sigla SenzoFit
lifting facial

Face Tone este cel mai avansat dispozitiv de lifting facial. Elimină bărbia dublă, elimină cearcănele, ridică și reconturează fața.

Ce este dispozitivul Face Tone Essential?

Face Tone este primul dispozitiv care acționează asupra masei musculare faciale, induce tonifierea acesteia și declanșează procesul natural de reconstrucție. Ultima inovație în materie de proceduri de remodelare și lifting facial este prezentă în centrul nostru și ajută la obținerea unor rezultate foarte bune pentru cei care își doresc să capete un aspect întinerit.

      Odată atinsă și depășita vârsta de 30 de ani, fiecare dintre noi începe să piardă între 4% până la 8% din masa musculară la fiecare 10 ani pe care îi trăim. La femei, pierdea masei musculare este mai accentuată decât la bărbați, datorită modificării statusului hormonal odată cu intrarea le menopauză. Astfel, la fiecare 10 ani, femeile pierd aproape 8% din masa musculară a întregului corp, inclusiv pe zona feței. Dacă în cazul musculaturii corporale putem să folosim diferite programe de antrenament pentru a determina corpul să regenereze și să tonifice masa musculară, în cazul musculaturii faciale nu există această opțiune.

      Nu există exerciții pe care să le putem face pentru a tonifia și regenera musculatura facială, asta pentru că majoritatea mușchilor faciali sunt mușchi scheletici, care se atașează de piele și nu de oase.

      Pierderea masei musculare faciale determină în timp apariția aspectului de față căzută, sub formă de pară sau fălcuțe de buldog, cum mai este cunoscută fizionomia tipică persoanelor care sunt afectate de această problemă.

      Singura modalitate de a determina tonifierea muschilor faciali este de a putea intr-un fel sa-i supunem la un efort fizic controlat.

      Fix acest lucru îl face Face Tone Essential. Cu ajutorul celor 7 tipuri de aplicatoare, putem să antrenăm mușchii feței și aceștia își recapătă tonusul, mai mult chiar, organismul intră într-un proces de reconstrucție musculară și crește densitatea musculaturii faciale, redându-vă fizionomia pe care o aveați înainte de vârsta de 30 de ani.

lifting facial noninvaziv
lifting facial
cum sa slabesti

Câte ședințe de Face Tone trebuie să fac pentru a vedea rezultate?

Rezultatele tratamentului încep să se vadă după prima ședință dar, conform specificațiilor producatorului, sunt necesare 8 ședințe în prima luna efectuate câte două pe săptămână, după care urmează 4 ședinte în luna următoare efectuate cate o ședință pe săptămână, iar apoi sunt necesare câte două ședințe lunar efectuate câte una la două săptămâni, pentru întreținere.

Ce trebuie să înțelegeți de la început este faptul că procedurile Face Tone refac volumul feței, dar procesul natural de îmbătrânire nu poate fi oprit și, din acest motiv, după obținerea rezultatelor dorite este nevoie o dată la 2 săptămâni de câte o ședinte de menținere. După ce fața dumneavoastră își va recăpăta tonusul, ședințele de întreținere sunt importante pentru menținerea rezultatelor.

Pentru ce probleme este recomandat Face Tone?

     Această procedură este recomandată în cazul în care se dorește: conturarea zonei maxilarului, eliminarea bărbiei duble, ridicare obrajilor, ridicarea si netezirea frunții, eliminarea cearcănelor, reducerea șanțurilor nazolabiale, estomparea ridurilor de expresie. Deasemenea, începute din timp, dupa vârsta de 30 de ani încetinește puternic îmbătrânirea feței.

     Face Tone se recomandă ca procedură de sine stătătoarea doar în cazul persoanelor a căror singură problemă este laxitatea musculaturii faciale sau în cazul persoanelor care își doresc să înceapă din timp pentru a preveni această problemă. După cum bine știm, înaintarea în vârstă vine la pachet cu apariția ridurilor de expresie și, în unele cazuri cu aspectul de bărbie dublă pe care toți îl urâm atât de mult. Din acest motiv, primele 6 ședințe de Face Tone se recomandă să se facă în combinație cu proceduri pe T-Shape facial, Typhoon facial sau DuoLift Facial. Este necesar să aplicăm un protocol complex ce acționează pe mai multe direcții pentru a intensifica rezultatele finale ale acestei proceduri. Există pachete de start care coțin 6 ședințe de Face Tone combinate cu 6 ședințe de T-shape, Typhoon sau Duolift. Dupa achiziționarea pachetului de start, se achizitioneaza un pachet cu 4 ședințe de stabilizare a rezultatelor. Iar apoi avem pachete de 2 ședințe lunare pentru menținere. Am gandit și testat aceste protocoale de lucru și știm că doar această combinație este cea care vă oferă dumneavoastră cele mai bune rezultate finale.

Cât durează o procedură?

     O procedură de Face Tone durează în medie 20 de minute. Studiile clinice au arătat că 20 de minute de stimulare musculară în paralel cu radiofrecvență este intervalul de timp după care corpul reactioneaza cel mai bine si declansează procesul de regenerare celulară atat pe partea de musculatură, cât și pe partea de fibre de colagen și elastină.

Cum se obține liftingul facial?

     Stimularea mușchilor feței are două efecte:

  • creșterea în volum a musculaturii
  • tonifierea musculaturii
Musculatura tonifiată este cea care menține forma feței. Cresterea in volum a musculaturii faciale este cea care volumizează fața. Stimularea celulelor cutanate și subcutanate cu ajutorul RadioFrecventei are ca efect generarea de noi fibre de colagen și elastină, cât și regenerarea fibrelor deja existente. Astfel, cu o alimentație corespunzatoare, corpul va întra într-un proces de refacere.

Prin ce se deosebesc procedurile de Face Tone față de celalalte proceduri existente pe piață?

  • Face Tone este singurul dispozitiv care acționează asupra musculaturii feței prin intermediul tehnologiei HIFES în paralel cu stimularea sistemului natural cu ajutorul RadioFrecventei.
  • Este singurul dispozitiv cu rezultate vizibile inclusiv asupra cearcănelor. Beneficiază de aplicatori adaptați anatomic după forma ochilor si care actionează pe zona perioculară. Aceasta zonă este una dintre cele mai importante din punct de vedere estetic, iar Face Tone poate să acționeze asupra ei.
  • Combinat cu proceduri de EMS corporal ajută la echilibrarea întregului organism.

Avantajele liftingului facial cu Face Tone

Procedurile de Face Tone începute după vârsta de 30 de ani sunt cele care stopează pierdea masei musculare în zona feței. Efectuate o dată la două săptămâni, aceste proceduri sunt cele care vă vor menține aspectul tânăr până la o vârstă mult mai înaintată. Face Tone este o procedură non-invazivă care oferă tonus facial fără ace și fără timp de recuperare. Prin utilizarea energiei de radiofrecvență, Face Tone stimulează producția de colagen și elastină, asigurând o piele mai fermă și mai radiantă. Stimularea musculară tonifică și redefinește contururu facial. Lipsa de volum a feței este cea care dă aspectul de fizionomie îmbătrânită.

Pot face Face Tone dacă am implanturi dentare?

Răspunsul general este Da, ar trebui să nu fie nici o problemă, deoarece RF sincronizat (Sync RF) reprezintă o încălzire superficială a pielii și HIFES vizează mușchii și nu ajunge atât de profund încât să afecteze implanturile.

Care sunt contraindicațiile?

Nu se aplică peste tatuaje sau piercinguri, peste alte forme de implant metalic (exceptie fac implanturile dentare care sunt profunde si nu le afectează), peste acnee activă, peste arsuri sau alte forme de leziuni cutanate.

Rezultate Face Tone
fara barbie dubla
Rezultate Face Tone
slăbire facială localizată
Rezultate Face Tone
remodelare facială, aspect întinerit

De ce sa alegi Face Tone?

Face Tone - motivele pentru care această tehnologie surclaseaza celelalte tehnologii existente pe piata

      Face Tone este un tratament foarte eficient pentru conturarea și tonifierea feței care funcționează perfect! Este unul dintre puținele tratamente anti-îmbătrânire pentru față și gât care netezește și ridică obrajii căzuți, fruntea lăsată, reconturează zona bărbiei și a maxilarului. Studiile clinice arată că Face Tone ajută mult și la reducerea ridurilor.

      Dacă vă este teamă de ace, atunci Face Tone este soluția de combatere a efectelor înaintării în vârstă!

      Studiile clinice au demonstrat că după 8 ședinte de tratament cu Face Tone, s-au inregistrat în medie:

37%
reducerea ridurilor
23%
efect de lifting
30%
creșterea tonusului muscular

      Orice recomandare de procedură cosmetică la Senzofit se face pe baza unei analize faciale computerizate. Dacă doriți să știti ce se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea să veniți la noi să efectuăm împreună o analiză. Această analiză este gratuită dacă se achiziționează ulterior o procedură de la noi. Deasemenea, datorită analizatorului nostru de ultimă generație vom efectua un set de poze inițiale. În cazul pachetelor de proceduri, la sfârșitul pachetului de proceduri vom face din nou analiza (tot gratuit), vom efectua un nou set de poze și dumneavoastră veți putea să vedeți rezultatele prin comparație înaite și după.

lifting facial noninvaziv
lifting facial
Lista de preturi pentru pachete si proceduri
Tonifiere si lifting facial cu Face Tone

Tonifiere si lifting facial cu Face Tone

Pachete de proceduri Face Tone dedicate tonifierii musculare faciale, liftingului, eliminarii barbiei duble, combaterii cearcanelor si redarea unui aspect intinerit

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Face Tone - pachet mentinere 720   518 lei
promo: - 28%
2 sedinte de Face Tone dedicate mentinerii rezultatelor
Card image cap
cantitate procedura
2 X FaceTone
.
Face Tone - pachet stabilizare rezultate 1560   998 lei
promo: - 36%
4 sedinte de Face Tone pentru stabilizarea rezultatelor
Card image cap
cantitate procedura
4 X FaceTone
.
Pachet Face Tone - Start antiaging 4800   2832 lei
promo: - 41%
6 sedinte de Face Tone combinate cu Duolift
Card image cap
cantitate procedura
6 X FaceTone
6 X Tratament lifting & anti-aging
( vezi detalii )
.
Pachet Face Tone - Start reshaping 4800   2832 lei
promo: - 41%
6 sedinte de Face Tone cu reshaping pe Typhoone
Card image cap
cantitate procedura
6 X FaceTone
6 X Lifting Facial
( vezi detalii )
.
Pachet Face Tone - Start eliminare barbie dubla 5040   2973 lei
promo: - 41%
6 sedinte de Face Tone Combinate cu proceduri de TShape
Card image cap
cantitate procedura
6 X FaceTone
6 X Eliminare barbie dubla
( vezi detalii )
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de Face Tone

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences