sigla SenzoFit
slabeste si combate celulita

Pachete de remodelare coporala, slabire generaliazata sau localizata, combatere celulita, tonifiere si activare metabolism.

De ce sa apelezi la serviciile SenzoFit?

programele SenzoFit sunt un cumul de proceduri pe diferite dispozitive cu o actiune complexa asupra intregului organism

In functie de nevoia fiecareia dintre dumneavoastra avem pachete personalizate. Fiecare dintre aceste pachete contin un cumul de proceduri ce trebuiesc efectuate la intervale de timp bine stabilite. La SenzoFit avem posibilitatea sa lucram intreg oranismul. Procedurile noastre nu actioneaza doar pe celulele de grasime sau doar pe masa musculara, pachetele noastre de proceduri lucreaza de la suprafata pielii pana la nivelul profund al masei musculare, actioneaza asupra sistemului limfatic pe care il dreneaza si cel mai important, activeaza metabolismul aerob prin modificarea functiilor hipotalamusului, astfel incat rezultatele obtinute la noi sa dureze pe o perioada de timp indelungata, ba mai mult, chiar sa se imbunatateasca in timp. Deasemenea, dupa efectuarea unor pachete complexe de remodelare corporala sau slabire este recomandat sa nu va opriti brusc si sa continuati cu pachete dedicate intretinerii rezultatelor obtinute la noi.


combate si elimina celulita
cum sa scapi de celulita

Pachete de combatere si eliminare a celulitei sau lifting picioare si fese

aparatura SenzoFit combate cu succes celulita pana la grasul 4 si reda aspectul tanar al coapselor si feselor

combate celulita combate celulitate
remodelare corporala lifting coapse si fesieri

Celulita apare in special la doamne pentru ca pielea acestora este mai fina decat pielea barbatilor. Celulita se declanseaza in special pe zona din spate a coapselor si abdomen. Celulita apare atunci cand fibrele de colagen si elastina de la nivelul pielii isi pierd elasticitatea si nu mai poti tine celulele de grasime strans legate intre ele. Celulita nu se elimina prin cura de slabire sau mers la sala. Pentru eliminarea sau combaterea celulitei avem nevoie de proceduri care sa elasticizeze fibrele de colagen, sa reduca in dimensiune celule de grasime, sa distruga si sa dreneze tesuturile fibrozate, ba mai mult sa determine organismul sa produca noi fibre de colagen si elastina. In acelasi timp trebuie sa lucram si pe fermitatea pielii. Daca celulitata a aparut in urma unei curei de slabire, atunci inseamna ca avem deaface si cu o piele flasca care si-a pierdut elasticitatea. Masa musculara de sub stratul adipos trebuie si ea usor stimulata si tonifiata, pentru a obtine si o reglare hormonala a organismului.

Cel mai recomandat cumul de proceduri pentru combaterea si eliminarea celulitei este format din proceduri T-Shape in combinatie cu drenaj limfatic si tonifie musculara prin EMS. T-Shape ca si tehnologii inglobeaza radiofrecventa, vacuum, role mecanice si LASER care distrug celule de grasime ce stau la baza aspectului de coaja de portocala si elasticizeaza pielea. Procedurile EMS de drenaj metabolic si tonifiere musculara au rolul de a drena celulele de grasime distruse, cresc rata metabolica a organismului si duc la o echilibrare hormonala a acestuia.


combatere celulita

Pachete pentru combaterea si eliminarea celulitei de gradele 1-2

PRET:

Pachet eliminare celulita stadiu incipient: 4 sedinte Typhoon Slim pentru o zona + EMS 4 sedinte Drenaj & Tone
990 594 lei
-40% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet eliminare celulita stadiu incipient: 4 sedinte Typhoon Slim pentru doua zone + EMS 4 sedinte Drenaj & Tone
1610 966 lei
-40% reducere   
rezerva serviciul detalii

- Promotie valabila pana la 21-Apr-2024.

Pachete pentru combaterea si eliminare celulitei gradele 3-4

PRET:

Pachet eliminare celulita stadiu avansat: 4 sedinte T-SHAPE pentru o zona impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte de BodyTone.
1350 810 lei
-40% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet eliminare celulita stadiu avansat: 4 sedinte T-SHAPE pentru 2 zone impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte Bodytone.
1790 1074 lei
-40% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet eliminare celulita stadiu avansat: 8 sedinte T-SHAPE pentru o zona impreuna cu 8 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte de BodyTone.
2350 1175 lei
-50% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet eliminare celulita stadiu avansat: 8 sedinte T-SHAPE pentru 2 zone impreuna cu 8 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte Bodytone.
3100 1550 lei
-50% reducere   
rezerva serviciul detalii


- Promotie valabila pana la 21-Apr-2024.

combatere celulita

Pachete de remodelare corporala, slabire localizata sau generalizata

aparatura SenzoFit combate cu succes depozitele de grasime fibrozate, arde stratul adipos si activeaza metabolismul aerob

slabire localizata slabeste localizat si elimina grasimea fibrozata
slabire generala slabire generalizata si activarea metabolismului aerob

     Sa slabesti este cel mai complex si mai greu exercitiu de vointa pe care puteai sa-l faci pana la aparitia noi tehnologii dedicate slabirii localizate sau generalizate. Societatea moderna dominata de sedentarism si alimentatie bogata in calorii ne-a adus in situatia in care 1 din 2 oameni este supraponderal si 1 din 10 este obez. Slabirea rapida si fara infometarea este visul oricarei persoane care macar odata a incercat sa tina cura de slabire si a vazut ca rezultatele nu sunt nici pe departe cele scontatea. Reducerea stratului adipos nu se face prin infometare si nici prin exercitii fizice extenuante. Avem nevoie de tehnologii care sa sparga celula de grasime, ulterior sa determine organismul sa consume aceste celule de grasime sparte si in final sa activeze metabolismul si sa creasca rata metabolica pentru ca efectul obtinut sa fie pe termen cat mai lung. In aceasta directie avem pachete dedicate slabirii rapide si sigure, personalizate in functiile de nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.


cum sa scapi de grasimea localizata

     Pachete de remodelare corporala sau slabire localizata, in cazul in care nu trebuie sa scadem prea mult numarul de kilograme insa exista zone pe corp cu grasime fibrozata pe care nu reusim sa o eliminam (ex: flancuri, colacei pe burta, gambe prea groase, coapse, fese sau brate). Corpul se va strange rezultatele se vor vedea In centimetri, la dimensiunea hainelor sai mai putin in kilograme.

PRET:

Pachet slabire localizata si tonifiere 4 sedinte pentru o zona T-SHAPE 2.0 impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte de BodyTone.
1550 992 lei
-36% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire localizata si tonifiere 4 sedinte T-SHAPE 2.0 pentru 2 zone impreuna cu 4 sedinte de drenaj prin EMS si 4 sedinte Bodytone.
2250 1417 lei
-37% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire localizata si tonifiere 8 sedinte T-SHAPE 2.0 pentru o zona impreuna cu 8 sedinte de drenaj prin EMS si 8 sedinte de BodyTone.
3250 1625 lei
-50% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire localizata si tonifiere 8 sedinte T-SHAPE 2.0 pentru 2 zone impreuna cu 8 sedinte de drenaj prin EMS si 8 sedinte Bodytone.
4500 1980 lei
-56% reducere   
rezerva serviciul detalii


- Promotie valabila pana la 21-Apr-2024.

     Pachete de slabire generalizata, in cazul in care numarul de kilograme de care dorim sa scapam este mai mare. Aceste pachete lucreaza atat pe tesutul adipos cat si pe metabolismul aerobic prin activarea acestuia. Trebuie inteles de la inceput ca in functie de rezultatul final pe care doriti sa-l obitneti numarul de pachete necesar poate variaza de la 1 pana la 3 pachete.

PRET:

Pachet slabire generala si activare metabolism aerob. Pachet cu 20 de sedinte pentru 7 saptamani + Kit de activare a metabolismului
3000 1770 lei
-41% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire generala si activare metabolism aerob. InfraTShape cu 4 sedinte de T-SHAPE 2.0 pe 1 zona si 12 sedinte de InfraBaldan.
2060 1133 lei
-45% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire generala si activare metabolism aerob. InfraTShape cu 4 sedinte de T-SHAPE 2.0 pe 2 zon3 si 12 sedinte de InfraBaldan.
2660 1463 lei
-45% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire generala si activare metabolism aerob. InfraTShape cu 8 sedinte de T-SHAPE 2.0 pe 1 zona si 12 sedinte de InfraBaldan.
3560 1780 lei
-50% reducere   
rezerva serviciul detalii


Pachet slabire generala si activare metabolism aerob. InfraTShape cu 8 sedinte de T-SHAPE 2.0 pe 2 zone si 12 sedinte de InfraBaldan.
4760 2380 lei
-50% reducere   
rezerva serviciul detalii

- Promotie valabila pana la 21-Apr-2024.

cum sa scapi de grasimea localizata
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

incearca o sedinta de T-SHAPE

simplu, rapid, sigur
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences