen si elastina care redau elasticitatea pielii si o tonifica.


     Aceste ședințe se efectuează cu dispozitivul T-SHAPE care are doua capete special dedicate tratamentelor de slăbire si tonifiere faciala. Unul din capete înglobează 3 tehnologii:


 • LASER
 • Radiofrecvența
 • Vacuum

     Ca sa scăpați de bărbia dublă trebuie in primul rând sa reducem țesutul adipos existent pe zona gatului. După ce reușim sa reducem cantitatea de grăsime de pe gat si barba trebuie sa acționam pentru a reda elasticitatea pielii. In procesul de eliminare al bărbiei duble terapia cu T-SHAPE este decisiva pentru ca: Laser acționează asupra celular de grăsime.

aspect tanar si radiant
elimina barbia dubla
Tratament T-SHAPE
fara barbie dubla
Tratament T-SHAPE
slabire faciala localizata
Tratament T-SHAPE
lifting facial si eliminare riduri
lifting facial

Masajul facial combinat cu T-SHAPE are rezultate foarte bune si te scapă de bărbia dubla / gușa.

     După fiecare ședința de slim & tone facial este aproape obligatoriu efectuarea unui masaj facial timp de 10 de minute. Celulele de grăsime distruse cu ajutorul undei LASER emise de T-SHAPE rămân localizate pe zona bărbiei si a gatului si daca aceste nu vor fi drenate din zona respectiva in 48-72 de ore de efectuarea procedurii vor începe sa fie înglobate in celulele de grăsime ramase pe zona respectiva si astfel efectul T-SHAPE va fi mult diminuat.


     Masa celulara amorfa rezultata in urma ședinței cu T-SHAPE nu poate fi eliminata decât cu ajutorul sistemului limfatic. Din acest motiv masajul facial este foarte important, el realizând un drenaj al zonei tratate. In același timp masajul ajuta la recăpătarea elasticității pielii.

Tratament T-SHAPE
fara barbie dubla
Tratament T-SHAPE
fara riduri pe gat
Tratament T-SHAPE
lifting facial si eliminare riduri

Lifting facial cu T-SHAPE

     Pentru ca procesul de eliminare al bărbiei duble / gușii sa fie complet este necesar sa realizam si ședințe de lifting facial. Ședințele de lifting au rolul de ridicare si tonifiere al obrajilor lucru care favorizează întinderea țesuturilor aflate pe zona gatului si a bărbiei. Astfel pielea care atârna sub barba va fi întinsa. Lifting facial se efectuează tot cu T-SHAPE dar cu un al doilea cap special dedicat acestei proceduri. Liftingul facial are ca rezultat diminuarea vizibila a pliurilor nazo-labiale si remodelează conturul facial.


     Concluzie: Cum scapi de bărbia dubla / gușa.
Trebuiesc efectuate:


 • 6-12 ședințe de T-SHAPE pentru reducerea țesutului adipos de pe zona gatului. Numărul de ședințe variază in funcție de cat de tare este dezvoltata bărbia dubla
 • 6-12 ședințe de masaj facial

     Daca iți dorești sa scapi de complexul bărbiei duble si sa iți recapeți frumusețea naturala cu ajutorul procedurilor non-invazive care iți oferă rezultate rapide, fără durere si timp de recuperare, te așteptam in SenzoFit pentru a afla de la specialiștii noștri care este cea mai buna soluție pentru tine.

aspect tanar si radiant

Care sunt preturile pentru tratamentele de lifting facial si eliminare a bărbiei duble numită si guşă

scapa de bărbia dublă si capătă un aspect mult intinerit

scapa de barbia dubla sau gusa

Scapă de bărbia dublă si dă fetei tale un aspect intinerit cu T-SHAPE FACIAL

     Incepute la timp, tratamentele faciale te vor proteja de efecte imbatranirii

 • Elimina celulel de grasime de pe gat si de sub barba
 • Reda elasticitatea pielii de pe gat si barba
 • Ridica obrajii si intinde pielea de sub barba
 • Elimina ridurile fine
 • Estompeaza pliurile nazo-labiale
 • Favorizeaza productia de colagen si elastina
 • Scapi de bărbia dublă

T-SHAPE FACIAL te scapă de bărbia dublă!
PRET:
450 319 lei / sedinta
-29% reducere   
rezerva serviciul

2700 1485 lei / 6 sedinte
-45% reducere   
rezerva serviciul

- pentru un tratament complet cu T-SHAPE FACIAL care dureaza circa 60 de minute. Promotie valabila pana la 30-May-2024.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZsuna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences