sigla SenzoFit
Oxygeneo

HydraPure Oxygeneo este un tratament complex dedicat exfolierii, hidratării și oxigenării faciale.

Ce este dispozitivul HydraPure Oxygeneo ?

HydraPure OxyGeneo este un dispozitiv dedicat tratamentelor faciale care combină exfolierea, infuzia de nutrienți și oxigenarea, pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii. Acesta este conceput pentru a oferi beneficii multiple, inclusiv îmbunătățirea texturii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și creșterea strălucirii. Iată câteva detalii esențiale despre tratamentul Oxygeneo:

Exfolierea: Primul pas al tratamentului Oxygeneo implică o exfoliere delicată a stratului superior al pielii, prin hidradermabraziune. Aceasta ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, pregătind pielea pentru etapele următoare.

Infuzia de nutrienți: După exfoliere, pielea este tratată cu un ser special conceput, bogat în nutrienți, vitamine și antioxidanți. Aceast ser este personalizat în funcție de tipul și nevoile specifice ale pielii, având ca scop tratarea problemelor specifice, cum ar fi deshidratarea, hiperpigmentarea sau îmbătrânirea pielii.

Oxigenare prin aplicarea capsulei specifice: implică un proces de oxigenare care se produce de la interior spre exterior. Aceasta se realizează prin atragerea oxigenului din interiorul corpului către suprafața pielii. Se folosește un efect numit "efectul Bohr", în care dioxidul de carbon este eliberat pe suprafața pielii, stimulând astfel eliberarea de oxigen de către corp în zona tratată. Oxigenul îmbunătățește circulația și crește metabolismul celulelor pielii, facilitând o mai bună absorbție a serurilor nutritive.

lifting facial noninvaziv
Hydrapure oxygeneo
tratament Oxygeneo

Infuzia de nutrienti cu ajutorul oxigenului hiperbaric: oxigen pur (aproape 100%) este administrat direct pe piele folosind un dispozitiv special, cum ar fi o mască sau un pistol cu aer. Presiunea mai mare decât cea atmosferică ajută la îmbunătățirea absorbției oxigenului de către celulele pielii. Presiunea crescută poate îmbunătăți circulația sângelui și poate stimula producția de colagen, ajutând la repararea și regenerarea celulelor pielii. tratamentul este combinat cu infuzia de seruri nutritive, care pot include antioxidanți, vitamine sau acizi hialuronici, pentru a maximiza beneficiile oxigenării. Sub presiune, aceste nutrienți sunt mai eficient absorbiți de piele.

La final se aplică ultrasunete pentru stimularea producției de colagen, îmbunătățirea circulației sângelui, intensificarea absorbției produselor, efect antiinflamator si de vindecare. Vibrațiile generate de ultrasunete îmbunătesc circulația sângelui și limfei în zona tratată. Acest lucru ajută la eliminarea toxinelor și la oxigenarea și nutriția optimă a celulelor pielii.

Cui ii sunt recomandate tratamentel faciale cu Hydra Pure Oxygeneo?

     Tratamentele Oxygeneo sunt recomandate persoanelor care doresc să îmbunătățească aspectul general al pielii lor, fără a recurge la proceduri invazive. Este potrivit pentru o gamă largă de tipuri și condiții ale pielii, dar este deosebit de benefic pentru persoanele care se confruntă cu următoarele probleme:

Piele ternă și lipsită de strălucire: Oxygeneo poate ajuta la revitalizarea și adăugarea de strălucire pielii prin stimularea circulației și oxigenării.

Textură neregulată a pielii: Exfolierea delicată îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai netedă și mai moale.

Porii măriți și congestionarea pielii: Procesul de curățare profundă poate ajuta la reducerea aspectului porilor măriți și la curățarea impurităților.

Semne de îmbătrânire: Tratamentul poate reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor prin promovarea producției de colagen și elastină.

Hiperpigmentare și pete solare: Serurile utilizate în tratament pot conține ingrediente care vizează reducerea hiperpigmentării și uniformizarea tonului pielii.

Piele deshidratată: Infuzia de seruri hidratante poate ajuta la îmbunătățirea nivelurilor de hidratare ale pielii.

Persoanele care caută o alternativă non-invazivă la procedurile chirurgicale: Oxygeneo oferă beneficii de îmbunătățire a pielii fără necesitatea timpului de recuperare asociat procedurilor mai invazive.

Deși Oxygeneo este adecvat pentru majoritatea tipurilor de piele, persoanelor cu anumite afecțiuni cutanate, cum ar fi eczemă activă, psoriazisul în zonele tratate, sau acnee severă li se va recomanda doar tratamentele cu Oxygen hiperbaric si capsula Astrodome. Dar aceasta recomandare o putem o facem doar pe baza analizei faciale computerizate pe care o efectuam la fiecare client nou care ne solicita un tratament facial.

De cate tratamente cu Hydra Pure Oxygen este nevoie?

     Numărul de tratamente Oxygeneo necesare variază în funcție de obiectivele individuale de îngrijire a pielii, de condiția inițială a pielii, și de modul în care pielea răspunde la tratament. În general, pentru a obține cele mai bune rezultate, sunt recomandate mai multe sesiuni, dar aici sunt câteva orientări generale:

     Pentru Îmbunătățiri Vizibile Inițiale: Multe persoane observă o îmbunătățire a strălucirii și a texturii pielii chiar după prima sesiune. Cu toate acestea, pentru rezultate mai semnificative și de lungă durată, pot fi necesare mai multe tratamente.

     Regim Recomandat: Este frecvent recomandat un curs de 3-6 tratamente, efectuate 1-2 pe săptămână. Această frecvență ajută la maximizarea stimulării celulare și a producției de colagen pentru îmbunătățiri pe termen lung ale calității pielii.

     Întreținere: După finalizarea seriei inițiale de tratamente, mulți specialiști recomandă sesiuni de întreținere o dată pe lună sau la fiecare câteva luni, pentru a menține rezultatele obținute.

     Personalizarea Tratamentului: Este important să discuți cu un specialist în îngrijirea pielii care poate evalua starea și nevoile specifice ale pielii tale pentru a personaliza un regim de tratament. Unii oameni pot avea nevoie de mai puține tratamente, în timp ce alții pot beneficia de un plan mai extins, în funcție de obiectivele specifice și de răspunsul pielii la tratament.

     Reține că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, de vârstă, de stilul de viață și de alți factori. Consultarea cu un profesionist calificat este cea mai bună cale de a determina cât de multe tratamente Oxygeneo sunt necesare pentru a atinge obiectivele dorite în îngrijirea pielii.

Hydrapure oxygeneo

Beneficiile tratamentului cu Hydra Pure Oxygeneo

Beneficiile tratamentului Oxygeneo includ:

  • Îmbunătățirea texturii și tonului pielii
  • Reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine
  • Îmbunătățirea fermității și elasticității pielii
  • Luminarea pielii și reducerea petelor hiperpigmentate
  • Hidratarea și revitalizarea pielii


Tratamentul este considerat sigur pentru majoritatea tipurilor de piele și nu necesită timp de recuperare, făcându-l o opțiune populară pentru îmbunătățirea aspectului pielii fără intervenții chirurgicale sau recuperare prelungită. Cu toate acestea, la Senzofit avem cel mai puternic aliat in identificarea tratamentelor recomandate fiecarui client. Este vorba despre analizatorul facial computerizat Observ 520x. Cand veniti prima data la noi pentru efectuarea unui tratament facial, noi facem mai intai o analiza faciala si abia dupa analiza faciala recomandam cel mai bun tratament pentru nevoile tenului dumneavoastra.

Rezultate Hydrapure Oxygeneo
față luminoasă și curată
Rezultate Hydrapure Oxygeneo
față luminoasă și curată
Rezultate Hydrapure Oxygeneo
față luminoasă și curată

      Există două tipuri de tratamente cu Oxygeneo: tratament de baza cu capsulă și tratament cu capsulă și ultrasunete. Tratamentul cu ultrasunete și capsulă este un tratament mai complex care implică mai multe proceduri și mai multe tehnologii. Fiecare din cei 5 pași ai tratamentului durează între 10 până la 15 de minute în funcție de dimensiunile feței dumneavoastră. Deasemenea prima etapă de curățare poate dura mai mult sau mai puțin în funcție de cât de încărcat este tenul.

Lista de prețuri pentru pachete și proceduri
Tratamente de curatare, hidratare si oxigenare

Tratamente de curatare, hidratare si oxigenare

tratamente cu oxigen hiperbaric si produse Oxygen ceuticals

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Curatare, hidratare si oxigenare cu Oxygeneo 450   346 lei
promo: - 23%
curatare, hidratare si oxigenare cu Oxygeneo
Card image cap
cantitate procedura
1 X Curatare si oxygenare cu Oxygeneo
.
Oxygeneo si Ultrasunete 540   378 lei
promo: - 30%
curatare, hidratare, oxygenare, Oxygeneo, ultrasunete
Card image cap
cantitate procedura
1 X Curatare si oxygenare cu Oxygeneo + Ultrasunete
.
Curatare, hidratare si oxigenare cu Oxygeneo x6 2700   1890 lei
promo: - 30%
Curatare, hidratare si oxigenare cu Oxygeneo
Card image cap
cantitate procedura
6 X Curatare si oxygenare cu Oxygeneo
.
Pachet x6 - Oxygeneo si Ultrasunete 3240   2170 lei
promo: - 33%
Oxygeneo si Ultrasunete pachet 6 sedinte
Card image cap
cantitate procedura
6 X Curatare si oxygenare cu Oxygeneo + Ultrasunete
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de Face Tone

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences