sigla SenzoFit
remodelare corporala

Remodelare corporala, slabire si combatere celulita

Care sunt diferentele dintre T-SHAPE si TYPHOON?

ultima generatie de dispozitive dedicate slabirii rapide si eliminarii celulitei

     La SenzoFit găsiți cea mai completa gama de aparate dedicate remodelării corporale si eliminării celulitei. Pentru procedurile de slăbire rapida si eliminare a celulitei avem doua dispozitive diferite: Typhoon si T-Shape.

remodelare corporala
slabire localizata
2 combinatii de tehnologii: o singura combinatie de tehnologii pentru orice problema:
Typhoon Slim
detalii Typhoon Slim
T-SHAPE 1.0
detalii T-SHAPE 1.0
Typhoon UltraS+
detalii Typhoon UltraS+
T-SHAPE 2.0
detalii T-SHAPE 2.0

Pe scurt despre Typhoon

cum slabim si cum eliminam celulita cu Typhoon

     Dispozitivul Typhoon are doua tipuri de proceduri care se pot aplica in procesul de slăbire si remodelare. Prima procedura este Typhoon slim care reprezintă o combinație dintre tehnologiile Infraroșu + Radiofrecvența + Vacuum + Role mecanice.


     Toate aceste tehnologii sunt combinate într-un singur aplicator cu care lucram pe zonele afectate de celulita sau pe zonele unde dorim sa eliminam celulele de grăsime.


     Acolo unde stratul adipos este mai gros de 2,5-3cm, ca sa putem sa obținem o slăbire mai rapida folosim Typhoon UltraS+. Aceasta procedura presupune folosirea ultrasunetelor care produc schimbări de presiune la nivelul lichidului interstițial al țesutului gras (țesut pe care vrem sa-l eliminam in procesul de slăbire), generând microbule (cavități), care provoacă ruperea membranelor adipocite si emulsificarea grăsimii conținute in acestea. In procesul de slăbire cu UltraS+, grăsimea, din forma ei solida este transformata într-o forma lichida care ulterior este drenata cu ajutorul sistemului limfatic.


vezi mai multe detalii

un corp fara celulita este un corp admirat
slabire rapida cu laser si radiofrescventa

     Organismul nostru in procesul de slăbire are tendința sa consume mai întâi masa musculara si abia apoi tesutul adipos (grăsimea), însă daca se intervine cu ultrasunete, grăsimea este lichefiata si transportata care ficat si rinichi aceasta va fi consumata de organism. Typhoon UltraS+ este dedicat exclusiv obezității localizate. Elimina acumularea de grăsime localizata ce nu poate fi eliminata prin dieta sau exerciții fizice. Stratul adipos in zona trata este recomandat sa fie de minim 2.5cm. Pentru straturi adipoase de sub 2.5cm se intervine exclusiv cu radiofrecvența si infraroșu cumulat cu vacuum si eventual masaj localizat cu role mecanice.


vezi mai multe detalii

Pe scurt despre T-SHAPE

cum slabim si cum combatem celulita cu TShape

      Ca si performanta daca se dorește un tratament mai intens cu rezultate mai rapide atunci trebuie sa apelam la dispozitivul T-SHAPE . Acesta combina Radiofrecvența cu tehnologia LASER. Fasciculul Laser ajuns la nivelul membranei celulei de grăsime dezintegrează adipocitele si creează pori ce permit lipidelor sa se scurgă in afara celulei. Totodată LASER-ul inițiază procesul de peroxidare lipidica, adică degradarea lipidelor (astfel slăbim). Este procesul prin care celula de grăsime este distrusa iar masa celulara amorfa rămasa este eliminata ulterior pe cai metabolice normale.


     Typhoon folosește combinația de lumina Infraroșie cu Radiofrecvența in timp ce T-SHAPE folosește combinația de LASER cu Radiofrecvența. Diferența dintre cele doua tehnologii este data de cantitatea de energie pe care fiecare dintre ele poate sa o livreze la nivelul celulelor de grăsime. Energia livrata de T-SHAPE este semnificativ mai mare si pătrunde mai adânc in țesutul adipos.


     Ca sa înțelegeți mai bine diferența dintre cele doua tehnologii trebuie sa știți faptul ca o celula de grăsime are in medie un diametru de 10 microni. Celulele fiind atât de mici si având un perete celular foarte rezistent este nevoie de o cantitate mare de energie pentru a le putea distruge. Cu cat celula este mai mica cu atât cantitatea de energie de care avem nevoie ca sa o distrugem este mai mare. LASER-ul este cea mai buna metoda de a acționa asupra membranelor celulelor de grăsime pentru a le dezintegra. Tehnologia T-SHAPE LASER este cea mai avansata metoda de slăbire localizata deoarece LASER-ul are capacitatea sa livreze cantitatea necesara de energie care sa ne permită sa distrugem peretele celular.


T-SHAPE 1.0
mai multe detalii

T-SHAPE 2.0
mai multe detalii

un corp fara celulita este un corp admirat
remodelare corporala

Combinatia dintre Typhoon sau T-Shape cu drenajul limfatic

cum slabim si cum eliminam celulita cu Typhoon

video prezentare Typhoon:
video prezentare T-SHAPE:

     Indiferent ca folosim Typhoon sau T-Shape înainte sau după efectuarea procedurii avem nevoie de drenaj limfatic. Celule de grăsime lichefiate rămân localizate pe zona pe care am aplicat procedura.


     Ambele aparate au rezultate foarte bune atât in accelerarea procesului de slăbire cat si in combaterea celulitei. Celulita este responsabila pentru „aspectul de coaja de portocala” pe care îl conferă pielii. Celulita are cauze genetice dar poate fi generata si de alimentație si de un stil de viată sedentar. Ea apare din doua motive:


  • Un motiv este faptul ca in procesul de îngrășare, celulele de grăsime nu cresc uniform. Unele cresc mai mult decât altele
  • Celulele de grăsime sunt legate intre ele prin fibre de colagen, aceste fibre de colagen in timp isi pierd elasticitatea si celulele de grăsime tind sa se distanțeze intre ele, creând astfel un aspect neregulat al pielii numit celulita


     Celulita apare cu precădere la femei pentru ca pielea femeilor este mai subțire si atunci daca țesutul gras de sub piele are neregularități si pielea va capătă aceste neregularități.


detalii T-SHAPE 1.0

detalii T-SHAPE 2.0

detalii Typhoon

Elimina celulita cu Typhoon sau T-SHAPE

ce este defapt celulita si cum poate fi eliminata

     Ca orice afecțiune pe care nu o tratam exact in momentul descoperirii ei, celulita nu dispare peste noapte. Celulita este o dispoziție proasta a grăsimii pe zonele picioarelor si a abdomenului împreuna cu o infiltrare cu apa a zonelor respective, lucru care o buretează si ii favorizează creșterea in volum. Exista 3 tipuri de celulita si fiecare dintre ele are cate 6 grade. Cu tratamentul corect putem reduce foarte mult aceste grade, astfel o celulita de gradul 5-6 poate sa ajungă la gradul 1-2 într-un timp foarte scurt folosind tratamentul corect.


     Tratamentul cu radiofrecvența efectuat cu Typhoon sau cu T-SHAPE este ideal pentru tratarea celulitei. Radiofrecvența activează fibroblastele si are 2 efecte imediate:


  • Reda elasticitatea testului conjunctiv care leagă celulele intre ele. Sub acțiunea radiofrecvenței fibrele de elastina si colagen se strâng asemenea unui arc si devin mai elastice
  • Determina generarea de noi fibre de colagen si elastina
Simpla eliminare a celulelor de grăsime in procesul de slăbire este insuficienta daca nu se lucrează si asupra elasticității pielii si a țesutului conjunctiv.


detalii T-SHAPE 1.0

detalii T-SHAPE 2.0

detalii Typhoon

un corp fara celulita este un corp admirat
remodelare corporala

Care tehnologie este mai buna?

rezultate foarte bune pentru slabire rapida, combatere celulita si remodelare corporala

cum sa scap de celulita

     Ambele aparate Typhoon si T-SHAPE reușesc sa spargă/lichefieze celulele de grăsime. Typhoon folosește combinația de Infraroșu cu Ultrasunete in timp ce T-SHAPE folosește tehnologia LASER. Aceste tehnologii sunt folosite pentru a distruge celulele de grăsime si a obține efectul de slăbire pe zonele pe care lucram. Punctul comun al celor doua aparate este ca ambele folosesc radiofrecvența pentru a reda elasticitatea pielii si a combate celulita. Simplul proces de slăbire cu ajutorul curelor de slăbire sau a exercițiilor fizice nu va ajuta prea mult in combaterea celulitei.


     Radiofrecvența reușește sa ridice temperatura zonelor tratate pana la 42grade Celsius, temperatura la care începe generarea colagenului si elastinei. Doar așa putem sa redam elasticitatea pielii si sa eliminam celulita.


In paralel cu celor doua tehnologii recomandam efectuarea unei ședințe săptămânale de tonifiere musculara prin EMS. Tehnologia EMS de la MihaBodytech este o tehnologie dezvoltata in Germania in anii 90 si dedicata inițial sportivilor de performanta. Sportivii care se accidentau si se mai puteau antrena foloseau aceasta tehnologie pentru a se menține in forma. Ulterior, datorita rezultatelor foarte bune in materie de tonifiere musculara aceasta tehnologie a început sa fie folosita pe scara larga in domeniul remodelării corporale.


detalii T-SHAPE 1.0

detalii T-SHAPE 2.0

detalii Typhoon

     La SenzoFit avem aparatele originale produse in Germania de către MihaBodytech, si reușim într-o ședința de 20 de minute sa stimulam toate grupele musculare importante ale corpului. Masa musculara își recapătă tonusul încă din primele ședințe de EMS, si daca masa musculara este tonifiata aceasta va determina dispunerea uniforma a grăsimii (deja existente in organism) ducând la un efect mult mai vizibil de remodelare.


     Conceptul SenzoFit de slăbire/remodelare si eliminare celulita își are unicitatea prin faptul ca noi acționam asupra întregului corp. Pornim de la mușchi pe care ii tonifiem, lucram asupra grăsimii pe care o eliminam si acționam asupra pielii căreia ii redam elasticitatea si o întindem. La noi găsiți gama completa de aparatura si servicii:

  • aparate EMS produse de MihaBodytech,
  • aparate de remodelare corporala Typhoon si T-SHAPE care au integrate absolut toate tehnologiile existente in prezent
  • posibilitatea de efectuarea de masaje împotriva celulitei.

     Inclusiv drenajul limfatic la SenzoFit se face asistat de aparatura EMS. Drenajul limfatic prin EMS este cel mai complex drenaj posibil pentru ca: sistemul limfatic nu are un sistem motor așa cum are sistemul sangvin. Sistemul limfatic este pus in funcțiune de contracțiile musculare. Prin aparatura de EMS setata in mod Drenaj sau Metabolism timp de 20 de minute inducem 1200 de contracții musculare in paralel in fiecare din grupele musculare principale. Astfel sistemul limfatic este pus in funcțiune intr-un mod in care nu poate fi activat de nici o alta procedura.


detalii T-SHAPE 1.0

detalii T-SHAPE 2.0

detalii Typhoon

un corp fara celulita este un corp admirat
cum sa elimin celulita
Lista de preturi pentru pachete si proceduri
Remodelare Typhoon

Remodelare Typhoon

remodelare corporala prin proceduri Typhoon combinate cu drenaj limfatic si tonifiere prin EMS

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
Typhoon Optional abdomen sau picioare 300   210 lei
promo: - 30%
Typhoon Optional
.
Typhoon 4 sedinte abdomen 990   594 lei
promo: - 40%
typhoon abdoment + flancuri si drenaj limfatic
.
Typhoon 4 sedinte picioare 990   594 lei
promo: - 40%
typhoon picioare + fesieri si drenaj limfatic
.
Typhone UltraS plus 1120   784 lei
promo: - 30%
cavitatie
.
Typhoon 4 sedinte abdomen & picioare 1610   966 lei
promo: - 40%
Typhoon abdomen+picioare și drenaj limfatic
.
Conturare si tonifiere talie cu Typhon 2970   1485 lei
promo: - 50%
program de 90 de zile pentru zona abdominala, conturare talie
.
Lifting fesieri si conturare picioare cu Typhon 2970   1485 lei
promo: - 50%
program de 90 zile pentru lifting fesieri si conturare picioare
.
Reshape & lift abdomen & picioare cu Typhoon 4100   2050 lei
promo: - 50%
Slabire si lifting corporal integral
.
Remodelare T-SHAPE

Remodelare T-SHAPE

pachete dedicate eliminarii celuliteti si slabirii cu T-SHAPE combinate cu drenaj limfatic si tonifiere prin EMS. Sedintele de EMS BodyTone incluse in pachete sunt obligatorii pentru atingerea rezultatelor dorite!

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
T-Shape 1 sedinta pentru 1 zona 370   296 lei
promo: - 20%
1 sedinta T-Shape pentru o zona
.
T-Shape 1 sedinta pentru 2 zone 550   440 lei
promo: - 20%
1 sedinta de T-Shape pentru 2 zone
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 1 zona 1350   810 lei
promo: - 40%
4 sedinte T-SHAPE pentru o zona
.
T-SHAPE 4 sedinte pentru 2 zone 1790   1074 lei
promo: - 40%
4 sedinte T-Shape pentru doua zone
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru1 zona 2350   1175 lei
promo: - 50%
8 sedinte de T-SHAPE pentru o zona
.
T-SHAPE 8 sedinte pentru 2 zone 3100   1550 lei
promo: - 50%
8 sedinte de T-SHAPE pentru doua zone
.
Slabire garantata si remodelare T-SHAPE 2.0

Slabire garantata si remodelare T-SHAPE 2.0

cel mai complex cumul de proceduri si tehnologii dedicat remodelarii corporale, slabirii rapide si combaterii celulitei

preturi si reduceri valabile pana la 20-Jul-2024
NEO T-SHAPE2 - 1 sedinta pentru 1 zona 480   307 lei
promo: - 36%
TShape2 o sedinta pentru o zona
.
T-SHAPE2 simplu - 4 sedinte pentru 1 zona cu EMS 1300   728 lei
promo: - 44%
4 sedinte de TShape cu 4 sedinte de EMS
.
NEO T-SHAPE2 - 4 sedinte pentru 1 zona 1550   992 lei
promo: - 36%
Pachet TShape 2 cu 4 sedinte pe 1 zona
.
T-SHAPE2 simplu - 4 sedinte pentru 2 zone 2100   945 lei
promo: - 55%
4 sedinte pentru 2 zone cu EMS
.
NEO T-SHAPE2 - 4 sedinte pentru 2 zone 2250   1417 lei
promo: - 37%
Pachet TShape 2 cu 4 sedinte pe 2 zone
.
T-SHAPE2 simplu - 8 sedinte pentru 1 zona cu EMS 2600   1066 lei
promo: - 59%
8 sedinte pentru 1 zona cu EMS
.
NEO T-SHAPE2 - 8 sedinte pentru 1 zona 3250   1625 lei
promo: - 50%
Pachet TShape 2 cu 8 sedinte pe 1 zona
.
T-SHAPE2 simplu - 8 sedinte pentru 2 zone 3900   1716 lei
promo: - 56%
8 sedinte pentru 2 zone cu EMS
cantitate procedura
8 X T-SHAPE20 2 x ZONE
( vezi detalii )
8 X Drenaj+EMS
( vezi detalii )
2 X Analiza Corporala
.
NEO T-SHAPE2 - 8 sedinte pentru 2 zone 4500   1980 lei
promo: - 56%
Pachet TShape 2 cu 8 sedinte pe 2 zone
cantitate procedura
8 X T-SHAPE20 2 x ZONE
( vezi detalii )
8 X EMSlim NEO
( vezi detalii )
2 X Analiza Corporala
.
;

Doresti o programare?

completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru stabilirea unei sedinte!

programeaza-te aici

simplu, rapid, placut
nume:
telefon:
email:
PROGRAM FUNCȚIONARE
Luni - Vineri:
08:00 - 21:00
Sâmbătă:
08:00 - 17:30
SENZOFIT
Prima pagină
Programări Online
Preturi servicii
Epilare Laser
Ce este EMS?
BLOG
INFORMAȚII CONTACT
Telefon:
0737.785.668
Email:
office@senzofit.ro
LOCALIZARE
Iasi - Str. profesor Ion Paul Nr. 2A, bloc Metropolitan
localizare SenzoFit
Beauty by the Fox

copyright © Beauty by the Fox L.L.C-FZ<
suna la SenzoFit
suna la SenzoFit
contacteaza SenzoFit
contacteaza SenzoFit
Consent Preferences