sigla SenzoFit

Tratamente faciale anti-acnee, lifting, eliminare barbie dubla


     La SenzoFit puteti beneficia de intreaga gama de tratamente faciale existente pe piata. La noi gasiti toate tehnologiile de ultima generatie dedicate liftingului facial, eliminarii ridurilor, eliminarii barbiei duble, augmentarii buzelor si liftingului cu acid hialuronic. SenzoFit va pune la dispozitie intreaga gama de proceduri de curatare profunda cu hidradermabraziune si spatula vibrationala cu ultrasunete impreuna cu proceduri de radiofrecventa pentru regenerarea fibrelor de colagen si proceduri cu ultrasunete secventiale. Facem procedurile cu oxigen hiperbaric ASTRODOME care impreuna cu produsele de la OxigenCeuticals au rezultate deosebite pe 3 directii diferite: anti-aging, anti-acneeic, calmare iritatii si detox. Deasemenea avem dispozitivul T-SHAPE care in combinatie cu produse cosmetice specifice are rezultate deosebite in eliminarea bărbiei duble si a liftingului facial.

anti-aging & remodelare faciala & lifting facial & curatare & rejuvenare
CATALOGUL TRATAMENTELOR FACIALE DISPONIBILE LA SENZOFIT:
Tratament DUOLIFT
anti-aging & eliminare riduri
Tratament Typhoon Lifting
lifting facial
ASTRODOME FACIAL
oxigenare, iluminare si intinerire
Hialuron Pen
augmentare buze, eliminare riduri
Curăţarea si regenerarea tenului cu hidradermabraziune
curatare profunda, iluminare si regenerare
Tratament T-SHAPE
eliminare bărbie dublă si lifting facial
Mezoterapie dermapen
tratament profund invaziv de regenerare faciala

     Cu ajutorul consultantilor nostri puteti stabili pachetul de proceduri necesar fiecarei probleme. Primul pas in rezolvarea problemelor dumneavoastra este sa faceti o consultatie GRATUITA la unul dintre specialistii nostri. De ce?
     Incercam sa fim cat mai transparenti fata de clientii si din acest motiv nu promitem sa va vindem solutii miraculoase. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca nu exista aparatul sau dispozitivul ideal care sa faca minuni din tenul dumneavoastra. Fiecare dispozitiv pe care il avem la SenzoFit rezolva intr-o anumita proportie o problema, astfel pentru rezultatele la care visati dumneavoastra trebuie deobicei sa apelam la un cumul de proceduri pe care sa le grupam si sa le repetam la anumite intervale de timp. Astfel, acest dispozitiv dermapen, poate fi folosit si singur impreuna cu produsele recomandate, insa da il cuplam cu procedurile pe DuoLift sau Typhoon si acestea le mai combinam si cu procedurile pe Astrodome rezultatele vor fi intr-adevar spectaculoase la final. Dar sunt cazuri in care DuoLift sau Typhoon este contraindicat si atunci il cuplam doar cu tratamente de oxigenare. Acesta este motivul pentru care la SenzoFit avem o gama atat de larga de aparatura dedicata tratamentelor faciale.

;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:30 - 21:00
Sâmbătă:
09:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0736.236.664
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Tudor Vladimirescu 38 - 700305
localizare SenzoFit

Copyright SenzoFit 2021suna la SenzoFit
Contact SenzoFit